Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 21 юли 2019 13:23

W84me написа:
Ozzimozzi написа:Първият гол бе поредица от грешки, които започнаха от халфовете, които не спряха в зародиш атаката, но най-голяма вина за мен имаше Томаш, защото бе литнат елементарно.

За мен там е и грешката на Чорбата. Изостанал безкрайно много, тръгва да бие халфа на морето, но не му стигат едни 10 метра. Оставя си човека (Иса) и от там си ева мамата.

А, не това "ева мамата", ако не беше влязло това, щеше да влезе друго положение - не е като да нямаха такива :) Не съм вярвал, че някога ще го кажа, но съм съгласен с теб - Чорбата направи грешка! Това принуди Томаш да го покрива, видя се , че е в "неговата" половина, щото като разположение Чорби беше централен откъм десния бек, а Томаш откъм левия! А, че последния е бърз като тролей на Руски, това е друга тема
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юли 2019 13:25

Kiril2681 написа:А, не това "ева мамата", ако не беше влязло това, щеше да влезе друго положение - не е като да нямаха такива :) Не съм вярвал, че някога ще го кажа, но съм съгласен с теб - Чорбата направи грешка! Това принуди Томаш да го покрива, видя се , че е в "неговата" половина, щото като разположение Чорби беше централен откъм десния бек, а Томаш откъм левия! А, че последния е бърз като тролей на Руски, това е друга тема

Абсолютно неправилно действие, тръгва да кръстосва терена от десния бек към центъра. Честно казано, ако не знаех кой е футболиста, щях да си помисля, че тоя гол е част от постановка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 юли 2019 14:09

Дедо официално треньор... определено копате дъното, екипът му същия и някои ще очакват различни резултати.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 юли 2019 14:14

Kiril2681 написа:
W84me написа:
Ozzimozzi написа:Първият гол бе поредица от грешки, които започнаха от халфовете, които не спряха в зародиш атаката, но най-голяма вина за мен имаше Томаш, защото бе литнат елементарно.

За мен там е и грешката на Чорбата. Изостанал безкрайно много, тръгва да бие халфа на морето, но не му стигат едни 10 метра. Оставя си човека (Иса) и от там си ева мамата.

А, не това "ева мамата", ако не беше влязло това, щеше да влезе друго положение - не е като да нямаха такива :) Не съм вярвал, че някога ще го кажа, но съм съгласен с теб - Чорбата направи грешка! Това принуди Томаш да го покрива, видя се , че е в "неговата" половина, щото като разположение Чорби беше централен откъм десния бек, а Томаш откъм левия! А, че последния е бърз като тролей на Руски, това е друга тема

Там някъде в дясно трябваше да е Стойчо Атанасов.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 21 юли 2019 14:16

Kiril2681 написа:
trokadero_ написа:Да видим днеска с какво становище ще излязат :idea:

Все ми се струва, че ще е едно голямо снишаване и няква сменичка на Крушчич , примерно. Дано не съм прав, но единия е "брат" на Г.Г., а другия е приятел на С.С. - Митов визирам. Та, понеже чичо Митко е неприкосновен, а и не е виновен за нищо, най-вероятно Крушчич си тръгва, а К.Динчев ще стане отново помощник на некое "светило" по физ.подготовка ;)

Е излязоха със становищи...не позна общо взето откъде духа вятъра. ГГ си го прехвърли от единия крачол в другия.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 юли 2019 14:33

Вчера казах,че единственото оптимално решение ЗА МОМЕНТА е да официализират Дедо.Така и стана.Да се вкарва външен човек в тоя момент за мене не е окей.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 юли 2019 14:59

Очаква ни още един сезон лутане, сезон на на излъгани надежди.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 юли 2019 15:10

delqnski47, че до момента друг ли е бил треньора?
Дедо отново ще седи на пейката, там онова сърбе дет не му зная името отново ще ръкомаха, като регулировчик край страничната линия.
Какви промени очакват да има с тези рокади нямам идея.

Жалко за чистосърдечни и наивни хора, като Mitata,
”Най-много сълзи са проляти от сбъднати мечти!” - Майка Тереза
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Frankol

Люпко Петрович

Мнениеот Frankol » 21 юли 2019 15:31

Изображение
Държи си на думата.

kirosko84
Контакти:

Мнениеот kirosko84 » 21 юли 2019 15:34

Проблемът на ЦСКА далеч не е в треньорските способности на Петрович, нито на Митов, а в твърде големият брой чужденци, комуникацията с който едва ли е на ниво.

Върни се в “ЦСКА”