Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.

Мнениеот dafquezz » 22 май 2019 00:04

goshev написа:Аз пък не подкрепям.С тези чужденци сме за никъде.Сега анализ няма да правя, друг път. ;)

Мнения, брат. Донякъде съм съгласен с теб. Казвал съм го тук в края на миналия сезон, а и в края на много предишни неуспешни сезони - черните момчета в общия случай нямат интелектуалния капацитет за голям футбол. Един Жеферсон например - тоя не знам какъв национал е бил, за мен е един ходещ червен картон със, най-меко казано, съмнителни качества. Дори най-дребната провокация срещу него може да доведе до картон, и такива опитни подлеци като Моци не пропускат да се възползват.
Джеси е другия дето ми лази по нервите, когато виждам в някои мачове колко силно всъщност може да играе, и после си почива по един месец.
Само че дотук, не мога да се съглася за останалите чужденци. На Пинто и Тиаго какво им е? Томаш? От черните, Бикел е много грамотен халф, а е само на 23 години, Али Соу (24) изорава терена всеки път, Евандро го гони някакъв кошмарен вратарски късмет, и всеки мач му спасяват по един-два много остри шута, често след ситуации които сам си създава. Тия положения ще започнат да влизат, чист късмет е че досега не са. Вкара и на не лош отбор в ЛЕ, а беше още пресен новобранец.
Не знам какво точно визираш "за никъде", за мен това са все играчи с бъдеще.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 22 май 2019 00:20

dafquezz написа:
goshev написа:Аз пък не подкрепям.С тези чужденци сме за никъде.Сега анализ няма да правя, друг път. ;)

Джеферсон е по-добър от Лясков, но на първият очевидно не му се играе много в България или е твърде самоуверен, респективно лежерен. Вторият осъзнава, че няма класата на първия, и компенсира със сърце и много тичане. В крайна сметка и двамата са рискови и и с двамата сме "за никъде". Тиаго е непостоянен може би пак по същата причина като Джеферсон, а и Джеси. Така че дори експертите, от които аз не съм, сигурно трудно могат да заключат кое е по-добре. Със сигурност само с българи няма да стане, обаче.

За треньорите твърдо ЗА чужденец. Не заради друго, ами защото с нашите, с малки изключения, сме "за никъде". Малките изключения са предимно в (пред)пенсионна възраст и не разбирам тази геронтофилия в нашите редици :shock:

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 22 май 2019 00:47

dafquezz написа:

Мнения, брат. Донякъде съм съгласен с теб. Казвал съм го тук в края на миналия сезон, а и в края на много предишни неуспешни сезони - черните момчета в общия случай нямат интелектуалния капацитет за голям футбол. Един Жеферсон например - тоя не знам какъв национал е бил, за мен е един ходещ червен картон със, най-меко казано, съмнителни качества. Дори най-дребната провокация срещу него може да доведе до картон, и такива опитни подлеци като Моци не пропускат да се възползват.
Джеси е другия дето ми лази по нервите, когато виждам в някои мачове колко силно всъщност може да играе, и после си почива по един месец.
Само че дотук, не мога да се съглася за останалите чужденци. На Пинто и Тиаго какво им е? Томаш? От черните, Бикел е много грамотен халф, а е само на 23 години, Али Соу (24) изорава терена всеки път, Евандро го гони някакъв кошмарен вратарски късмет, и всеки мач му спасяват по един-два много остри шута, често след ситуации които сам си създава. Тия положения ще започнат да влизат, чист късмет е че досега не са. Вкара и на не лош отбор в ЛЕ, а беше още пресен новобранец.

След някой и друг ден.И аз като Синчеца съм си пийнал, той от мъка аз от радост. :lol:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 22 май 2019 06:59

Честита победа,подкреряйте си отбора винаги,не само пли победа! ;-)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 май 2019 07:12

Сравнително добра игра на червените, съжалявам за няколкото обнадеждаващи, но неуспешно завършени контри заради грешни извеждащи подавания на Енрике и Соу. Ако топката беше минала в разредената защита на противника, щеше да стане интересно пред вратата му.
Много добро представяне на Чорбаджийски, който почти нямаше грешно отиграване. При едно центриране закачи топката, която мина близо до вратата, беше близо до отбелязване на автогол, ала трябва да се отбележи, че тя беше много неудобна, висока и че зад момчето дебнеха двама със сини фланелки.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 май 2019 07:32

LSFC 1914 написа:1:0 с автогол :mrgreen:

0-2 с рикошет :).
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 май 2019 09:57

След като преспах се оказа, че кефа е двоен :) Още веднъж благодаря на г-н Божков и нека знае, че винаги е добре дошъл при нас. Отново и с името си 8-) И един призив към нашите: нека подкрепим подуенци в баража. Не е нужно от стадиона, просто да им стискаме палци в тяхната битка :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 май 2019 10:57

Стана ли ясно колко тежка е контузията на Турицов? На повторението наистина изглеждаше ужасно. Зная, че при такъв тип контузия, самото излизане на капачката може да увреди менискус или връзки. Дано момчето се оправи бързо!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 22 май 2019 11:03

peliforewer написа:
LSFC 1914 написа:1:0 с автогол :mrgreen:

0-2 с рикошет :).

Факирът на прогнозите :shock: Браво!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 22 май 2019 11:13

шивача написа:След като преспах се оказа, че кефа е двоен :) Още веднъж благодаря на г-н Божков и нека знае, че винаги е добре дошъл при нас. Отново и с името си 8-) И един призив към нашите: нека подкрепим подуенци в баража. Не е нужно от стадиона, просто да им стискаме палци в тяхната битка :!:

[offtopic]Не знам с ирония ли го казваш или сериозно,но аз наистина ще подкрепя Левски в баража. Каквото и да е,няма как Славия или Етър да имат по-добро представяне в ЕКТ. Ето и миналата година Левски падна от Вадуц,но поне взеха победа в реванша. Другите най-много някой равен да избутат.
Изобщо седмия да се бори за ЕКТ е безумие. Говорим за българското първенство,в което и втория и третия са слабички,а какво да кажем за седмия? Като си помисля ,че преди 2 години Верея беше на 1 гол от дузпа да влезе в ЕКТ и пропусна 2 поредни,направо тръпки ме побиват.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”