Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот Dust » 19 фев 2019 00:14

Хайде събери си мисли, че ми се виждаш разсеян.
След 1989 футболните успехи се дължаха на натрупания опит и положен труд в едно друго време, време което не е безкрайно и същото просто се изчерпи и ако трябва да се търси виновен, то това са всички занимаващи се с футбол в България във времето на демокрация.

Относно клубните стадиони съм абсолютно съгласен, че БФС е изключително виновно и вината се изразява в това да дава лицензи на тези тотални кенефи, а някои и кенефи нямат та се ходи по нужда, като на село из трънаците.

Дори ГГ да поставиш за шеф на футбола у нас абсолютно нищо няма да се промени, защото кучето е заровено другаде и в близките 15 години ситуацията ще е такава, каквато е днес.

Вероятно БФС е виновно, че от нашите футболисти и чеп за зеле не става
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 фев 2019 00:25

Dust написа:Хайде събери си мисли, че ми се виждаш разсеян.
След 1989 футболните успехи се дължаха на натрупания опит и положен труд в едно друго време, време което не е безкрайно и същото просто се изчерпи и ако трябва да се търси виновен, то това са всички занимаващи се с футбол в България във времето на демокрация.

Относно клубните стадиони съм абсолютно съгласен, че БФС е изключително виновно и вината се изразява в това да дава лицензи на тези тотални кенефи, а някои и кенефи нямат та се ходи по нужда, като на село из трънаците.

Дори ГГ да поставиш за шеф на футбола у нас абсолютно нищо няма да се промени, защото кучето е заровено другаде и в близките 15 години ситуацията ще е такава, каквато е днес.

Не отговори на НИТО ЕДИН въпрос !
Да припомним : Доволен ли си от управлението на Михайлов ?
Доволен ли си , че НАЦИОНАЛНИЯ отбор няма стадион отговарящ на изискванията , където да представя България ???
Доволен ли си , че няма стратегия за развитие на бъгларския футбол , което е прерогатив изключително на БФС ???
От там идва и съответно , доволен ли си , че откакто Михайлов е начело , нямаме класиране на Европейско или Световно ... ?
Ще ми е интересно , колко си доволен от сегашното положение в българския футбол , като цяло , без значение клубната принадлежност ?
А най ми е интересно , ще може ли поне един път да си честен ... пред себе си ... ей така , поне един път ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 фев 2019 07:23

baraba написа:
Dust написа:Хайде събери си мисли, че ми се виждаш разсеян.

Не отговори на НИТО ЕДИН въпрос !
Да припомним : Доволен ли си от управлението на Михайлов ?
Доволен ли си , че НАЦИОНАЛНИЯ отбор няма стадион отговарящ на изискванията , където да представя България ???
Доволен ли си , че няма стратегия за развитие на бъгларския футбол , което е прерогатив изключително на БФС ???
От там идва и съответно , доволен ли си , че откакто Михайлов е начело , нямаме класиране на Европейско или Световно ... ?
Ще ми е интересно , колко си доволен от сегашното положение в българския футбол , като цяло , без значение клубната принадлежност ?
А най ми е интересно , ще може ли поне един път да си честен ... пред себе си ... ей така , поне един път ;)

Не се хаби, няма да ти отговори, той си има опорни точки,Ганчев престъпник и мошеник, Любо продажник.Добре поне че си смени ника че беше смешно,хем рекламираш Ганчев хем го плюеш,прочети му коментарите във форума на Левски да видиш колко е внимателен,нежен и възпитан.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 фев 2019 08:09

bubka написа:Изглежда ще се окаже, че сме грешали за НЕМ. Явно е изтискал максимума от един много слаб отбор и дефанзивната и непривлекателна игра е била цената, за да се случи това нещо. Доста често се случва така в живота-да те оценят едва след като си тръгнеш, явно такъв ще е и този случай.

