Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 05 юни 2019 22:33

Ето и още малко теми за размисъл, защо и кой създава напрежение около обновяването на СЪЩЕСТВУВАЩИ спортни съоръжения в парка :
Не можете да отречете, че в ПУП-а е наложена категорична забрана за разширяване на стадионите "Васил Левски", "Българска армия" и "Юнак"?

- В някакъв смисъл спортният министър Красен Кралев е прав да негодува. След като се допуска толкова много ново строителство в парка, е логично той да попита: "Защо не давате да се обновят стадионите?"

Според мен темата за стадионите е изкуствено създаден спор между Столичната община и държавата – Министерството на младежта и спорта, които се управляват от една и съща политическа сила и могат да си го разрешат, без да ни намесват в него.

Спорът е, за да се създаде шум в системата и да се осъществят другите цели в парка. Сега заради стадионите могат да обжалват ПУП-а и той да падне в съда в тази си част. А те в това време ще си строят там, където хората не са съгласни да се строи, защото просто покрай темата за стадионите ще бъде убит дебатът по същество за Борисовата градина.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2019 22:46

Mitata написа:Какъв е проблемът на мястото на настоящия стадион да се вдигне нова БА? Този стадион е на това място от близо 90 години. Теб лично какво те бърка? Общината какво я бърка?

Няма проблем. Нека се строи.
Не си прочел какво съм написал... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 юни 2019 22:57

sin4ec написа:
Mitata написа:Какъв е проблемът на мястото на настоящия стадион да се вдигне нова БА? Този стадион е на това място от близо 90 години. Теб лично какво те бърка? Общината какво я бърка?

Няма проблем. Нека се строи.
Не си прочел какво съм написал... :(

Да де, само дето тържествено обяви, че в парка няма да се строи!

Знам, че няма да ни разрешат. В България единствено Мафията има право, обикновените хора нямат. Затова сме на дъното, там ще си останем. Горко ѝ на България.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 юни 2019 23:00

Естествено, че трябва да има нов стадион на мястото на Армията. Паркът да не е само дървета? На това място се играе футбол от 110 години. Така че ще трябва да се намери начин съоръжението (и не само то, наоколо има доста руини) да се приведе в модерен вид.
Единствено съм против да вземат да ми строят казина, магазини и тем подобни.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 05 юни 2019 23:06

За един стадион е важно да има козирка... Ако нема козирка, не ми го хвали... Ако ще и да е на края на града... На мястото на ТКЗС...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 06 юни 2019 00:54

sin4ec написа:Аз, като доказана черна овца ще кажа това, което трубадурите не смеят, а другите не им отърва:
В Парка на Свободата няма да се строи. Кратко и ясно. Това казва и обяснява всичко. Който чете-нека разбира!
Стадион " Народна армия" може да бъде реконструиран, реновиран и так далее. Но няма да има хотелче, казинце, туйцък-онуйцък. Сиреч-ТОЯГА за плановете и идеите на Ганчев!
София не е Ловеч! Кулата в Дървеница е достатъчна!

Какво разбираш под реновиране?Да се построи хотелче, казинце или нов и съвременен футболен стадион?Опитите за провокация или "обществено мнение" са на ниво пастир у гереня.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 06 юни 2019 00:57

djd написа:Естествено, че трябва да има нов стадион на мястото на Армията. Паркът да не е само дървета? На това място се играе футбол от 110 години. Така че ще трябва да се намери начин съоръжението (и не само то, наоколо има доста руини) да се приведе в модерен вид.
Единствено съм против да вземат да ми строят казина, магазини и тем подобни.

За казина и хотелчета са подготвили Колодрума и Мара Луизата.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 06 юни 2019 02:14

Това е някакъв абсурден казус. Да кажем, че притежавам стара порутена къща- моя собственост, която съм дал под наем. Хем си получавам наема всеки месец, хем наемателят ми предлага със негови си средства да ми изгради чисто нова модерна къща, която пак ще си остане моя собственост и пак ще продължавам да получавам наем. Казвам му- не си познал, няма да ми буташ стогодишните основи, закърпи ги там малко, пренареди керемидите, боядисай и не пипай повече... Що за идиотия? :)

От обсъждането днес разбрах, че основният проблем на зелените граждани не е всъщност стадиона, а паркирането и достъпът на коли до парка. А пък паркингът на стадиона не можел да бъде подземен, защото според УЕФА имало риск от терористични атаки. Но това не е важно- подкрепям с две ръце предложението от един гражданин да има вендинг машина за ЗДРАВОСЛОВНА храна за кучета, котки и птици, за да не учим децата, че трябва да им подхвърлят хляб. Е това вече е важен обществен казус, който трябва да се реши!!! Ама после пък как да им обясним защо за дядото на ей оная пейка няма вендинг машина и нагъва гол хляб :| Индийски приоритети- имат космическа програма, а половината им население няма тоалетна.

Hazura007
Контакти:

Мнениеот Hazura007 » 06 юни 2019 07:43

Знаете ли,че Гришата не е плащал нищо по договора за концесията за Армиятя и Панчарево и дължи вече близо 2 милиона лева на ММС?

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 06 юни 2019 09:11

Hazura007 написа:Знаете ли,че Гришата не е плащал нищо по договора за концесията за Армиятя и Панчарево и дължи вече близо 2 милиона лева на ММС?

Ти откъде знаеш?
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Върни се в “ЦСКА”