baraba написа:Martinez1948 написа:
Аааа това със ''средно статистическа посещаемост'' ми е любимо. Все едно аз да обядвам с пържола, а ти с домат -- средно статитистически и двамата сме обядвали с поливин пържола и половин домат. Сезон 2016-17 бяхме номер едно понеже отбора след моста Чавдар имаха мачове пред 50 човека, особено при престоя на Люпко Петрович. Плюс това първото и най-посетено дерби при резултат 1:1 влезе в нашата статистика и тн.
Сезон 17-18 Имаше ентусиазъм за 70 години ЦСКА имаше 6-7 дербита имаше един готин четвъртфинал за КБ пред 15000.
Но пак казвам статискитата що годе ни е добра заради едни 10 мача в годината, а през останалите домакински мачове ??!?! 800-2000човека на Армията. Във ''В'' група под 2000 на всеки мач не сме падали..
На мача 05.05.2018 70 ГОДИНИ ЦСКА бяхме 27000, сещаш ли се какво щеше да бъде ако не бяхме разделени на три групи. Подсказвам 27000+13000= http://prikachi.com/images.php?f=images ... %20stadion
Според мен няма да си бием рекорда на финала за купата от 35к, ако го направим повече няма да пиша тук обещавам !!!
Даже ако напълним стадиона както го направихме за миналия полуфинал с Берое 17-18хиляди, пак спирам да пиша !!!!
Всички тези неща ги пиша, защото това е истината. Ако почнем да лъжем, лъжем единствено и само себе си !!!