rsk написа:Абе не знам колко съм в грешка, понеже в профила ви в УЕФА сте си с тиренце, едно участие в ЕКТ и топ голмайстор в ЕКТ - Мауридес. Сигурно нещо са се объркали.
Да, бъркаш се

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rsk написа:Абе не знам колко съм в грешка, понеже в профила ви в УЕФА сте си с тиренце, едно участие в ЕКТ и топ голмайстор в ЕКТ - Мауридес. Сигурно нещо са се объркали.
baraba написа:rsk написа:Абе не знам колко съм в грешка, понеже в профила ви в УЕФА сте си с тиренце, едно участие в ЕКТ и топ голмайстор в ЕКТ - Мауридес. Сигурно нещо са се объркали.
Да, бъркаш се
rsk написа:baraba написа:rsk написа:Абе не знам колко съм в грешка, понеже в профила ви в УЕФА сте си с тиренце, едно участие в ЕКТ и топ голмайстор в ЕКТ - Мауридес. Сигурно нещо са се объркали.
Да, бъркаш се
Абе хич не се бъркам...
LOKOMAN написа:Досега няма никаква официална информация от Черно Море за извадените от отбора играчи. Всичко е само писаници по сайтовете , а там няма никаква гаранция кое е истина и кое фейк. Най-голяма глупост е да се разглежда мача Лудогорец - Ч. Море като уреден, защото мача си се игра независимо с какви изпълнители. Единствената официалн реакция е на ЦСКА -София, но там са повече заплахи и общи приказки, нищо конкретно. Ако наистина ръководството на морето е сезирало БФС , тогава нещата са сериозни, но това ще се разбере евентуално утре.
Mitata написа:LOKOMAN написа:Досега няма никаква официална информация от Черно Море за извадените от отбора играчи. Всичко е само писаници по сайтовете , а там няма никаква гаранция кое е истина и кое фейк. Най-голяма глупост е да се разглежда мача Лудогорец - Ч. Море като уреден, защото мача си се игра независимо с какви изпълнители. Единствената официалн реакция е на ЦСКА -София, но там са повече заплахи и общи приказки, нищо конкретно. Ако наистина ръководството на морето е сезирало БФС , тогава нещата са сериозни, но това ще се разбере евентуално утре.
Глупости пишеш. Ако не си разбрал, да те светна. Определени сайтове надуват свирката, че ЦСКА е дал пари на футболисти от ЧМ да играят симулативно в мача между двата тима преди 20 дни. Именно затова ръководството на ЧМ било извадило 6 основни футболисти на ЧМ в мача с Разград..
LOKOMAN написа:Mitata написа:LOKOMAN написа:Досега няма никаква официална информация от Черно Море за извадените от отбора играчи. Всичко е само писаници по сайтовете , а там няма никаква гаранция кое е истина и кое фейк. Най-голяма глупост е да се разглежда мача Лудогорец - Ч. Море като уреден, защото мача си се игра независимо с какви изпълнители. Единствената официалн реакция е на ЦСКА -София, но там са повече заплахи и общи приказки, нищо конкретно. Ако наистина ръководството на морето е сезирало БФС , тогава нещата са сериозни, но това ще се разбере евентуално утре.
Глупости пишеш. Ако не си разбрал, да те светна. Определени сайтове надуват свирката, че ЦСКА е дал пари на футболисти от ЧМ да играят симулативно в мача между двата тима преди 20 дни. Именно затова ръководството на ЧМ било извадило 6 основни футболисти на ЧМ в мача с Разград..
Без лоши чувства, да те светна, НИКЪДЕ осевн в определени сайтове НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, защо са извадени 6 футболисти. Вече трети ден няма никаква ОФИЦИАЛНА информация от Ч. Море. Никой не е длъжен да чете точно тия сайтове.
LOKOMAN написа:Mitata написа:LOKOMAN написа:Досега няма никаква официална информация от Черно Море за извадените от отбора играчи. Всичко е само писаници по сайтовете , а там няма никаква гаранция кое е истина и кое фейк. Най-голяма глупост е да се разглежда мача Лудогорец - Ч. Море като уреден, защото мача си се игра независимо с какви изпълнители. Единствената официалн реакция е на ЦСКА -София, но там са повече заплахи и общи приказки, нищо конкретно. Ако наистина ръководството на морето е сезирало БФС , тогава нещата са сериозни, но това ще се разбере евентуално утре.
Без лоши чувства, да те светна, НИКЪДЕ осевн в определени сайтове НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, защо са извадени 6 футболисти. Вече трети ден няма никаква ОФИЦИАЛНА информация от Ч. Море. Никой не е длъжен да чете точно тия сайтове.
baraba написа:LOKOMAN написа:Mitata написа:LOKOMAN написа:Досега няма никаква официална информация от Черно Море за извадените от отбора играчи. Всичко е само писаници по сайтовете , а там няма никаква гаранция кое е истина и кое фейк. Най-голяма глупост е да се разглежда мача Лудогорец - Ч. Море като уреден, защото мача си се игра независимо с какви изпълнители. Единствената официалн реакция е на ЦСКА -София, но там са повече заплахи и общи приказки, нищо конкретно. Ако наистина ръководството на морето е сезирало БФС , тогава нещата са сериозни, но това ще се разбере евентуално утре.
И аз, да те светна ... Има информация от набедените играчи на Ч.Море .... какво още ти трябва ?
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, ivonotbad и 10 госта