Доста точки събрахте в последните минути на мачовете, но си мисля че в сряда няма да ви се усмихне късмета.
[offtopic]Славия 1913 (София) - ЦСКА (София) 1:2 (0:0)
[1:0 Янис Карабельов 60', 1:2 Евандро 69',87']
ЦСКА (София) - Левски (София) 2:2 (0:2)
[0:1 Станислав Иванов 12', 0:2 Найджъл Роберта 18', 1:2 Евандро 73',
2:2 Раул Албентоса 88']
Черно море (Варна) - ЦСКА (София) 0:2 (0:0)
[0:1 Кристиян Малинов 88', 0:2 Али Соу 90'+3']
Витоша (Бистрица, обл.София ст.) - ЦСКА (София) 0:1 (0:0)
[0:1 Евандро 85']
ЦСКА (София) - Левски (София) 3:3 (1:2)
[1:0 Янис Каргас 16'-аг, 1:1 Иван Горанов 35'-д, 1:2 Хали Тиам 45'+3',
2:2 Греъм Кери 58'-д, 2:3 Симеон Славчев 62', 3:3 Али Соу 88'[/offtopic]
ЦСКА - Левски
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Левски
k20dan4o написа:Доста точки събрахте в последните минути на мачовете, но си мисля че в сряда няма да ви се усмихне късмета.
В сряда не ни трябват точки, а трябва да елиминираме Ботев.
k20dan4o написа:Доста точки събрахте в последните минути на мачовете, но си мисля че в сряда няма да ви се усмихне късмета.
[offtopic]Ще събират разбира се. Отборите не тренираха през време на пандемията, а те са тренирали и имат въздух в последните минути. Не го казвам аз. Каза го треньора на Левски - Тодоров.
"СКАНДАЛ: Разкриха защо ЦСКА и Берое са по-добре физически от Левски
Novsport
Наставникът на Левски Георги Тодоров обяви след равенството (3:3) срещу ЦСКА, че червените видимо превъзхождат неговите футболисти що се касае до физическата подготовка. Специалистът допълни, че червените и Берое са толкова добре физически, защото са тренирали по време на карантината, докато другите отбори не са.
“ЦСКА физически ни превъзхожда - по-свежи, по-бързи хора. А ние играем уморено. Последните две смени на Станислав и Паулиньо бяха продиктувани от умора.
За мен има отбори, които не са спирали да тренират през тези три месеца. Като гледаме отборът на Берое, защото за мен Берое е един от най-добрите отбори, а и днес видяхте. Не днес, а и трите мача на ЦСКА на каква скорост се играят… Комплименти, но има и друго. Нашите хора действително са изпълнявали препоръките на щаба и само 2-3 седмици са тренирали. През другото време са били във фитнеса.
Играчите са ни уморени, виждам ги и на тренировка. Умората води и до липса на настроение”, обяви Тодоров."[/offtopic]
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:k20dan4o написа:Доста точки събрахте в последните минути на мачовете, но си мисля че в сряда няма да ви се усмихне късмета.
[offtopic]Ще събират разбира се. Отборите не тренираха през време на пандемията, а те са тренирали и имат въздух в последните минути. Не го казвам аз. Каза го треньора на Левски - Тодоров.
"СКАНДАЛ: Разкриха защо ЦСКА и Берое са по-добре физически от Левски
Novsport
Наставникът на Левски Георги Тодоров обяви след равенството (3:3) срещу ЦСКА, че червените видимо превъзхождат неговите футболисти що се касае до физическата подготовка. Специалистът допълни, че червените и Берое са толкова добре физически, защото са тренирали по време на карантината, докато другите отбори не са.
“ЦСКА физически ни превъзхожда - по-свежи, по-бързи хора. А ние играем уморено. Последните две смени на Станислав и Паулиньо бяха продиктувани от умора.
За мен има отбори, които не са спирали да тренират през тези три месеца. Като гледаме отборът на Берое, защото за мен Берое е един от най-добрите отбори, а и днес видяхте. Не днес, а и трите мача на ЦСКА на каква скорост се играят… Комплименти, но има и друго. Нашите хора действително са изпълнявали препоръките на щаба и само 2-3 седмици са тренирали. През другото време са били във фитнеса.
Играчите са ни уморени, виждам ги и на тренировка. Умората води и до липса на настроение”, обяви Тодоров."[/offtopic]
[offtopic]Явно са тренирали вкъщи, докато лудогорци са го правили на тренировъчния център

