Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Мнениеот HardWork » 06 юни 2019 12:23

Red Warrior написа:Щели сме да взимаме още трима - десен/централен защитник, вратар, и халф. За първите двама съм съгласен. Не може да оставим Турицов и Черни без адекватна конкуренция, но халфове мисля, че имаме достатъчно освен, ако не се разделим с някого.

Липсва ни един мощен негър в средата, който да гази и оперира като се налага. Пинто, Малинов и Бикел са по - малко еднотипни. Антов си е централен защитник по - принцип. Според мен спешно ни трябва 2 централни защитници и десен бек. Ние освен Бодура нямаме друг стабилен централен защитник. Томаш едва ли ще остане, Чорбата и Гълъбов са зле, а Антов е много млад и няма опит. Иначе Петър Петров се връща от наем и не е зле да го видим на какво ниво е. Има 31 мача за Литекс последния сезон и една от най - добрите статистики в Б групата, а е само на 19 години. Може да се окаже като Турицов.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2019 12:45

HardWork написа:
Red Warrior написа:Щели сме да взимаме още трима - десен/централен защитник, вратар, и халф. За първите двама съм съгласен. Не може да оставим Турицов и Черни без адекватна конкуренция, но халфове мисля, че имаме достатъчно освен, ако не се разделим с някого.

Липсва ни един мощен негър в средата, който да гази и оперира като се налага. Пинто, Малинов и Бикел са по - малко еднотипни. Антов си е централен защитник по - принцип. Според мен спешно ни трябва 2 централни защитници и десен бек. Ние освен Бодура нямаме друг стабилен централен защитник. Томаш едва ли ще остане, Чорбата и Гълъбов са зле, а Антов е много млад и няма опит. Иначе Петър Петров се връща от наем и не е зле да го видим на какво ниво е. Има 31 мача за Литекс последния сезон и една от най - добрите статистики в Б групата, а е само на 19 години. Може да се окаже като Турицов.

Човек, ти нали знаеш, че няма да вземем нек'ви страшни футболисти за много пари? За мен Чорбата и Антов си вършат работа, а и са наши момчета. С привличането на Фабрини и руснака нещата в центъра стават прекалено сгъстени. Гълъбов също се връща евентуално. Имаме нужда само от вратар и десен бек. Може би това момче Петър Петров, от което нямам впечатления и конкуренция на Турицов.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 юни 2019 14:18

И аз мисля, че дори така да си останем ще сме добре. За вратар......в Първа лига има добри вратари - няма нужда да взимаме още чужденци (и то за резерва) Този Петър не го знам.... Не знам защо така отписвате Томаш. Да, направи слаб мач срещу Ботев, но това му беше единственият слаб мач.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 юни 2019 14:54

k_oleto написа:И аз мисля, че дори така да си останем ще сме добре. За вратар......в Първа лига има добри вратари - няма нужда да взимаме още чужденци (и то за резерва) Този Петър не го знам.... Не знам защо така отписвате Томаш. Да, направи слаб мач срещу Ботев, но това му беше единственият слаб мач.

На Томаш му липсва бързина и пъргавина и май не е особено хладнокръвен. Иначе има перфектен извеждащ пас, както и отлична игра с глава, но това са екстри. Може би с добра подготовка и стиковане с останалите ще е ок.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 юни 2019 20:15

Томаш беше под наем и договора му изтече. Не се знае дали ще имаме желание да го подновим или да го купим.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 06 юни 2019 20:43

Бодура май напуска този велик отбор ...

Kuku

Мнениеот Kuku » 07 юни 2019 06:15

Hazura007 написа:Бодура май напуска този велик отбор ...

Сега не се разбира,ти радваш ли се,или те е яд?Дай уточнение.

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 07 юни 2019 07:23

Kuku написа:
Hazura007 написа:Бодура май напуска този велик отбор ...

Сега не се разбира,ти радваш ли се,или те е яд?Дай уточнение.

И двете , дедо попе...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юни 2019 08:01

Според "Тема спорт", Пламен Гълъбов ще започне подготовка на Панчарево и допълнително ще се реши неговото бъдеще (остава в отбора или ново преотстъпване в Етър).
За Никола Колев и Сашко Георгиев мача е свирен - не са им предложени нови договори и най-вероятно подписват с Етър.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 юни 2019 13:15

Сега, вероятно е просто слух, но ако случайно се окаже вярно, тоя според мен ще къса в Първа полуаматьорска лига

https://youtu.be/jK2vmXldRCI
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”