Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

С колко ще ги бием?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Ozzimozzi » 10 авг 2019 18:48

bubka написа:Не знам с оглед на реванша в Украйна, дали няма да се подходи по-пестеливо към мача, а не да се дава всичко докрай. В смисъл, ако в даден момент в хода на срещата се открие шанс за нещо или пък трябва към края да се наваксва гол преднина, вероятно ще се понапънем, но иначе сякаш е по-добре да се подходи малко по-лежерно, а не да се скъсат от тичане :roll: , пък каквото стане.

Аз също смятам, че този мач трябва да го изиграем с мисъл за реванша със Зоря и приоритета в момента трябва да са ЕКТ.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Мнениеот Braveheart73 » 10 авг 2019 20:11

Много е вероятно да се повтори резултата от мача на Лудогорец с ТНС :P
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2019 21:46

Braveheart73 написа:Много е вероятно да се повтори резултата от мача на Лудогорец с ТНС :P

ЦСКА трябва да съхрани сили за реванша, така че 0:1 стига.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 10 авг 2019 23:53

С Ного(защо го няма като вариант :? ), Алито сега ще си изкара всички критики и псувни върху тях. ;)

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 11 авг 2019 01:22

Този мач е твърде рано за да решава каквото и да е. ЦСКА - София вече загубиха точки, Левски е зле, Лудогорец също са надолу. Разликата идва от постигнатите европейски резултати. След тях Лудогорец може да си позволи да излезе с най-доброто и да натиска за резултат, докато ЦСКА - София трябва да балансира. В заключение - по-вероятно е Лудогорец да победи, но и друг резултат не е изключен. И то не защото вие имате нещо много добро, а защото те през 2019 година загубиха точки колкото пред предишните 7 години взети заедно.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 авг 2019 09:51

Ако вземем нещо от този мач, дано не е за сметка на гостуването в Украйна.
Умерен песимист съм.
Най-доволен ще съм на едно 90 минутно дебнене ( на ходом) за 0:0 и отстраняване на Зоря.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 11 авг 2019 10:20

Очаквам да стартираме с не повече от трима - четирима от тези, които ще започнат в Украйна. В Разград можем да паднем и с най-доброто, след което хуя да стане двоен. Мисля, че Дедо ще се опита да ги излъже за хикс с резервите. Едно 1:1 би било отличен резултат.
Хайл Мусолини

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 11 авг 2019 10:57

delqnski47 написа:Много битка на терена,може би ще има червен картон,тук таме някоя несвирена засада или дузпа.Прогноза 0:0.Сектор Г отново ще покаже кой е гост,кой - домакин.

Ценоразпис на двубоя:

1.Малко ви е публиката - 1 ден**
2.Купили сте мача - 1 седмицa**
3.Литекс - 2 седмици.**
4.Делянски е педал - 1 месец**

*Заб.Всички цени са спрямо официално приетия през 1916 г. в България Григориански календар, без ДДС, за период от началото на двубоя до заключване на темата.
**Заб.Цените са приети спрямо нормите на Ефбет Лига и националните стандарти БДС.
***Заб.Всеки коментар в темата може да бъде възприет изцяло,частично или близко до горните изброени.
****Заб.Възможни са промени в цените чрез договаряне с купувача.
*****Заб.Възможно е забавяне на получаване на стоката.
******Заб.Авторът си запазва правото да променя цените по всяко време.
П.П.Цените са народни тоя път,така че ще си ги спазя.Айде.Миналият път беше безплатно.От мен да мине.

:lol: :lol: :lol: делянски, накефи ме с този коментар и ценоразпис - пожелавам ти винаги да си така свеж! -умрях си от смях...
Колкото до мача, аз писах още преди няколко дни - това ще е мач "оплъченци, венчайте ЦСКА с лаврови венци!"....
Защо ли? - в Лудогорец вече напиват състава и започват да играят като отбор. А при нас, Дедо още се чуди...то и аз не знам вече какво се чуди....И докато в защита сме да кажем добре, то напред имаме само бойкия Малинов, до него Фабрини и единствен Евандро!
Та този път ще ни бият и без купуване на съдията, освен ако Дедо не подреди 10 в защита...
А Зоря, не е критерий нито за нас, нито за Лудогорец! - това е отбор на нивото на Локо Пд или Славия...Спаси ги загубения швейцарски съдия...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 авг 2019 12:09

Какво сте оклюмали бе ало? За равен ли ще излизаме? От жегата ли нещо ви стана или забравихте какво е ЦСКА? Отиваме в Разград да ги бием! После ще се мисли за Украйна, украинките и т.н.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”