Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Така е, прав си! Леко дразнещо стана и съжалявам! Ти обичаш ЦСКА и искаш най-доброто за клуба, аз също обичам ЦСКА и искам най-доброто за клуба - наистина няма смисъл да спорим. Дано дойде момента, в който ще ти се извиня, че съм се съмнявал! Искрено си го пожелавам.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Готини картинки са пуснали днес от ръководството!
delqnski47 написа:kiril.a.d написа:А мен ме кефи това, нормалното, защото разчупеното е с много пластмаса, без опора и лесно се чупи
Кое се чупи лесно?Повечето пластмасови конструкции са с такъв дизайн.Леки са и могат да се направят със всякакви форми.Да,технологично са по трудни за направа,но не изглеждат като кутия за телевизор.Да,вятърът и снегът им влияе зле,ама то за тва си има инженери.И в какъв смисъл е ''без опора''?Иначе аз и на без козирка ще се радвам.
Според мен покриване на целия стадион е задължително. Това ще намали влиянието на времето върху посещаемостта.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Тези проекти ...
Първия е стар, стар дизайн, стадионите вече ги правят такива, като този по-горе (турския), тези ръбове са отживелица, не знам от къде ги измъкнаха тези картинки, ама изглеждат смешно...
Във втория такива ветрове ще се завъртат, а когато и завали дъжд така ще шиба, че ще се молим да няма козирка :D.
И аз доколкото помня, обявлението беше, тип: "Ганчев и Инджов, ще излязат пред обществеността, ще обяснят за стадион, за срокове, за финансиране, за...", а те пускат две картинки тип Томов и айдееее, ние се радваме и мечтаем над тези картинки.
Изобщо, това появяване, трябваше да бъде опровержение, че Инджов не си отива, че всичко е стабилно в ЦСКА и т.н.
Вятър.
Преди време К-та Лупи беше извадил по-добри картинки, особено онази, на която пише Газпром бла бля..

Първия е стар, стар дизайн, стадионите вече ги правят такива, като този по-горе (турския), тези ръбове са отживелица, не знам от къде ги измъкнаха тези картинки, ама изглеждат смешно...
Във втория такива ветрове ще се завъртат, а когато и завали дъжд така ще шиба, че ще се молим да няма козирка :D.
И аз доколкото помня, обявлението беше, тип: "Ганчев и Инджов, ще излязат пред обществеността, ще обяснят за стадион, за срокове, за финансиране, за...", а те пускат две картинки тип Томов и айдееее, ние се радваме и мечтаем над тези картинки.
Изобщо, това появяване, трябваше да бъде опровержение, че Инджов не си отива, че всичко е стабилно в ЦСКА и т.н.
Вятър.
Преди време К-та Лупи беше извадил по-добри картинки, особено онази, на която пише Газпром бла бля..

- Red Warrior
- Контакти:
Днес слушах Гонг по Дарик и не вярвах на ОЧИТЕ си! В ден преди мача с Лудогорец и пуснати два проекта за нов стадион на ЦСКА, първия половин час слушам дългото, монотонно нищоговорене на чичо Гошо. Сетих се за едно паметно предаване по несъществуващото вече радио Гонг преди години, когато Бербатов като играч на Леверкузен беше вкарал гол в ШЛ на Реал Мадрид, а първия половин час слушахме интервю с Гонзо без никакъв повод. Не, че съм злопаметен, ама такива неща се помнят. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Днес слушах Гонг по Дарик и не вярвах на ОЧИТЕ си! В ден преди мача с Лудогорец и пуснати два проекта за нов стадион на ЦСКА, първия половин час слушам дългото, монотонно нищоговорене на чичо Гошо. Сетих се за едно паметно предаване по несъществуващото вече радио Гонг преди години, когато Бербатов като играч на Леверкузен беше вкарал гол в ШЛ на Реал Мадрид, а първия половин час слушахме интервю с Гонзо без никакъв повод. Не, че съм злопаметен, ама такива неща се помнят.
Не зная защо си причиняваш такъв душевен спазъм ! Тия много отдавна са спрели с журналистиката, а фенските им пристрастия съвсем ги съсипват .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Red Warrior
- Контакти:
Колкото до стадиона - няма голямо значение какъв ще е дизайна. Наистина по-добре ще е да няма ръбове като в Разград. То и сега "Армията" има овална форма. За мен по-важното е да има по-голям капацитет (30-35 хил.). Сега знам какво ще кажат мнозина - не ни трябва толкова голям, след като ходят по няколко хиляди през повечето домакинства. Да де, но това е сега, а стадион се прави в перспектива за 20-30 години, когато и фенската култура, и стандарта на живот, ако щете ще са други. Освен това мисля, че за голямо първенство минимума е подобен капацитет. Както и да е... Дано този път не гледаме новия стадион само на картинка както беше при Черепа, боклуците и Лупи. Оптимизма ми, че ще се случи е поради две причини. Първо, Ганчев е правил стадион в Ловеч макар и с други габарити. Освен това е първият, който направи нещо за базата. Втората причина е, че през октомври има местни избори, а след каскадата от скандали ГЕРБ се нуждаят от кризисен Пи Ар. Красен Кралев беше казал, че горе-долу един нов стадион излиза около 1000 евро на седалка. Но ако наемем "Артекс" може да ни излезе и по 200 ойро - кой знае?
Може да се използват и еврофондове, и чужди инвеститори, както имаше вариант със стадиона на Славия. Нека да видим какво ще стане, но наистина нов стадион е жизнено необходим. Грозна гледка е сегашния!

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior, правилно, ако наистина се гледа вперспктива в бъдеще, то зрителите по стадионите все повече ще намаляват и все по-малко хора у нас ще се вълнуват от това да се ходи на спортно мероприятие, като форма на развлечение.
Колкото е по-голям капацитът на едно спортно съоръжение, толкова е по-голям месечният разход за поддръжка.
Колкото е по-голям капацитът на едно спортно съоръжение, толкова е по-голям месечният разход за поддръжка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Лично аз предпочитам един малък кокетен стадион, за не повече от 20 000. ЦСКА не е Барса или Ман. Юнайтед с реалните им нужди от огромни стадиони. Ако ЦСКА отново стане европейски, Българска армия често ще бъде пълен. В един момент може да се окаже, че най-сигурният и евтин начин да се гледат домакинските мачове на ЦСКА, е като се закупи карта за сезона.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА с нова инициатива - феновете ще подпомагат хореографиите на Сектор Г.
Това ще стане с новата енергийна напитка, която е със специална визия за Армейци!
Парите от продажбата ще отиват за хореография.
Може да се намери на Дървеното и фен магазина.

Това ще стане с новата енергийна напитка, която е със специална визия за Армейци!
Парите от продажбата ще отиват за хореография.
Може да се намери на Дървеното и фен магазина.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!