Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tochavos
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот tochavos » 25 май 2019 12:48

honda написа:
Mitata написа:
honda написа:
Mitata написа:
honda написа:Само че в случая ,не говорим само за полиграф ,а и за показания дадени пред МВР. За твоя информация въпросната групичка преди два дни са били в Областното МВР.

Къде пише, че са дали показания в МВР и са потвърдили твърденията, че са били подкупени от ръководството на ЦСКА да играят симулативно?

Според теб къде са минали през полиграфа?
Засега се знае ,че има играчи ,които са признали ,че са играли симулативно за да загуби отбора им.

Показанията ,които са дали са поверителни .
Аз не видях до момента да се споменава ръководството на ЦСКА.

От това, което си написал по-горе намекваш, че футболистите са потвърдили слуховете. Сега лекичко дърпаш ръчната - показанията били поверителни. Та къде пише, че са дали показания в МВР?

Да кажем ,че знам по собствени канали ;)
а сега едно лекичко потвърждение за това ,което съм написал

https://www.sportal.bg/news.php?news=787198

Ако има "поверителни" показания ти няма да знаеш за тях. А ако имаш "собствени" канали, гледай да не разберат, че изнасяш "поверителна" информация в махленския форум на Гонг - да не отидеш ти на съд.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 май 2019 12:50

Serafim написа:Странно стечение на обстоятелствата, признавам си. :) Обаче няма логика от ЧМ да бият тъпана без никакви доказателства. Още повече, че това е отбор, който близо десетилетие го играе препъникамък и не помня да е показвал симпатии към червени, сини или зелени. Ако бях от ЦСКА-София бих бил притеснен малко от тези неща.
Иначе тук се повдигнаха съвсем уместни въпроси. Как някои не бяха погнусени от загубата на ЦСКА срещу Ботев и как така ставате морални шампиони, като собственика неотдавна каза в прав текст, че преди е уреждал титли... :lol:

Може би щеше да си прав, ако тъпана го бяха били от ЧМ ... а това не е така ;) Тъпана се бие от определени медии ТЯСНО свързани с един зализан олигарх ... Това казва всичко :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2019 12:55

За такива обвинения имена конкретни на отбори не трябва да се споменават,ако няма ЯСНИ доказателства.100%. Поради тая причина тук вече имаме два пътя:
1.Изхвърят ни от ППЛ.
2.Осъждане на всички,писали тези статии за клевета(да,това тук вече е клевета),отнемане на акредитации и късане на всевъзможни връзки със същите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 май 2019 12:56

honda написа:
CSKA 78 написа:
honda написа:Момчета ,не искам да се заяждам. Но нека да погледнем реално ,като си свалим сините, червени,оранжеви,жълти или зелени очила и да си признаем честно . Кой отбор заслужава най-много да стане шампион.

Шампион заслужава да стане този отбор, който има най-много точки накрая! Стига да са постигнати честно т.е. да има феърплей! Този скандал вчера в делиорманя, ако се раздуха и стигне до УЕФА, а те са особено чувствителни към феърплея, ще има доста последствия за участвалите в "спектакъла"! И ако бяхме като подуенци веднага щяхме да "уведомим" европейската централа!

Пишете до УЕФА. В какво упреквате ЧМ?
Те вчера създадоха повече положения отколкото вие създадохте за 4 мача. Кои са тези юноши ,които са играли вчера?- Само вратаря. М.Костадинов и М.Минчев са титуляри от много време.
Когато през 2004г същия този ЧМ илизна срещу Локо(Пд) с юношите си младша възраст всичко беше ОК, важното е ,че прецакан беше Левски.
Знаех за скандала преди мачовете и гледах внимателно мача. За мен ЧМ играха доста добре според възможностите си. Просто този път късмета беше за Лудогорец- първите 2 гола станаха след рикошети и мелета, отделно имаше невероятно спасяване на Пл.Илиев малко преди края на първото полувреме. На почивката резултата можеше да бъде спокойно и 0:2. А когато стана 3:1 вече всичко свърши.
Добре е да коментирате сламката в окото на другите ,но не виждате гредата във вашето. защо не коментирате че Ботев започна без К.Димитров, А.Вутов, Доре, Терзиев ,а в началото на второто полувреме беше сменен и Т.Неделев. Да не се окаже ,че Ботев са играли без повече титуляри отколкото ЧМ.

Аз написах каквото исках да напиша! А ти продължавай да защитаваш господарите си! Интересно е дали го правиш безплатно?!

ПП Морето играха без 6 титуляра срещу делиорманци! Извадени точно за този мач! И това е факт! А причините за него не ме интересуват! Важен е крайният резултат т.е. надупването на Морето! Но не само те са виновни в случая! Изглежда е имало някаква договорка между Гела и ТИМ, но все пак можеха да ни изненадат със сценария, а не да използват същия, както с Миньор преди години!

