Ефбет лига 6 кръг/ ЦСКА-Арда / 18.08.2019 / 18:00 ч. FT 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Ефбет лига 6 кръг/ ЦСКА-Арда / 18.08.2019 / 18:00 ч.
Черни като че ли подведе централните защитници при първия гол,чу ми се да извика аз и защитниците не посегнаха към топката.Не можем да му се сърдим, много пъти ни е спасявал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:Черни като че ли подведе централните защитници при първия гол,чу ми се да извика аз и защитниците не посегнаха към топката.Не можем да му се сърдим, много пъти ни е спасявал.
Бях на около 25 метра от Черни и не го чух да вика. За мен гола си беше на Занев и на Раул.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:peliforewer написа:Черни като че ли подведе централните защитници при първия гол,чу ми се да извика аз и защитниците не посегнаха към топката.Не можем да му се сърдим, много пъти ни е спасявал.
Бях на около 25 метра от Черни и не го чух да вика. За мен гола си беше на Занев и на Раул.
Аз чух да се извика, ама май беше от пейката. Голът е на централните защитници - нямат право да пускат играч да излиза така между и пред тях. А втория гол е Жеферсон, Бикел загуби топката в центъра, ама бразилчето си спести един шпагат, направи само нещо като посягане, като в махалата, отделно зоната му беше празна като главата му, ама хайде и на него няма да се сърдим
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Kiril2681 написа:Old_death написа:peliforewer написа:Черни като че ли подведе централните защитници при първия гол,чу ми се да извика аз и защитниците не посегнаха към топката.Не можем да му се сърдим, много пъти ни е спасявал.
Аз чух да се извика, ама май беше от пейката. Голът е на централните защитници - нямат право да пускат играч да излиза така между и пред тях. А втория гол е Жеферсон, Бикел загуби топката в центъра, ама бразилчето си спести един шпагат, направи само нещо като посягане, като в махалата, отделно зоната му беше празна като главата му, ама хайде и на него няма да се сърдим![]()
Гледали сме мача от различни места. Вторият гол стана далеч от мен и не го видях хубаво. Головата атака стана след грешка на Бикел. Момчето се опита да направи тактически фал, но отскочи от черния звяр.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.