За да бъда честен с вас, мисля, че България беше най-доброто възможно място през този период. Бях в състояние да напускам дома си много често, за да отида да бягам. Правех го в тренировъчния център. Бягах по 14 километра на ден, шест пъти в седмицата. Парковете бяха отворени, така че можеше да се разхождам сам, а не с други хора, но беше много приятно. В момента много неща се отвориха отново, например терасите на ресторантите. В началото наистина трябваше да ограничим пътуванията си. Но като се видя, че има по-малко случаи в страната, мерките станаха по-гъвкави“, каза Кешеру.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Гледахме невероятен театър
Най слаб актьор : Евандро

Най слаб актьор : Евандро
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Вълчан написа:Крушчич ви сбърка тотално всичко .Левски играе винаги еднообразно и предвидимо.Без никакви положения и смислени атаки.Какво повече....Друг шанс да биете няма да ви се отвори скоро време.
Левски вкараха 3 гола от 3 индивидуални грешки, какво точно е сбъркал Крушчич? Айде стига писахте глупости.
CaptainBertorelli написа:Сега видях интервюто на Стойчо Стоилов. ГГ му беше поспрял изявленията, но явно пак го е отпуснал. Яко е нахранил Кабаков, а просто не виждам за какво. Тази селяния трябва да се изкорени! Ръководството на подуенци не коментира съдията/няма и за какво/, но Стойкас прави включване. Дразнещо е!
Не искам да ставам адвокат на Стоилов, но в случая е прав. Преди мача, в разговор с приятели, твърдях, че Кабаков ще добута мача до равен. Познах. Даде две много съмнителни дузпи, преди втория гол на Левски даде несъществуващо нарушение за тях, а при самия гол имаше засада. Спести два бързи жълти картона на син футболист, та се наложи треньорът им да го сменя в началото на мача. Общо взето през целия мач обръщаше свирката срещу този отбор, който водеше в резултата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- dreben23
- Контакти:
Поздравявам и двата отбора за прекрасния мач! Моето мнение е, че нещата ще се повторят като се срещнем.на финала за копата. Поздравявам феновете на двата отбора, съдиите, поздравявам и треньорите! Мачът беше много голям, но и класата на двата отбора е голяма! Тия дни ще имам рожден ден и си пожелах при 2:3 ЦСКА да не падаме! Браво, замалко дори да спечелим! Ами вземете всички пример от ЦСКА и Левски как се играят дербита! 
Без да искат БФС май откриха и формулата за плейофите - само 5 мача, но вече требе да се помисли дали да са на неутрален терен или с някво жребие. Такъв формат ще се хареса.
Трудно е да се каже кой ще стане първи, втори, трети, четвърти... Първенството много се завърза. Българският шампионат ще има едни от най-класните плейофи след пандемия! Футболчето по нашите ширини е доста високо ниво, ама никой не ме слуша какво думам.
[offtopic]Цяла седмица си го умувах за 3:3 , ама не смея. Понеже не харесвам и знак Х. Бях им писвал на момците ми, че Левски ще ни шибне тройка, но логиката сочеше, че и ЦСКА ще шибнем. Нарисувано 3:3 ама иска малко смело сърце. Направиха градация -1:1, 2:2 и си следваше и 3:3.
[/offtopic]

Без да искат БФС май откриха и формулата за плейофите - само 5 мача, но вече требе да се помисли дали да са на неутрален терен или с някво жребие. Такъв формат ще се хареса.
Трудно е да се каже кой ще стане първи, втори, трети, четвърти... Първенството много се завърза. Българският шампионат ще има едни от най-класните плейофи след пандемия! Футболчето по нашите ширини е доста високо ниво, ама никой не ме слуша какво думам.

