Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот redhooligan » 01 фев 2020 00:22

По добре да не връщат Божков. В Обединените Арабски Емирстрва има 4 потвърдени случая на корона вируса.
Ще вземат да заразът населението! :)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 фев 2020 00:33

Аз например, може и да не съм прав, но ми се струва, че сегашната държава я е страх от отбори с огромна фенска маса, за това реши да ги унищожи. И докато ние по стар български обичай се радваме на " умрелия" противник, другите се възползват от това.
Без обаче да си дават сметка, че именно тези два отбора бяха живеца в българския футбол. Ясно ми е, че сега с/у мен ще скочат и наши и ваши фенове, но така ги виждам нещата.
И не ме обвинявайте, че съм се радвал, за дето фалирахте. Многократно предупреждавах моите съотборници, че това може да се случи и с нас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 01 фев 2020 01:03

Изображение

[offtopic]Наградата да не е /в/ наш съфорумец :)[/offtopic]

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 01 фев 2020 06:29

Оня платен драскач, ГА, и той какъв доход изгуби с Божков :lol:
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 фев 2020 08:30

goshopileto написа:Оня платен драскач, ГА, и той какъв доход изгуби с Божков :lol:

[offtopic]Каше, стила ти е доста по обран отпреди :) Явно наказателните мерки наистина превъзпитават понякога :)[/offtopic]

Nilim

Мнениеот Nilim » 01 фев 2020 08:40

soilwork написа:[center]Наблюдаващият прокурор Венцислав Фердинандов разкри също така, че се работи и по линия на установяване дали са реални всички печеливши и печалби. Образувано е досъдебно производство. По думите на прокурора хората, които са печелили големи награди от лотариите, реално не са съществували. Капиталът на дружествата, с които оперират двете лотарии, също е бил недостатъчен за изплащането на печалбите, каза още той [/center] :) :)

А къде бяха съответните институции когато примерно обявяваха че господин Х печели 500 000 лева? Ей така, проформа да проверят наистина ли е получил такива пари, та Божков да ги пише разход и да не им плати данъците!

Божков.. едва ли някой вярва искрено, че е честен бизнесмен. Но е прав: престъпници трябва да се търсят и на високо, много високо.

Nilim

Мнениеот Nilim » 01 фев 2020 08:55

W84me написа:Виждате ли колко ни е утрепана държавата, някой си пуска събитие във фейсбук с уж протест, тия пращат 20 камиончета и 300 човека жандармерия...

Другия път някой да качи уж актуална снимка (може от някой стар протест) с 20 000 души. И ще сберат цялата софийска полиция :D :D Разбира се на другата сутрин следва извинение, объркали сме снимката, ама въобще не сме имали за цел да заблуждаваме родната милиция (само да я преброим хахаххаа).

Nilim

Мнениеот Nilim » 01 фев 2020 08:57

djd написа:Дам, и се тюхка "защо не отидох аз на Армията". ;)

Да, възможно е повече ЦСКА-ри да му се бяха вързали.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 фев 2020 10:11

W84me написа:Виждате ли колко ни е утрепана държавата, някой си пуска събитие във фейсбук с уж протест, тия пращат 20 камиончета и 300 човека жандармерия...

Явно дори вътрешния министър Ви вярва, въпреки че няма смисъл. След като 2000 "мераклии" безрезелвно обичащи страдащия отбор са се тагнали, че ще присъстват, какво да направи полицията - да прати една патрулка ли? Ама то на вас и в любовта не бива да ви се има вяра.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “ЦСКА”