ППП Този мач в крайна сметка ще стигне до УЕФА :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2019 13:02

CSKA 78 написа:
honda написа:
CSKA 78 написа:
honda написа:Момчета ,не искам да се заяждам. Но нека да погледнем реално ,като си свалим сините, червени,оранжеви,жълти или зелени очила и да си признаем честно . Кой отбор заслужава най-много да стане шампион.

Шампион заслужава да стане този отбор, който има най-много точки накрая! Стига да са постигнати честно т.е. да има феърплей! Този скандал вчера в делиорманя, ако се раздуха и стигне до УЕФА, а те са особено чувствителни към феърплея, ще има доста последствия за участвалите в "спектакъла"! И ако бяхме като подуенци веднага щяхме да "уведомим" европейската централа!

Те вчера създадоха повече положения отколкото вие създадохте за 4 мача. Кои са тези юноши ,които са играли вчера?- Само вратаря. М.Костадинов и М.Минчев са титуляри от много време.
Когато през 2004г същия този ЧМ илизна срещу Локо(Пд) с юношите си младша възраст всичко беше ОК, важното е ,че прецакан беше Левски.
Знаех за скандала преди мачовете и гледах внимателно мача. За мен ЧМ играха доста добре според възможностите си. Просто този път късмета беше за Лудогорец- първите 2 гола станаха след рикошети и мелета, отделно имаше невероятно спасяване на Пл.Илиев малко преди края на първото полувреме. На почивката резултата можеше да бъде спокойно и 0:2. А когато стана 3:1 вече всичко свърши.
Добре е да коментирате сламката в окото на другите ,но не виждате гредата във вашето. защо не коментирате че Ботев започна без К.Димитров, А.Вутов, Доре, Терзиев ,а в началото на второто полувреме беше сменен и Т.Неделев. Да не се окаже ,че Ботев са играли без повече титуляри отколкото ЧМ.

Аз написах каквото исках да напиша! А ти продължавай да защитаваш господарите си! Интересно е дали го правиш безплатно?!

ПП Морето играха без 6 титуляра срещу делиорманци! Извадени точно за този мач! И това е факт! А причините за него не ме интересуват! Важен е крайният резултат т.е. надупването на Морето! Но не само те са виновни в случая! Изглежда е имало някаква договорка между Гела и ТИМ, но все пак можеха да ни изненадат със сценария, а не да използват същия, както с Миньор преди години!

Те Морето двама титулярни вратари ли имат? Или ако не играят с двама вратари в Разград, значи са продали мача? :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 25 май 2019 13:04

JackPackage написа:Те Морето двама титулярни вратари ли имат? Или ако не играят с двама вратари в Разград, значи са продали мача? :lol:

Абе да вадиш който и да е играч точно преди последния мач, към който се очаква всички да се вперили погледи... Нали се сещаш?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2019 13:05

Тоя цирк ми прилича на оня с мача им с Миньоро преди време. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2019 13:05

delqnski47 написа:За такива обвинения имена конкретни на отбори не трябва да се споменават,ако няма ЯСНИ доказателства.100%. Поради тая причина тук вече имаме два пътя:
1.Изхвърят ни от ППЛ.
2.Осъждане на всички,писали тези статии за клевета(да,това тук вече е клевета),отнемане на акредитации и късане на всевъзможни връзки със същите.

Факт, ама в нашата мила Татковина няма да стане нито 1, нито 2 - защото дори да изглежда че има доказателства няма да ви извадят, измисляйки някоя тъпотия като глоба или нещо такова :roll:

А за съденето за клевета - у нас това не се прави, тъй като май във всяко такова изказване има доза истина и не може да се докаже невинността на 100% :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 май 2019 13:06

CSKA 78 написа:
honda написа:
CSKA 78 написа:

Действайте ;)
В кой мач на ЧМ точно тези футболисти са били титуляри ?
Реално от отстранените може да се каже ,че основни футболисти са вратаря (дали ще бъде Дюлгеров или Китанов) Г.Илиев и В.Генев. Между другото Дюлгеров не е отстранен от отбора.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 май 2019 13:07

rebelheartous написа:
JackPackage написа:Те Морето двама титулярни вратари ли имат? Или ако не играят с двама вратари в Разград, значи са продали мача? :lol:

Абе да вадиш който и да е играч точно преди последния мач, към който се очаква всички да се вперили погледи... Нали се сещаш?

Е ако имам доказателства че тези играчи играят срещу отбора ми, що да не ги извадя?
Ако някой твой работник във фирмата ти продаде тайна информация на конкурент няма да го уволниш и ще го оставиш да си изкара договора ли?

Върни се в “ЦСКА”