Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 06 юни 2019 09:17

Сега следва поредното му мнение за джуджета и наркомани.

Иначе - за ЦСКА. Силно се надявам да не връщат Пламен Гълъбов в ЦСКА. Посредствен защитник. Трябва ни играч като Стивън Езе. Играч, който е готов за битка и да гази противника. Гълъбчето ми е с един такъв уплашен поглед на девица, че ми се повръща. Готов е във всеки един момент да вдигне ръчички в позата "не знам как стана". И така имаме достатъчно играчи от тоя тип в отбора. Двойка Чорбата - Гълъбчето е кошмар в представите ми.
Последна промяна от ivo55 на 06 юни 2019 09:21, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 06 юни 2019 09:19

Megatron_69 написа:
Hazura007 написа:Знаете ли,че Гришата не е плащал нищо по договора за концесията за Армиятя и Панчарево и дължи вече близо 2 милиона лева на ММС?

Ти откъде знаеш?

От Кралев

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 06 юни 2019 09:24

Сега поне знаем министъра на кой се отчита. Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2019 09:46

Включвам се по изключение, направи ми впечатление че на обсъждането липсваше представител на Спортното министерство, това никак не кореспондира с критичните коментари на министър Кралев, явно сме силни само по медиите,а когато трябва да се поставят въпросите на точното място ни няма. Защо реновирането не е изгодно за ръководството, защото практиката показва че е по лесно и по евтино да изградиш нова сграда отколкото да кърпиш стара. Доколкото съм запознат вече има събрана част от сумата за стадиона като 50% е от собствениците и още толкова от чужд инвеститор.Естествено че който дава пари ще иска и някаква възвращаемост, дали ще е магазини,ресторанти или казина.Фандъкова и екипа и са толкова много загрижени за зеленината в София че се учудвам как пропуснаха да се изсече петдесетгодишна борова гора граничеща със стадиона на Витоша в Бистрица,някой да коментира, да обсъжда .Мнимата загриженост за флората и фауната на чиновниците в Столична община е доказано че се лекува с финикийски знаци, само дето Ганчев не е свикнал да бъде рекетиран. Единственото решение за да ни разрешат нов стадион е да излезем на жълтите павета, но поне 10хил.Преди евроизборите един младеж от ВМРО ни продъни ушите да ни казва как защитава червената кауза за нов стадион, то не бяха коментари, снимки, само че след изборите нещо изчезна,както се казва делото на давещите се е в техните ръце.Накрая да не забравя да напомня на новопоявилите се еднодневки че доста като тях изтекоха в канала,тъй като съм сигурен че онези и тези сте едни и същи ще ви кажа че вече не сте ни и дразнители,станахте за съжаление.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 юни 2019 09:56

peliforewer написа:Включвам се по изключение, направи ми впечатление че на обсъждането липсваше представител на Спортното министерство, това никак не кореспондира с критичните коментари на министър Кралев, явно сме силни само по медиите,а когато трябва да се поставят въпросите на точното място ни няма. Защо реновирането не е изгодно за ръководството, защото практиката показва че е по лесно и по евтино да изградиш нова сграда отколкото да кърпиш стара. Доколкото съм запознат вече има събрана част от сумата за стадиона като 50% е от собствениците и още толкова от чужд инвеститор.Естествено че който дава пари ще иска и някаква възвращаемост, дали ще е магазини,ресторанти или казина.Фандъкова и екипа и са толкова много загрижени за зеленината в София че се учудвам как пропуснаха да се изсече петдесетгодишна борова гора граничеща със стадиона на Витоша в Бистрица,някой да коментира, да обсъжда .Мнимата загриженост за флората и фауната на чиновниците в Столична община е доказано че се лекува с финикийски знаци, само дето Ганчев не е свикнал да бъде рекетиран. Единственото решение за да ни разрешат нов стадион е да излезем на жълтите павета, но поне 10хил.Преди евроизборите един младеж от ВМРО ни продъни ушите да ни казва как защитава червената кауза за нов стадион, то не бяха коментари, снимки, само че след изборите нещо изчезна,както се казва делото на давещите се е в техните ръце.Накрая да не забравя да напомня на новопоявилите се еднодневки че доста като тях изтекоха в канала,тъй като съм сигурен че онези и тези сте едни и същи ще ви кажа че вече не сте ни и дразнители,станахте за съжаление.

