ЦСКА - Черно Море - 1:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Черно Море
Животното дали ще ошамари СС
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
ей тва е, СС да си помисли още днес кои футболисти ще купува? Браво на ТИМ и Илиян Илиев. Сглобиха състав напук на ония продажници и пак мачкат "червените".
Ще махате ли Стойкас Стоилов 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Голям си!Много ги усещаш нещата!
Морето никва сила не са - просто вие сте много... ама безобразно слаби. Те я джасат напред и те не знаят кво да направят.
Тоя "високия" сигурно го е мн яд, че са се разбрали да не кОпОват мачове. (Това е в кръга на шегата, разбира се.)
Тоя "високия" сигурно го е мн яд, че са се разбрали да не кОпОват мачове. (Това е в кръга на шегата, разбира се.)
Последна промяна от capnclive на 20 юли 2019 20:07, променено общо 1 път.
mikata написа:Ще махате ли Стойкас Стоилов

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Оставаката за кой от тримата тенори искате ?
Последна промяна от miro_rz на 20 юли 2019 20:08, променено общо 1 път.
Ся ще изгонят Митов уж че е виновен.А че онзи дъртак не го остава никак да сподели своите виждания за играта явно никои не го интересува....Изгонете младият треньор и чакаите някое сръбско менте да докара Петрович.....
Тимаджиите си вземат вересиите..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Разбирам ви, и аз знам как се казва лигата, ОБАЧЕ- играем точно както срещу Тито и Етър, така че не виждам как може да се договори такава последователност. Чудя се- Митов ли ще излети първи, Люпко ли, или и двамата. Аз съм бил винаги уравновесен и не мрънкам... много. Но този път наистина имаме проблем. Дори не виждам искра в очите, нищо, все едно водим с 3:0.