goshev написа:Аз пък не подкрепям.С тези чужденци сме за никъде.Сега анализ няма да правя, друг път.
Мнения, брат. Донякъде съм съгласен с теб. Казвал съм го тук в края на миналия сезон, а и в края на много предишни неуспешни сезони - черните момчета в общия случай нямат интелектуалния капацитет за голям футбол. Един Жеферсон например - тоя не знам какъв национал е бил, за мен е един ходещ червен картон със, най-меко казано, съмнителни качества. Дори най-дребната провокация срещу него може да доведе до картон, и такива опитни подлеци като Моци не пропускат да се възползват.
Джеси е другия дето ми лази по нервите, когато виждам в някои мачове колко силно всъщност може да играе, и после си почива по един месец.
Само че дотук, не мога да се съглася за останалите чужденци. На Пинто и Тиаго какво им е? Томаш? От черните, Бикел е много грамотен халф, а е само на 23 години, Али Соу (24) изорава терена всеки път, Евандро го гони някакъв кошмарен вратарски късмет, и всеки мач му спасяват по един-два много остри шута, често след ситуации които сам си създава. Тия положения ще започнат да влизат, чист късмет е че досега не са. Вкара и на не лош отбор в ЛЕ, а беше още пресен новобранец.
Не знам какво точно визираш "за никъде", за мен това са все играчи с бъдеще.