Red Warrior написа:Dust написа:Ти сериозно ли с това за ЕС и специално за някакъв си форум с 20 активни потребителя и още толкова частично пишещи?
Че то в сериозните форуми Skyscrapercity, който е нон стоп с по над 5000 потребителя на линия (това е в момента Currently Active Users: 6413) няма опция всеки да си трие профила, а и това е съвсем нормално да е така, защото всеки ще почне да си заличава следите, след което да прави нови профили и т.н.
То нямаше админи, когато съживявахме форума, та сега.
Форумите, като платформи им отминава времето.
То и сега не пречи да имаш сто профила, ако искаш. И съм сигурен, че поне в рамките на ЕС потребителите имат право да бъдат "забравени". Да сме живи и здрави, но имаше и дебат по въпроса, какво става с починалите потребители на социалните мрежи. Та имаше идея, ако не се ползва един профил 6 месеца да бъде автоматично заличаван. Не знам какво стана с тази идея. Колкото до администраторите - всеки, който се е опитвал да влиза в контакт с тях знае, че никога е нямало отговор, но модовете няма как да са станали такива без контакт с администратор. Та затова въпроса ми беше към тях. Ма то май и модове няма. Сал един Делянски остана на амбразурата.
Дъст каза всичко,аз за тва не се намесвам.Админи нямаме.