Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

RedDeep

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот RedDeep » 18 мар 2020 16:58

CaptainBertorelli написа:https://topsport.bg/cska/tsska-poiska-ot-bfs-kompensatsiya-na-zagubite-na-vsichki-balgarski-klubove.html
Аз лично съм против. Компенсациите не трябва да са по-различни, от компенсациите за останалите частни дружества. Т.е. почти никакви към този момент. Идеален момент да се прочисти футбола ни. Да видим, когато това отмине, пак ли ще бъдат пренебрегвани школата и българските футболисти.

Аз не виждам от ЦСКА да искат някакви по-различни компенсации, или по-специално отношение към клуба. Напротив, това е принципна позиция и се призовава държавата да вземе адекватни мерки, за да се намали щетите върху частните дружества и бизнес, а аз бих добавил и гражданите. Сигурен съм, че повечето държави ще предприемат такива мерки и не виждам какъв е проблема.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 мар 2020 17:26

RedDeep написа:
CaptainBertorelli написа:https://topsport.bg/cska/tsska-poiska-ot-bfs-kompensatsiya-na-zagubite-na-vsichki-balgarski-klubove.html
Аз лично съм против. Компенсациите не трябва да са по-различни, от компенсациите за останалите частни дружества. Т.е. почти никакви към този момент. Идеален момент да се прочисти футбола ни. Да видим, когато това отмине, пак ли ще бъдат пренебрегвани школата и българските футболисти.

Аз не виждам от ЦСКА да искат някакви по-различни компенсации, или по-специално отношение към клуба. Напротив, това е принципна позиция и се призовава държавата да вземе адекватни мерки, за да се намали щетите върху частните дружества и бизнес, а аз бих добавил и гражданите. Сигурен съм, че повечето държави ще предприемат такива мерки и не виждам какъв е проблема.

Да, искаме го за всички клубове. Ясно е, че държавата няма ресурс да облекчи всички бизнеси и граждани. Мисля, че трябва да се започне от гражданите, после най-важните сектори за икономиката. На футболните клубове, не виждам смисъл, а и възможност да се помага с пари. Разсрочване на данъците на клубовете, ми се вижда смислена и постижима мярка. Другото - каквото дойде от УЕФА. Конкретно нашите, могат една есемес кампания да инициират, подобно на подуенци.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 мар 2020 17:32

Идеален момент да се закрие официално целия български ПРОФЕСИОНАЛЕН футбол, който без това отдавна стигна дъното и произвежда само скандали, мерзост, расизъм ,простотия, побоища и нормалните хора от години спряха да ходят по стадионите, които пък са опасни развалини.

А като са налице обществено-икономически условия, тогава да го рестартират, като сменят закона и футболните клубове да са организации с нестопанска цел, а не търговски дружества, да нямат право на печалба (не че са), да не попадат в обхвата на закона за Данък добавена стойност. И да е забранено в бъдещия нов български футболен съюз да се назначават или сключват каквито и да е договори с лица, които са работели в предния.

Какво ще загубим - купчина некадърни чужденци ще бъдат съкратени. Много съм тъжен.
Последна промяна от ivo55 на 18 мар 2020 18:05, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

RedDeep

Мнениеот RedDeep » 18 мар 2020 17:41

CaptainBertorelli написа:
RedDeep написа:

Да, искаме го за всички клубове. Ясно е, че държавата няма ресурс да облекчи всички бизнеси и граждани. Мисля, че трябва да се започне от гражданите, после най-важните сектори за икономиката. На футболните клубове, не виждам смисъл, а и възможност да се помага с пари. Разсрочване на данъците на клубовете, ми се вижда смислена и постижима мярка. Другото - каквото дойде от УЕФА. Конкретно нашите, могат една есемес кампания да инициират, подобно на подуенци.

Не е задължително да се помага с пари. Разсрочване или респективно намаляване на данъци също е вариант. Тук не трябва популизъм, а да се помисли реално какво може да се направи.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 мар 2020 20:24

От БФС само като опростят сумите от идиотските глоби които налагат всеки кръг и ще помогнат доста сериозно на клубовете ,а и ще покажат че им пука за тях ,а не мислят само за келепира.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 18 мар 2020 21:11

Минавам само да спомена, че не е хубаво да се проси.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 мар 2020 23:13

[offtopic]Според мен при цялото тва нямане , което се очертава, е най-добре да се отклонят пари от бюджетите на Пирогов и ВМА за на премиера любимия отбор. Само за него.[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 18 мар 2020 23:17

Corwin написа:Минавам само да спомена, че не е хубаво да се проси.

Не те ли беше срам да го напишеш? :shock
п.п. Все забравям, че вие генетично сте оперирани от това чувство.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 мар 2020 00:22

goshev написа:
Corwin написа:Минавам само да спомена, че не е хубаво да се проси.

Не те ли беше срам да го напишеш? :shock
п.п. Все забравям, че вие генетично сте оперирани от това чувство.

Мисля, че последното нещо, за което държавата трябва да мисли в момента, е дали клубовете ще оцелеят :)
Пък и не съм просил от никого :)

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 мар 2020 07:39

Всички отбори изпитват затруднение. И български, и чужди. За българските разбира се в много по-малка степен.
Ако кризата се задържи повече от предвиденото, ще стигнем до естествено състояние на "деноминация" на стойностите във футбола. Вече няма да има футболисти, които да струват по 150-200 млн евро. Ще си струват някакви нормални цени - примерно 20-30 млн. И няма да има фудбалери, които да взимат по 200-300-400 хил евро на седмица. Като цяло,това, което става е полезно за футбола. Жалко само за хората, които губят животите си!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”