Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

''Червен Зор'' ли ще е или ''Червена Заря''?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Лига Европа/ Зоря-ЦСКА / 15.08.2019 г./ 20:00 ч.

Мнениеот W84me » 16 авг 2019 08:28

delqnski47 написа:
W84me написа:[offtopic]Зоря бяха вкарали по-рано и вие отивахте на 3-4 гола.[/offtopic]

Блатер,не говори глупости.. :lol:

Видя се, че тръгнахте всички в нападение след техния гол в 85 минута и нацистите имаха още 2 чисти положения.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 авг 2019 08:36

bubka написа: Не, Зоря не са аматьори. Нито са станали по-слаби в периода между мачовете ни с Осиек и сега. Ние ИЗРАСТНАХМЕ. За две седмици, но ИЗРАСТНАХМЕ. И продължаваме да ставаме по-добри. Просто късно се усетихме. Трудното начало на сезона ни заблуди, че трябва да излезем в ролята на аутсайдера в този двубой и да подходим по такъв начин спрямо него. А не трябваше. Трябваше да го изиграем от позицията и със самочувствието на силния. Вече знаем, че сме такива, но малко късно.

Зоря не станали по-слаби, но вие сте станали по-силни за две седмици? Имате някакво развитие в играта, най-вече в защита, благодарение на Петрович. В атака - жива трагедия, ако не е Евандро, не можете да вкарате гол никога. Може да съм трол, ама вече казах, че отпаднахте от по-слаб от вас отбор, а преди седмица победихте по-силен такъв.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 авг 2019 09:01

CSKA 78 написа:
W84me написа:Щото там само Шахтьор стават за нещо, другите са на нашето ниво.

Нещо ги бъркаш нещата, в прекалената си радост от нашето отпадане! Първо- този отбор може би е посредствен за любителите на футбола от Сухата река, но все пак е бил две поредни години в групите на ЛЕ! Като става въпрос за предишните два сезона! Второ- да ти е направило впечатление, че съдията не ни даде 100%-ва дузпа, а веднага след това даде(заслужен) червен картон на Турицов! При което останахме с 10 души! И играхме полувреме и половина с човек по-малко! И ако дузпата беше свирена от съдията, то сега щеше да си много омърлушен! И пак щеше да ги пишеш същите неща, че украинците са аматьори, но вече в друго настроение! :lol:

ПП Разбирам, че отпадането от неособено известен кипърски отбор(всъщност направо си е известен само в страната им) с общ резултат 0:7 боли страшно много!! И сега търсиш някакъв мехлем...за душата, ама принизяването на украинците няма да ти помогне!
Днес, както и в предишния ни мач преди седмица съдиите решиха мачовете! И ако не бяха съдиите сега щяхме да чакаме мач срещу Еспаньол!

Пичага, провери успехите на АЕК и тези на Зоря, последните 3-4 години в евротурнирите и тогава говори за посредствени отбори...

Зоря са страшни дърводелци, напълно преодолим отбор от всички наши участници (даже и Локо Пд)...

АЕК играят техничен футбол, състав сътаен изцяло от испанци и с такъв треньор, с доста висок бюджет...

Прочети малко...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 авг 2019 09:10

Край! - Всичко свърши, както винаги, преди да е почнало.☹
Добре поне, че тая година дочакахме ония, които ще играят през зимата, да се върнат от плажовете, да е плавен прехода.
Жалко, че отново няма да разберем колко сме нищожни, окаяни, бездарни аматьори.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 авг 2019 09:36

И какво сега изчислявате между АЕК и Заря кой отбор е по-слаб, кой е с по-голям бюджет, в кой от двата клуба се работи по-професионално....
Преди 10г. ЦСКА игра мачове с Рома, Порто, Базел, бешикташ, Рапид и що годе игра някакъв футбол при положение, че ръководството беше тоташно скарано с футбола и трезвия живот като цяло...
А сега при светинята ГГ се радвате на....... и аз не знам на какво.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 авг 2019 09:40

Жалко, че отпаднахме от напълно преодолим отбор. За мен крайният изход от двубоя бе решен от две ситуации на игра с ръка, които бяха отсъдени обратно на това, което е по правилник, като и в двата случая ЦСКА бе потърпевш. Другата причина е липсата на класа в нападение. В реванша ни трябваше поне един гол и имахме добри положения, които не успяхме да реализираме. Отделно Турицов направи груба тактическа грешка при червения картон (напълно заслужен), като тръгна да "бори" нападателя, вместо да се опита да го настигне и да забави атаката.
Ще видим как ще се развие първенството, но никак не съм оптимист. Новите попълнения за сега не показват нищо (със съвсем малки изключения), а при Соу има виден регрес. Дано бъркам, но ми се струва, че Лудогорец тази година няма да срещнат никаква съпротива.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 16 авг 2019 09:42

Martinez1948 написа:И какво сега изчислявате между АЕК и Заря кой отбор е по-слаб, кой е с по-голям бюджет, в кой от двата клуба се работи по-професионално....
Преди 10г. ЦСКА игра мачове с Рома, Порто, Базел, бешикташ, Рапид и що годе игра някакъв футбол при положение, че ръководството беше тоташно скарано с футбола и трезвия живот като цяло...

А преди 7 години, същото това нетрезво и скарано с футбола ръководство, ни дари с незабравими емоции срещу Мура. Айде няма нужда.
Хайл Мусолини

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 авг 2019 09:54

CaptainBertorelli написа:
Martinez1948 написа:И какво сега изчислявате между АЕК и Заря кой отбор е по-слаб, кой е с по-голям бюджет, в кой от двата клуба се работи по-професионално....

А преди 7 години, същото това нетрезво и скарано с футбола ръководство, ни дари с незабравими емоции срещу Мура. Айде няма нужда.

Нещо не си ме разбрал. Далеч съм от мисълта да възхвалявам титан/лупи и све рАководители на ЦСКА след 2006г. насам.
Бил съм на абсолютно всички протести срещу тях в годините.
Но ми е страно как под тяхно ръководство стигахме до групите, а сега вие ( за мен сте нов отбор, който се прави на ЦСКА) първи-втори до макс трети кръг и сте приключили курса като при положение, че начело на отбора ви е Гг ?
Но определено като тандем ръководство най ми допадаше Божков/ Орманджиев!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 16 авг 2019 10:06

Martinez1948 написа:
CaptainBertorelli написа:

Нещо не си ме разбрал. Далеч съм от мисълта да възхвалявам титан/лупи и све рАководители на ЦСКА след 2006г. насам.
Бил съм на абсолютно всички протести срещу тях в годините.
Но ми е страно как под тяхно ръководство стигахме до групите, а сега вие ( за мен сте нов отбор, който се прави на ЦСКА) първи-втори до макс трети кръг и сте приключили курса като при положение, че начело на отбора ви е Гг ?
Но определено като тандем ръководство най ми допадаше Божков/ Орманджиев!

Едва ли е важно, но тогава стигаха и два отбора да отстраним, за да влезем в групите. Сега трябва да отстраним четири, срещу три от които сме непоставени. Детайли.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
FilevV
Контакти:

Мнениеот FilevV » 16 авг 2019 10:52

С тази игра и тези играчи ЦСКА ще са извън тройката в БГ шампионат, ако няма външни фактори.

Върни се в “ЦСКА”