30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''

Мнениеот Заклет Левскар » 20 апр 2019 21:51

Делянски, дърта лека жено, ЖПО си и ЖПО ще си останеш.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2019 21:53

delqnski47 написа:Съгласен.Но съм разочарован и от онова подобие на Сектор срещу нас,дет беше.Пълна трагедия.Тия двеста човека в Сектор В се справиха по добре.Е,не се чуваха де,щот бяха малко,ама ръкомахаха там нещо,бяха по активни.А тея умреляци срещу нас...все едно бях на мач с Лудогорец.Само ние бяхме на тоя стадион,братче.

Първо, ние днес бяхме много малко-факт. Аз и С2 бяхме във В и никак не бяхме 200 човека, но както и да е...
Г сектор беше и той умреляк, не ми ги хвали! Никакъв мирис и дъх на "дерби" нямаше, просто един селендурски мач.
Второ-вие имате амбиции за титла и трябваше да ни смачкате. Никакво покритие на амбициите. Честно казано, очаквах много повече от вас днес. ЧГ ви елиминира фланговете-това беше логично и трябваше да го очаквате. Никаква алтернатива не предложихте, а накрая като нищо можехте и да загубите мача...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 апр 2019 21:54

Red Warrior написа:Този съдия, ако беше лекар в спешното, щеше да напълни три декара гробища. Иначе слаб мач, няма какво толкова да се коментира. Зелената мисия е изпълнена. За да станем шампиони трябва да сме много по-добри, иначе няма кой да ни допусне. И преди съм го казвал - маймуни с трици не се ловят. Трябват си футболисти за тая работа.

Не съм съгласен. Вярно е, че резервната скамейка на ЦСКА е къса, но през този сезон не отстъпваме на Разград - с играта си там го показахме. Просто отстъпихме физически на два фронта.

При така стеклите се обстоятелства КБ е задължителна за ЦСКА, не толкова заради самата купа, а да задържим поне малко от малко интригата в шампионата.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 апр 2019 22:01

The deacon написа:
k_oleto написа:Абе хора, писах го преди месец сигурно. Не може с 14 човека да се гони дубъл. На тоя етап е добре. Момчетата се раздават, правят каквото е по силите им. Днес и публиката беше на ниво.
За Титла - следва да разчитаме на грешни игри на Лудогорец. Това е истината.
Ето сега играят с Ботев Пд. -= 22 минути от мача: 0:0

Колето, Лудогорец нищо не играят още от есента! Лошото е, че няма кой да се възползва от тази ситуация! Не е трудно да се направи прогноза как ще се развият нещата докрая..... Лудите ще бъдат новия "стар" шампион на България. Вие, без значение дали ще стигнете до финал за купата или не, със сигурност сте в евротурнирите. Ние, може би също. И започват "страстните" дни за българския футбол - при добро стечение на обстоятелствата след втори предварителен крът ще имаме 2 продължаващи напред отбори. И дотам! И почват разни фенчета да обясняват какво били направили червените срещу Ливърпул и сините срещу Барселона, ама преди почти половин век....... Е, това е страшното - половин век не сме мръднали, на една йота дори.....

Не си прав! Мръднали сме и то много,обаче в неправилната посока. :(
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2019 22:05

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Съгласен.Но съм разочарован и от онова подобие на Сектор срещу нас,дет беше.Пълна трагедия.Тия двеста човека в Сектор В се справиха по добре.Е,не се чуваха де,щот бяха малко,ама ръкомахаха там нещо,бяха по активни.А тея умреляци срещу нас...все едно бях на мач с Лудогорец.Само ние бяхме на тоя стадион,братче.

Първо, ние днес бяхме много малко-факт. Аз и С2 бяхме във В и никак не бяхме 200 човека, но както и да е...
Г сектор беше и той умреляк, не ми ги хвали! Никакъв мирис и дъх на "дерби" нямаше, просто един селендурски мач.
Второ-вие имате амбиции за титла и трябваше да ни смачкате. Никакво покритие на амбициите. Честно казано, очаквах много повече от вас днес. ЧГ ви елиминира фланговете-това беше логично и трябваше да го очаквате. Никаква алтернатива не предложихте, а накрая като нищо можехте и да загубите мача...

