Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
80% от проблемите са за пари или жени, така че е много вероятно да има навирени нослета, че някои вземат 20К в евро, а други 5К, а тези ситуации за нашите географски ширини са доста актуални.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Unforgiven_M
- Контакти:
Re: Люпко Петрович
Мани го този! Само в България все още минава за треньор. Обикновено дърто пиянде!
Dust написа:delqnski47, че до момента друг ли е бил треньора?
Дедо отново ще седи на пейката, там онова сърбе дет не му зная името отново ще ръкомаха, като регулировчик край страничната линия.
Какви промени очакват да има с тези рокади нямам идея.
Жалко за чистосърдечни и наивни хора, като Mitata,
”Най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти!” - Майка Тереза
Край с експериментите!Вече почваме да мачкаме!
Това ,че Митов се водеше треньор мисля,че объркваше играчите.Дет се вика,не знаят кого да слушат. Сега Люпко да си застане на тъча и да си вика,както той си знае а футболистите да си отворят ушите. Честно,за какво ни беше тази тъпотия с тримата т(р)ен(ь)ори? Пак загубено време,но пак добре ,че са минали само 2 кръга а не 22,че щяхме със сигурност да я увапцаме.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Човекът е носител на КЕШ , в този живот не можеш да кажеш никога.За него няма тайни в професията,смятам ,че ще вдигне червения колос на крака!
Вече съм спокоен. Треньорът е набор... на отбора. Покрай Люпко изгоряха два бушона, а третият- Любо си се гръмна сам още като прие да стане треньор. Позитивното е че повече бушони няма и следващият път ще гръмне ел. таблото. Дано само от чакане не гръмне и цялата електроцентрала
Има едно име, което вече органически не понасям - СТОЙЧО. Като започнем от номер 2, минем през т.нар. главен мениджър и стигнем до Младенов. Малкият няма да го коментирам, той просто не е за нас и не е виновен, че някой му прави мечешка услуга. Стоилов, пак Стойчо, не мисля че е най-лошият скаут. Какъвто бюджет му е даден, такива са футболистите. За финансите всъщност си се правя ОК, а и новата селекция е на италианеца (Стипица се изпусна преди ден). НО на този човек трябва да му се забрани да се мярка пред камери, камо ли да говори. Нито имиджът му, нито външният му селски вид, нито малоумните му изказвания са на ниво ЦСКА! Да се скрие незабавно и да не излиза!!! Младенов- не толкова като треньорски качества, не съм му на нивото та да ги оценявам, колкото до това, че имам чувството че след 20-30 години (дай Боже колкото може повече) когато Любо и Стойчо не са сред живите просто ще обявим че треньор за ЦСКА достоен няма, ще врътнем ключа, ще бутнем стадиона и ще закрием клуба! Уважение към легендите е едно, култът към личността съвсем друго...

Има едно име, което вече органически не понасям - СТОЙЧО. Като започнем от номер 2, минем през т.нар. главен мениджър и стигнем до Младенов. Малкият няма да го коментирам, той просто не е за нас и не е виновен, че някой му прави мечешка услуга. Стоилов, пак Стойчо, не мисля че е най-лошият скаут. Какъвто бюджет му е даден, такива са футболистите. За финансите всъщност си се правя ОК, а и новата селекция е на италианеца (Стипица се изпусна преди ден). НО на този човек трябва да му се забрани да се мярка пред камери, камо ли да говори. Нито имиджът му, нито външният му селски вид, нито малоумните му изказвания са на ниво ЦСКА! Да се скрие незабавно и да не излиза!!! Младенов- не толкова като треньорски качества, не съм му на нивото та да ги оценявам, колкото до това, че имам чувството че след 20-30 години (дай Боже колкото може повече) когато Любо и Стойчо не са сред живите просто ще обявим че треньор за ЦСКА достоен няма, ще врътнем ключа, ще бутнем стадиона и ще закрием клуба! Уважение към легендите е едно, култът към личността съвсем друго...
- Captain Stottlemeyer
Това, че неотдавна Люпко е споменал "Левски" като възможност за работа като треньор, не звучи много добре... Дали някои бабаити начело с Кюстендилеца няма да го съблекат, копирайки друг челен опит - гледката хич няма да е приятна ...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
hydetoshi написа:Dust написа:delqnski47, че до момента друг ли е бил треньора?
Дедо отново ще седи на пейката, там онова сърбе дет не му зная името отново ще ръкомаха, като регулировчик край страничната линия.
Какви промени очакват да има с тези рокади нямам идея.
Жалко за чистосърдечни и наивни хора, като Mitata,
”Най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти!” - Майка Тереза
Край с експериментите!Вече почваме да мачкаме!
Това ,че Митов се водеше треньор мисля,че объркваше играчите.Дет се вика,не знаят кого да слушат. Сега Люпко да си застане на тъча и да си вика,както той си знае а футболистите да си отворят ушите. Честно,за какво ни беше тази тъпотия с тримата т(р)ен(ь)ори? Пак загубено време,но пак добре ,че са минали само 2 кръга а не 22,че щяхме със сигурност да я увапцаме.
Цяла България знаеше, че сърбина е човека, който движи спортно техническата част, а футболистите да не знаят. Бре! Като застане Люпко до тъча и започне да вика, а футболистите започнат да си отварят ушите, как точно ще го разберат. Английски, суахили и български са основно езиците, които футболистите знаят, а Люпко не знае нито един от трите езици. Той наистина е свикнал да води и знае как да води балкански отбори, но в отбора балкански футболисти почти няма.
Единственото нещо което се променя, е че неофициалният треньор вече е официален. Сигурно това означава, че още в четвъртък ще играете като Ман. Сити?!?
Любо Пенев се махна точно заради сръпската мъpша. Дъртофeлника като черна станция се обажда, месеше се навсякъде и във всичко, а като стане провал - влизаше в роля на критикуващ.
Само виси на масата на джуджето, прави му четки и го нарича "брат ми".
Затова сложиха проформа този нещастник Митов, понеже е плах и безличен. Седеше като паметник до тъч линията, Люпко викаше към играчите зад гърба му, а Митов като ехо повтаряше.
Митов беше бушон, точно за такъв случай. Никога не е бил дефакто треньор.
А джуджето и Стойкас продължават да гледат на публиката като на стадо, което могат да изманипулират както си искат.
Точно казано.
- trokadero_
- Контакти:
То е много просто. Въпрос на време е да се види Люпко , 1 месец най-много - дали нещо ще се постигне в положителна насока или не.
trokadero_ написа:То е много просто. Въпрос на време е да се види Люпко , 1 месец най-много - дали нещо ще се постигне в положителна насока или не.
Реално това снощи му беше първата загуба,откакто се води че е нещо,като треньор.
Arsenal- a new era begins ! Again!...