Ами да, на Мауридес парите са добри, явно ще се инвестира в трансфери лятото и ще се гради отбор за ЕКК.
Десподов нямаше как да задържим, там също взехме добри пари.
Общо взето очаквам Левски да е шампион този сезон, със сериозно подпиране, Лудогорец е пълен хаос в момента.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)
Вече и мераклии да правят теми за мачовете няма, а 

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Аз много бих искал с цената и на някоя грешка да наложат Антов титуляр, ама не вярвам.
ivo55 написа:Вече и мераклии да правят теми за мачовете няма, а
Евандро няма да е готов за мача с/у Септември...
Е значи с Жоржиньо. И децата за резерви. Нямаме друго. Ако се наложи, ще пратят Тиаго на някое крило.
Да видим дали Енрике може да изкара цял мач без да се счупи или без да рухне физически и в резултат да спре да тича.
Да видим дали Енрике може да изкара цял мач без да се счупи или без да рухне физически и в резултат да спре да тича.
-
- Контакти:
baraba написа:peliforewer написа:delqnski47 написа:А...Барбука за кво ни е.
В нападение зад Соу ще е по полезен от Тиаго,но в защита Тиаго го превъзхожда.
Това добре, но нашите са го поканили за пом. треньор на Любо ... не за полеви играчНали Бербо кара скоро треньорската школа в НСА
На медиите не трябва да се вярва, едни пишат за играещ помощник треньор, други за футболист, ошашавехме се.Не вярвам Бербатов да заиграе отново в България.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
ivo55 написа:Аз много бих искал с цената и на някоя грешка да наложат Антов титуляр, ама не вярвам.
Ще се наложи искат или не, Чорбаджийски е наказан. С/у Левски му беше 5ти жълт картон. Всъщност 6ти, но нещо го пропуснаха от ДК миналия кръг

В защита имаме точно 4 опции: новият, Перейра, Турицов и С. Атанасов... други няма освен ако Бодура не се оправи. Антов може да играе и като централен защитник.
- cskarcheto92
- Контакти:
Играчите, които имаме към този момент не са нито слаби, нито отстъпват на преките конкуренти. Разград са с едни гърди напред, но не са и онзи отбор, който мачкаше наред. Дори и с подкрепата от външна среда си имаха класен отбор и можеше да печелят и без подкрепа. Много сме зле на бека, където обаче се вижда лъч в тунела с Турицов. Дано португалецът успее да се наложи и да е поне по-добър от Жеферсон. Напред имаме добри опции. Под добри имам предвид, че не отстъпват на играчите на сините. Ако всички са здрави не сме за отписване. Най-много ме е яд, че не си осигурихме Бандаловски. Щеше да е полезен с опита си. Тошко Неделев, едва ли чете някви мнения по форуми, но Тошееееееее, голям провал си. Да имаш такъв талант и да не го развиеш...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
"Защо пресконференцията беше в 13:23 часа? Трябваше да дойда от Панчарево, може би това беше най-удобният час, така го пресметнах. И след това отивам на лагер. Според мен не е нестандартно. За мен 13:23 ч. е като 13:15, 13:34, 16:22, например. На линия сме, честитихме си Баба Марта, чакам въпроси.

Момчета, искам да ви питам нещо...заевете запалянковщината и личните емоции. ( за протокола-пил съм чаша червено вино и ще си сипя втора). Та по същество:
Вие възприемате ли този отбор като Вашия Отбор? Ама с цялото си сърце, с мъката от загуба и радостта от победата?
Присвиваше ли ви корема преди мача? Страдахте ли след загубата?
Питам ви , защото за пореден път бях на стадиона, [offtopic]и малкия заведох на студа, та майка му заплаши да ме бие и верно ме би...няма да казвам как[/offtopic] но при мен тръпката я няма. И не само при мен.
Но нас ни заевете, ние сме врагът. Вие как виждате нещата, същите ли са, както преди?
Вие възприемате ли този отбор като Вашия Отбор? Ама с цялото си сърце, с мъката от загуба и радостта от победата?
Присвиваше ли ви корема преди мача? Страдахте ли след загубата?
Питам ви , защото за пореден път бях на стадиона, [offtopic]и малкия заведох на студа, та майка му заплаши да ме бие и верно ме би...няма да казвам как[/offtopic] но при мен тръпката я няма. И не само при мен.
Но нас ни заевете, ние сме врагът. Вие как виждате нещата, същите ли са, както преди?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]