Е,там 200-300 колко бяхте там,няма значение.Говоря за активните,не за семкарите.Иначе ние възможностите си ги знаем.Няма как да гониш два трофея с 15 играчи...Ама пробваме все пак.
Иначе и двата отбора можеха да загубят с двете греди.
Иначе Сектор Г винаги може и по добре,ма срещу тебе кат имаш публика на ниво Славия...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 апр 2019 22:07

hydetoshi написа:
The deacon написа:
k_oleto написа:Абе хора, писах го преди месец сигурно. Не може с 14 човека да се гони дубъл. На тоя етап е добре. Момчетата се раздават, правят каквото е по силите им. Днес и публиката беше на ниво.

Колето, Лудогорец нищо не играят още от есента! Лошото е, че няма кой да се възползва от тази ситуация! Не е трудно да се направи прогноза как ще се развият нещата докрая..... Лудите ще бъдат новия "стар" шампион на България. Вие, без значение дали ще стигнете до финал за купата или не, със сигурност сте в евротурнирите. Ние, може би също. И започват "страстните" дни за българския футбол - при добро стечение на обстоятелствата след втори предварителен крът ще имаме 2 продължаващи напред отбори. И дотам! И почват разни фенчета да обясняват какво били направили червените срещу Ливърпул и сините срещу Барселона, ама преди почти половин век....... Е, това е страшното - половин век не сме мръднали, на една йота дори.....

Смятам да почакам Ганчев да направи отбор, подобаващ за марката ЦСКА още не повече от 18 месеца. Не го ли направи, намалявам страстите покрай ЦСКА. Не че ще се откажа, но ще чакам по-добри времена.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 апр 2019 22:11

Mitata написа:
hydetoshi написа:
The deacon написа:

Смятам да почакам Ганчев да направи отбор, подобаващ за марката ЦСКА още не повече от 18 месеца. Не го ли направи, намалявам страстите покрай ЦСКА. Не че ще се откажа, но ще чакам по-добри времена.

Аз мисля да почакам да ме закОпат,изгорят или там ,каквото решат да ме правят,като предам Богу дух,преди да ги намаля :lol: Какво да се прави? Така сме закърмени.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 20 апр 2019 22:22

hydetoshi написа:
Mitata написа:
hydetoshi написа:
The deacon написа:

Аз мисля да почакам да ме закОпат,изгорят или там ,каквото решат да ме правят,като предам Богу дух,преди да ги намаля :lol: Какво да се прави? Така сме закърмени.

Не може ЦСКА да се чуди как да сглоби състав в момент, когато се решава титлата. Не е за първи път. Ролята на лъжливото овчарче не ми допада. Ако титлата е капарирана, да минаваме в Б група, откъдето да атакуваме КБ, не да участваме в този цирк. Ако не е, ГГ да прави силен ЦСКА.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2019 22:25

delqnski47 написа:Е,там 200-300 колко бяхте там,няма значение.Говоря за активните,не за семкарите.Иначе ние възможностите си ги знаем.Няма как да гониш два трофея с 15 играчи...Ама пробваме все пак.
Иначе и двата отбора можеха да загубят с двете греди.

Не е въпросът в това колко играчи имаш. А какво играеш. Вие играете грозен и отблъскващ футбол. Майната му и на това: и големи отбори играят такъв, стига да е печеливш. Но при вас е печеливш само срещу Берое и другите ви солташаци. Проект ГГ2016 е пълен провал, и това го казаха отдавна хора, много по-разбиращи от футбол от теб и мен. Левски днес е с двама ЦЗ, нито един от които не е такъв по пост! И не можете да вкарате гол?
Футболът е много сложна игра и не е за прости хора. Сори, но при СБ играехте смислен, практичен и на моменти дори красив футбол! Това в момента е дрисня, която съм убеден, че никой от вас не харесва, освен ако не е мазохист!
ЛП извъртя всичките си цигани днес, без никакъв ефект. Елементарно-срещу незаинтересуващи се от случващото се на терена играчи изглеждат почти като футболисти. Но срещу Живко и Нганиони нямат никакъв шанс. Даже и новоизлюпената ни централна двойка се справи без проблем със Звяра, или как там му викате на изрусеното манго!
От лайна боя не става!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 апр 2019 22:28

Mitata написа:но през този сезон не отстъпваме на Разград - с играта си там го показахме. Просто отстъпихме физически на два фронта.

1. Титлата не се решава от 1(един) мач "там"!
2. "Късата скамейка" също е част от класата на един отбор. Отборът не е само 11 души на терена.
3. "Физическото отстъпване" и то е част от НЕкласата на един отбор. Не че нещо, ама Лудогорец имат повече мачове от вас този сезон.

Върни се в “ЦСКА”