И са кво?
Не бил Тодор НЕДЕЛЕВ ми бил Бай Иван.
И не идвал на Армията да бележи фамозни голове, ми да коси тревата.
Бахго....
Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020г.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Не знам с какъв акъл ги пишат тези глупости Джурналистите... Кандидати за Неделев има и офертите, които засега са негласни започват от два милиона (не лева) и не вярвам от ЦСКА да извадят стартово толкова. Два обаче им се виждат малко на продавачите и затова искат да го обвържат с нов договор, като са наясно, че няма да му плащат дълго новата заплата.. .А за Кристиян пък е абсурд, защото май се котира повече и от Неделев предвид трите отбора само от Бундеслигата, които имат интерес и играчите с които го сравняват по западните медии... В турската преса даже споменаха друг техен богат отбор, че ги взима пакет двамата за пет милиона евро, така че...
- delqnski47
- Контакти:
Цецо Чука написа:Как ще подпише предварителен договор с вас, като има договор с нас до 2020?
И ако това е станало, наистина, нашето "ръководство" трябва да увисне по уличните лампи пред стадиона.
Защо да увисва?Да не би ти да даваш парите?При договорка с процент от бъдеща продажба знаеш ли колко пари ще влезнат в касата на Ботев,при положение че всички знаем Ганчев за кви пари продава що годе читавите си играчи.Просто бизнес.ЦСКА може да го продаде за далеч по добра цифра.Всичко е до марката...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- blue avalanche
- Контакти:
Никой няма да даде 2 милиона(не лева) за Неделев!
Вие луди ли сте?
Как ще си избият парите после? Ще го продадат в ПСЖ? Ще продадат 1 милион фанелки с неговото име?
Или ще ги вкара в ШЛ и ще завалят едни пари, едни чудесии...?
Сетих се! Просто някой има бол пари и се чуди кво да ги прави...
Вие луди ли сте?
Как ще си избият парите после? Ще го продадат в ПСЖ? Ще продадат 1 милион фанелки с неговото име?
Или ще ги вкара в ШЛ и ще завалят едни пари, едни чудесии...?
Сетих се! Просто някой има бол пари и се чуди кво да ги прави...
-
- Контакти:
Тошко Неделев е на 26 години. Цената му трудно ще се качи повече. Най-логично е Ботев да си го засилят директно за чужбина.
Хайл Мусолини
А какво казва самият Неделев?!
"Не съм подписвал абсолютно нищо, няма такова нещо. Това са просто спекулации. Готвим се за мача с Берое и за финала с Локомотив. Дай боже да спечелим Купата на България и да зарадваме нашите фенове", сподели националът пред нашата медия.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
https://www.sportlive.bg/bgfootball/lev ... 45688.html
Една хумористична статия за възможен бъдещ треньор на Левски, която може да ни е от полза и на нас. Аз съм за сборна група от форумни разбирачи, а Наталия Кобилкина за съветник/шапка/треньор в сянка
.
Една хумористична статия за възможен бъдещ треньор на Левски, която може да ни е от полза и на нас. Аз съм за сборна група от форумни разбирачи, а Наталия Кобилкина за съветник/шапка/треньор в сянка

- Red Warrior
- Контакти:
Спас Делев оставал без отбор. Може да ни свърши работа, както на върха на атаката, така и по крилата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Спас Делев оставал без отбор. Може да ни свърши работа, както на върха на атаката, така и по крилата.
От този храст заек не чакай

Хубси ще си го вземе в Подуяне

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.