delqnski47 написа:W84me написа:[offtopic]Зоря бяха вкарали по-рано и вие отивахте на 3-4 гола.[/offtopic]
Блатер,не говори глупости..
Видя се, че тръгнахте всички в нападение след техния гол в 85 минута и нацистите имаха още 2 чисти положения.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:W84me написа:[offtopic]Зоря бяха вкарали по-рано и вие отивахте на 3-4 гола.[/offtopic]
Блатер,не говори глупости..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
bubka написа: Не, Зоря не са аматьори. Нито са станали по-слаби в периода между мачовете ни с Осиек и сега. Ние ИЗРАСТНАХМЕ. За две седмици, но ИЗРАСТНАХМЕ. И продължаваме да ставаме по-добри. Просто късно се усетихме. Трудното начало на сезона ни заблуди, че трябва да излезем в ролята на аутсайдера в този двубой и да подходим по такъв начин спрямо него. А не трябваше. Трябваше да го изиграем от позицията и със самочувствието на силния. Вече знаем, че сме такива, но малко късно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CSKA 78 написа:W84me написа:Щото там само Шахтьор стават за нещо, другите са на нашето ниво.
Нещо ги бъркаш нещата, в прекалената си радост от нашето отпадане! Първо- този отбор може би е посредствен за любителите на футбола от Сухата река, но все пак е бил две поредни години в групите на ЛЕ! Като става въпрос за предишните два сезона! Второ- да ти е направило впечатление, че съдията не ни даде 100%-ва дузпа, а веднага след това даде(заслужен) червен картон на Турицов! При което останахме с 10 души! И играхме полувреме и половина с човек по-малко! И ако дузпата беше свирена от съдията, то сега щеше да си много омърлушен! И пак щеше да ги пишеш същите неща, че украинците са аматьори, но вече в друго настроение!
ПП Разбирам, че отпадането от неособено известен кипърски отбор(всъщност направо си е известен само в страната им) с общ резултат 0:7 боли страшно много!! И сега търсиш някакъв мехлем...за душата, ама принизяването на украинците няма да ти помогне!
Днес, както и в предишния ни мач преди седмица съдиите решиха мачовете! И ако не бяха съдиите сега щяхме да чакаме мач срещу Еспаньол!
Martinez1948 написа:И какво сега изчислявате между АЕК и Заря кой отбор е по-слаб, кой е с по-голям бюджет, в кой от двата клуба се работи по-професионално....
Преди 10г. ЦСКА игра мачове с Рома, Порто, Базел, бешикташ, Рапид и що годе игра някакъв футбол при положение, че ръководството беше тоташно скарано с футбола и трезвия живот като цяло...
А сега при светинята ГГ се радвате на....... и аз не знам на какво.
CaptainBertorelli написа:Martinez1948 написа:И какво сега изчислявате между АЕК и Заря кой отбор е по-слаб, кой е с по-голям бюджет, в кой от двата клуба се работи по-професионално....
Преди 10г. ЦСКА игра мачове с Рома, Порто, Базел, бешикташ, Рапид и що годе игра някакъв футбол при положение, че ръководството беше тоташно скарано с футбола и трезвия живот като цяло...
А преди 7 години, същото това нетрезво и скарано с футбола ръководство, ни дари с незабравими емоции срещу Мура. Айде няма нужда.
Martinez1948 написа:CaptainBertorelli написа:Martinez1948 написа:И какво сега изчислявате между АЕК и Заря кой отбор е по-слаб, кой е с по-голям бюджет, в кой от двата клуба се работи по-професионално....
А преди 7 години, същото това нетрезво и скарано с футбола ръководство, ни дари с незабравими емоции срещу Мура. Айде няма нужда.
Нещо не си ме разбрал. Далеч съм от мисълта да възхвалявам титан/лупи и све рАководители на ЦСКА след 2006г. насам.
Бил съм на абсолютно всички протести срещу тях в годините.
Но ми е страно как под тяхно ръководство стигахме до групите, а сега вие ( за мен сте нов отбор, който се прави на ЦСКА) първи-втори до макс трети кръг и сте приключили курса като при положение, че начело на отбора ви е Гг ?
Но определено като тандем ръководство най ми допадаше Божков/ Орманджиев!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта