Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
goshev
Контакти:

Re: Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Мнениеот goshev » 25 юли 2019 22:47

dafquezz написа:
dreamcradle написа:Аз лично съм тотален песимист за реванша. Незнам защо, но си мисля, че ще ни надупчат шушоните. ДАНО не съм прав и се окажа лош пророк!

Все пак, честита победа! Не мога много да се зарадвам заради играта :( Ебати мъката....

Ми не че нещо пич, ама тия юнаци "имаха" точно толкова игра и положения, колкото и ние. Разбирам да имаха 20 удара във вратата и Черни да си е направил мача на живота, ама те един 100% шанс имаха и той не го хвана.
Здравеняци са, играят мъжки, ама нито са чак толкова велики колкото ги изкарваме, нито пък нашите са чак толкова зле.

Ако нашите си спираха, подаваха,овладяваха и пазеха топката като тях, сигурно щеше да ги качим на 3-4.

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 25 юли 2019 22:47

dafquezz написа:
dreamcradle написа:Аз лично съм тотален песимист за реванша. Незнам защо, но си мисля, че ще ни надупчат шушоните. ДАНО не съм прав и се окажа лош пророк!

Все пак, честита победа! Не мога много да се зарадвам заради играта :( Ебати мъката....

Ми не че нещо пич, ама тия юнаци "имаха" точно толкова игра и положения, колкото и ние. Разбирам да имаха 20 удара във вратата и Черни да си е направил мача на живота, ама те един 100% шанс имаха и той не го хвана.
Здравеняци са, играят мъжки, ама нито са чак толкова велики колкото ги изкарваме, нито пък нашите са чак толкова зле.

Започвам от там, че никога не съм претендирал, че разбирам от футбол, даже напротив. "Юнаците" все пак играха на Армията... това определено има значение. Доста пъти късмета адски ни покри (включително и при гола). Нали знаеш приказката, един път стомна за вода, втори път стомна за вода. Цялото ми изказване е продуктивано от факта, че ако играем така и не ни покрие късмета ще берем МНОГО ядове.

Редакция: Ще си ударя гъза в тавана ако ги отстраним, пък ако ще някой да ме цитира колко идея си нямам :)

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 юли 2019 22:53

W84me написа:
HardWork написа:Люпко е боК! 5-3-2 преливащо в 3-5-2! Стабилно в защита, а отпред каквото стане. Осиек май се бяха готвили да играят срещу 4-2-3-1 и не успяха да се пренасроят! Гола на Евандро не е късмет! Падна му удобно на десния крак и я наниза директно от 23,4 метра.

БоК ще е, ако докажеш, че заради него уцелиха гредата или изпуснаха 4-5 чисти положения :mrgreen:

Е ти какво искаш да нямат удар към вратата ли? Осиек са по - силни от нас нормално е да имат положения. Гредата си е късмет, но тя по - скоро е резултат от грубата грешка на Жеферсон.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 юли 2019 22:57

E, ние сега почваме да правим отбор. Досега Добри беше водещия, сам си прави подготовката, Люпко е давал акъл, ама сега, когато официално е старши, почва вече да си налага вижданията. Не е само символично това, че им размениха местата. До реванша ще сме малко по-сработени според неговите виждания.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 юли 2019 23:00

Като цяло равностоен мач. Ама определено физически не сме на ниво :evil: Там Люпко ще построи бетоновъзела и квото-такова.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

На линия
goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 юли 2019 23:02

защо написа:E, ние сега почваме да правим отбор. Досега Добри беше водещия, сам си прави подготовката, Люпко е давал акъл, ама сега, когато официално е старши, почва вече да си налага вижданията. Не е само символично това, че им размениха местата. До реванша ще сме малко по-сработени според неговите виждания.

А индивидуалните технически качества кой ще им ги даде за този период?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 25 юли 2019 23:03

шивача написа:Като цяло равностоен мач. Ама определено физически не сме на ниво :evil: Там Люпко ще построи бетоновъзела и квото-такова.

точно това исках да напиша. Мача си беше нарисуван за 0:0
На реванша - не знам. Осиек не са слаб отбор, но в момента шансовете са 55% / 45% за нас

На линия
goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 юли 2019 23:08

шивача написа:Като цяло равностоен мач. Ама определено физически не сме на ниво :evil: Там Люпко ще построи бетоновъзела и квото-такова.

Ментето от Ботушари май ни го пробутаха от Герена.Малка компенсация за Казанската афера. :mrgreen:

На линия
goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 25 юли 2019 23:09

k_oleto написа:

точно това исках да напиша. Мача си беше нарисуван за 0:0
На реванша - не знам. Осиек не са слаб отбор, но в момента шансовете са 55% / 45% за нас

Осиек е слаб отбор, а ние сме още по-слаб.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 юли 2019 23:14

goshev написа:

Ментето от Ботушари май ни го пробутаха от Герена.Малка компенсация за Казанската афера. :mrgreen:

Е той ако е менте, то целия отбор са такива :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”