И аз се включвам, вече по изключение, по подобие на peliforewer! Ако не се постигне разбирателство в полза на ЦСКА, единствено многолюдни протести до дупка могат да спасят ЦСКА и стадиона! Геноцидът срещу ЦСКА не престанал!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 юни 2019 10:13

Red_Neck написа:
d.milanov написа:Незнам дали ПиМП (Пенев и Митов-Петрович) ще се справи със ситуацията, ама защо да не ги подкрепим?

ПП: PIMP - от английски: сводник. Нямам нищо против в БГ-първенството ние да сме сводниците, а всички останали наши .... :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чудя се, защо слагат чичо Митко в цялата схема, като си има своите задължения. Да си пишат: старши - Люпко, помощник - Митов и толкоз!
Митов дава интервюта и води тренировките, защото старшито заспива на тях.
Старшият води само мачовете и ..... полива победите ;)

Чичо Митко и като почетен президент ходеше по жребии да джурка топките ;)

Абе така е ама за по-официално се води триумвират 8-)

Иначе е ясно, че Митов е много надъхан от гениите около него и се опитва набързо да попива, но засега все още правейки стриктно това което му се казва. Люпко печели мачовете с акъла си, но като цяло до там (което е същината де). Общо взето не му се занимава с периферните дейности като водене на тренировки, интервюта и т.н. Чичо Митко също може да ги печели по неговия си начин, но просто не е необходим втори хитрец при наличието на Люпко и се е отдал на неговата слабост. Весел, забавен, приеман и от сини, въобще сладко е да го чуеш да каже някой коментар за каквото и да е. Не задължително за ЦСКА, а и за националния, че и за жените и 8 март. Винаги има какво да чуеш от Чичо Митко на интервю! Струва си.

Така че всичко е наред. За статистиката имаме трима треньори, които неуморно се бъхтят за успеха ни, а какво е всъщност ние си знаем. Аз мисля, че са наред нещата така както са и нямам притеснения.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 06 юни 2019 10:20

Само да вметна, че заспиващия Люпко води по един мач срещу всеки отбор от челната шестица и спечели всички като само с Лудогорец направи реми, но и него можеше да спечели ако Соу беше вкарал дузпата. Да, знам, че срещу Левски и Берое нещо сме нямали много положения, а Богев една минута е можело да удържи ама да е станало. Фактите говорят.

И още тещо в тази връзка коментирано в края на шампионата. ЦСКА нямал победа срещу Лудогорец. Да, в първенството няма ама с изключение на един мач и обратното важи. Единствената минимална победа и то в най-първия мач в началото на първенството за зелените се компенсира от купата, където ги елиминирахме и то при по-трудни условия (гостувахме). Вече в първата шестица някой обърна ли внимание, че влязохме с 5-6 точки пасив, а завържишхме с 1, тоест само със силните, които уж есента не сме биели, далеч по-добре се представихме. Вярно, основно при Люпко, защото той като пое изоставахме с 5 точки, но и при Любо беше добре, защото си стоеше на едно ниво разликата. При всички положения Лудогорец въобще нямаше предимство в шестицата, нито е лидерствал пред другите отбори. Напротив. Да не говорим, че и в по-малко спечеленото фигурират 6 точки от последните два мача срещу крайно изморен Ботев (възстановил се след дни за 90 минути отбрана) и нетитулярен отбор на ЧМ.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Kuku

Мнениеот Kuku » 06 юни 2019 10:22

ivo55 написа:Сега поне знаем министъра на кой се отчита. Изображение

То имаше и един дето му се отчитаха едни гръцки милионери,ама дойдоха само до границата ;) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2019 15:48

[offtopic]
Държавата ще съдейства да има осветление на стадион "Арена Арда" в Кърджали, за да може отборът на ПФК Арда 1924 да играе домакински мачове в Първа лига. Това уверение е получил от спортния министър Красен Кралев областният управител на Кърджали Никола Чанев, съобщават от администрацията му.

Бреееее, .... много бързо реагираха ;) Глей, как за нула време се решават инфраструктурни проблеми .... ;)
Дебел Венци сигурно се чувства като пълен идиот - 7 години чака помощ и накрая се бръкна дълбоко ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 юни 2019 16:12

Върни се в “ЦСКА”