Не съм много съгласен с теб. Почти същия отбор при Стамен Белчев играеше много разнообразно и атакуващо . Няколко кръга преди края на шампионата бяхме все още в играта и в Разград водехме десет минути преди края с 2:1. Срещу отборите от топ 6 имахме почти само победи. Според мен беше правилна смяната му ,но не беше точното време два дни преди започването на сезона. А за Люпко ,както и да го наричат съм сигурен ,че ако той беше треньор ,този мач във Варна или беше 0:0 или го взимахме с 1:0. Много подценявате дъртия , но и оная работа му е треньор.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 19 фев 2019 08:21

Нещо не е наред: ГГ освобождава Манолев и той веднага отива в по-добър клуб на по-добри финансови условия. Чува се,че Любо поставил условие Манолев да се маха,че нещо го бил предал в националния отбор. Щом с лекота се маха такъв играч като Манолев,който може би е най-добрия десен външен в България,нещо не е наред в клуба. Фиаското във Варна не е случайно.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 фев 2019 09:17

Само едно не мога да разбера ,как така изведнъж от "гърбушко" Манолев стана най-добрия халф в България ? И как НЕМ за които в синия форум се написаха хиляди обиди и квалификации , изведнъж стана добър треньор.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 фев 2019 09:19

Dedo1948 написа:Нещо не е наред: ГГ освобождава Манолев и той веднага отива в по-добър клуб на по-добри финансови условия. Чува се,че Любо поставил условие Манолев да се маха,че нещо го бил предал в националния отбор. Щом с лекота се маха такъв играч като Манолев,който може би е най-добрия десен външен в България,нещо не е наред в клуба. Фиаското във Варна не е случайно.

Нас не ни мисли . Кажи вие какво ще правите с един и същ собственик с Левски? Гледам и платената реклама на сайта ви в Гугъл е спряла :) Човек не може да ви намери сега.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 фев 2019 09:45

baraba написа: ...ето Верея ги напляскаха, че не направиха шпалир на "каузата" .... колко по зле трябва да стане , че да се реагира ?

Самата истина! Никаква УЕФА,никакви шменди-капели. Ако е от УЕФА,досега трябваше да са ги глобили. В България 2 месеца не се игра футбол,първи мач,провал на богопомазаните и хоп ,глобичка.
Но и "съмнителния" мач с ЦСКА също е потрес. Глоба,че били паднали само с един гол :lol: . Просто е страшно. Предлагам след всеки мач да ги порицават,че са паднали примерно с 2 гола,с 3 гола,с 4 гола и т.н. Също така ми се вижда съмнително,че понякога свършват наравно. А ако бият,това вече си е тото- мафия.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 фев 2019 09:49

Любо има много материал за нещата в БФС. Предлагам му следващия път да попита,какво е това животно - мач Славия -Черно море във вторник 12:30 на обяд на Васил Левски. Само аз ли имам чувство ,че к....енцата от БФС и телевизиите се гаврят с нас. Това даже и пред телевизора едва ли ще се гледа от повече от 100 човека.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 фев 2019 10:04

sin4ec написа:... Когато си бит и надигран по всички параграфи, когато имаш 2 удара към вратата на противника да търсиш под вола теле е несериозно....
... След като са те били на изборите за шеф на БФС като маче у дирек, да ривеш като вдовица е несериозно....
...И не, не е работа на треньорите да тръгват на война с БФС, НАТО, КГБ или който и да е. Работата им е да учат и да тренират играчите.

Приказките,че съдията ни е заклал не бяха правилни. Голът беше нередовен,но ЦСКА игра слабо. Иначе другите неща са си истина.
Любо го биха на изборите,защото съществува правилото един клуб-един глас. Никой не знае точно колко клубове фантоми има в България,а на над 90% от клубовете от ниските дивизии,които все пак развиват дейности ,шефовете им са приятели по чашка на Бобито. Кой може да спечели при такива условия? По третата точка- Любо е треньор на ЦСКА,но има амбиции пак да се пребори с LA PIOVRA (Боби Михайлов).

Върни се в “ЦСКА”