[offtopic]Цяла седмица си го умувах за 3:3 , ама не смея. Понеже не харесвам и знак Х. Бях им писвал на момците ми, че Левски ще ни шибне тройка, но логиката сочеше, че и ЦСКА ще шибнем. Нарисувано 3:3 ама иска малко смело сърце. Направиха градация -1:1, 2:2 и си следваше и 3:3.

Последна промяна от dreben23 на 21 юни 2020 13:04, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
Old_death написа:CaptainBertorelli написа:Сега видях интервюто на Стойчо Стоилов. ГГ му беше поспрял изявленията, но явно пак го е отпуснал. Яко е нахранил Кабаков, а просто не виждам за какво. Тази селяния трябва да се изкорени! Ръководството на подуенци не коментира съдията/няма и за какво/, но Стойкас прави включване. Дразнещо е!
Не искам да ставам адвокат на Стоилов, но в случая е прав. Преди мача, в разговор с приятели, твърдях, че Кабаков ще добута мача до равен. Познах. Даде две много съмнителни дузпи, преди втория гол на Левски даде несъществуващо нарушение за тях, а при самия гол имаше засада. Спести два бързи жълти картона на син футболист, та се наложи треньорът им да го сменя в началото на мача. Общо взето през целия мач обръщаше свирката срещу този отбор, който водеше в резултата.
Ако Ахмедов беше улучил топката, всички теории за хикса нямаше да бъдат споменати. Мрънкането трябва да бъде оставено за нас, като фенове. Не приляга на ръководител да се държи като фен.
Хайл Мусолини
- dreben23
- Контакти:
Всичко, което свири реферът, си го имаше. Само ще отправя малки забележки към нашия лагер. Преди да са видели ситуации от мачове на повторенията, не бива да се коментират пред всички! Мазику си извърши фаул и то доста брутален, няма никаква игра с топката там! Съдиите с нищо не са повлияли на резултата от двубоя, беше един много качествен мач, но и двата отбора трябва да поработят над вратарския пост и защитата си. На финалът за копата ще си вкарват повече.

Мачът е 5:4 за ЦСКА!
Сините все се правят на умрели лисици и беше ясно, че са във форма и опитваха да изкарат мачо. Не става, пичове, класата ни е по-голяма. А и Милош Крушчич ви каза, че ЦСКА си има добър тренер! 
Когато някой треньор или типстър ви каже, че е добър, той вероятно не ви лъже! И я ги мачкам...
Като казаха след мача гостите в студио, че Левски има най-добрата голова ефективност в света, трябваше да кажат, че на второ място пък е тази на ЦСКА! А за защитата нещо, вероятно и на двата отбора е 56-то и 57-мо място някъде. Тоя сезон ще пробиват и Левски и ЦСКА в Европа. Но с тези отбрани може да сме четвърти и пети в крайно класиране. Но пък и в атака сме добри, така че може и да си останем първи, втори или трети... Славия и Локо имат по-добри защити според мен, но не и нападения.
Двете дузпи за Юнайтед бяха спорни, тези си ги имаше според мен. Мазику беше най-слабият на терена заедно с Бусато.

Мачът е 5:4 за ЦСКА!

Когато някой треньор или типстър ви каже, че е добър, той вероятно не ви лъже! И я ги мачкам...

Като казаха след мача гостите в студио, че Левски има най-добрата голова ефективност в света, трябваше да кажат, че на второ място пък е тази на ЦСКА! А за защитата нещо, вероятно и на двата отбора е 56-то и 57-мо място някъде. Тоя сезон ще пробиват и Левски и ЦСКА в Европа. Но с тези отбрани може да сме четвърти и пети в крайно класиране. Но пък и в атака сме добри, така че може и да си останем първи, втори или трети... Славия и Локо имат по-добри защити според мен, но не и нападения.

Двете дузпи за Юнайтед бяха спорни, тези си ги имаше според мен. Мазику беше най-слабият на терена заедно с Бусато.
Последна промяна от dreben23 на 21 юни 2020 13:31, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***