Зимен трансферен период 2018/2019

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

TheOne
Контакти:

Re: Зимен трансферен период 2018/2019

Мнениеот TheOne » 11 фев 2019 13:10

Крайни бекове ни трябват СПЕШНО, не нападатели, особен, ако не се отървем от "Звяра".
Разиграващ ни трябва, конкуренция на Тиаго.
Паспорт за Енрике бг ни трябва, щото иначе няма да можем да използваме отново Евандро(това, при условие, че се продаде пухкавелкото, иначе и Енрике виси) .
Изобщо селянина(който в момента е в Бразилия), такива лайна сътвори в ролята си на главен скаут, че 3 години няма да могат дда се оправят тия поразии.
Не знам вече, колко са му неуспешните трансфери на него, ама изглежда че е непоклатим на поста си.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 фев 2019 15:21

Търсят се до скоро контузени и останали безработни след затваряне на прозореца в Западна Европа ...
Обаче си трябва време за комуникация, в която да ги убедиш, че е ОК за тяхната кариера да дойдат за 7 Евра. И че НЕ, няма да има даваш 15. Камо ли 30, Камо ли 75 (145 хил лева) ;)
Все ще се намерят някой ден подобни закъсали футболистчета. От които едва един на всеки 10 ще има качества да играе в ЦСКА.
Е, ще трябва да ги вкарваме във форма за следващия сезон. Ако не се окажат като Укра или Джордан - вече приключили с футбола. Ама важното е алъш-вериша да върви. Както вече писах, разбирам го всичко това, само не разбирам защо се лъже, че ще печлим купи и титли :) Смях.

Не разбирам защо си губят времето да поддържат по 2-3 абсурдни акунта в двата форума, които да осъществяват някаква нелепа пропаганда, която има точно обратния на желания ефект.

Много по-умно бе да бяха използвали това с плащането на 8-те милиона и да бяха излезли с изявление от типа на "Армейци, аз си държа на думата, днес плащам ..., но следдващите няколко години ще се съсредоточим в създаването на млади футболисти и ще се придържаме към строга финансова дисциплина с оптимизрана разходна част на бюджета". Примерно. И никой нямаше да му каже каквото и да е било. Ако не си дебил, имаш идея какво значи да дадеш 8 милиона накуп сега и веднага ... за разходи правени от някой друг ...И на тая база да наблегнат на млади българчета, сърбета, мамалиги, албанчета ...

Пълно безумие е да имаш отпред Мауридеш, Али Соу и Евандро за 1 позиция!!!, а отзад Лясков и Стойчу Атанасов ... Това е някаква безбожна тъпота ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 11 фев 2019 18:49

Абсолютно съгласен с горния коментар.

Как не се сетиха нашите бизнесмени, че в България има супер таланти, и как за десет години с инвестиции могат да изкарват много пари от тези деца, подобно на сърби и хървати.

Какъв е този испанец, да 24 гола и 10 асистенции са много добър показател дори за полското първенство, но сме бъкани с нападатели за един пост.

пс
Имам чувството, че ГГ просто е изморен от футбола и при първа възможност би се разделил с клуба.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 11 фев 2019 19:38

rusev написа:Имам чувството, че ГГ просто е изморен от футбола и при първа възможност би се разделил с клуба.

Нещо си се объркал
Как точно се е уморил... всеки ден тренировки ли.
Няма как да се откаже от клуба. Къде ще си пере парите.
И трита големи клуба това правят перът пари
Ако се случи да нацелят точните футболисти и влезат в групите вече може и да правят пари.ю

На ЦСКА това му трябва влизане в групите за да дойдат пари да се инвестира в качествени трансфери.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 фев 2019 20:08

ivo55 написа:Търсят се до скоро контузени и останали безработни след затваряне на прозореца в Западна Европа ...
Обаче си трябва време за комуникация, в която да ги убедиш, че е ОК за тяхната кариера да дойдат за 7 Евра. И че НЕ, няма да има даваш 15. Камо ли 30, Камо ли 75 (145 хил лева) ;)
Все ще се намерят някой ден подобни закъсали футболистчета. От които едва един на всеки 10 ще има качества да играе в ЦСКА.
Е, ще трябва да ги вкарваме във форма за следващия сезон. Ако не се окажат като Укра или Джордан - вече приключили с футбола. Ама важното е алъш-вериша да върви. Както вече писах, разбирам го всичко това, само не разбирам защо се лъже, че ще печлим купи и титли :) Смях.

Не разбирам защо си губят времето да поддържат по 2-3 абсурдни акунта в двата форума, които да осъществяват някаква нелепа пропаганда, която има точно обратния на желания ефект.

Много по-умно бе да бяха използвали това с плащането на 8-те милиона и да бяха излезли с изявление от типа на "Армейци, аз си държа на думата, днес плащам ..., но следдващите няколко години ще се съсредоточим в създаването на млади футболисти и ще се придържаме към строга финансова дисциплина с оптимизрана разходна част на бюджета". Примерно. И никой нямаше да му каже каквото и да е било. Ако не си дебил, имаш идея какво значи да дадеш 8 милиона накуп сега и веднага ... за разходи правени от някой друг ...И на тая база да наблегнат на млади българчета, сърбета, мамалиги, албанчета ...

Пълно безумие е да имаш отпред Мауридеш, Али Соу и Евандро за 1 позиция!!!, а отзад Лясков и Стойчу Атанасов ... Това е някаква безбожна тъпота ...

Ти си нашия Методи :)
Моля те напиши твоя план за успешен футболен клуб. По точки ако е възможно.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 фев 2019 20:11

Опс, аз не съм споменавал имена ;)

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 12 фев 2019 09:57

Любо иска да вземе Александър Тонев :|

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 фев 2019 11:54

rusev написа:Любо иска да вземе Александър Тонев :|

Ами няма време вече .... спешно трябва да се вземат 2 -3 нови да се запълнят дупките... какви ще са - качество , игра едва ли ще се гледа на 100 %

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 фев 2019 13:10

Вероятно в момента в клуба се разива следната ситуация: Ганчев е обещал на Пенев селекция, която да покрива оголените постове. Стпоилас се е явил пред Любо с някакъв списък с много арни, безплатни, безработни и тежко контузени играчи. Ала адски перспективни. И Любо естествено го е изгонил с подигравки и му е казал да се яви на поправителен, когато е готов, със списък с играчи, които биха вдигнали нивото на отбора. И че няма интерес да реанимира кариерите на подобни провали. И че няма да участва в подобни далавери на гърба на клуба. Ииии ... за това няма трансфери. А след тренировките вероятно му се налага на Любо да звъни на разни играчи, които познава и на познато по Испания ... ала всеки му казва, че вече е много късно. И евентуално лятото нещо може да се измисли. А пък далавераджията Стойкас Стоилас вероятно интригантства и нервничи тихичко някъде.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 14 фев 2019 13:54

ivo55 написа:Вероятно в момента в клуба се разива следната ситуация: Ганчев е обещал на Пенев селекция, която да покрива оголените постове. Стпоилас се е явил пред Любо с някакъв списък с много арни, безплатни, безработни и тежко контузени играчи. Ала адски перспективни. И Любо естествено го е изгонил с подигравки и му е казал да се яви на поправителен, когато е готов, със списък с играчи, които биха вдигнали нивото на отбора. И че няма интерес да реанимира кариерите на подобни провали. И че няма да участва в подобни далавери на гърба на клуба. Ииии ... за това няма трансфери. А след тренировките вероятно му се налага на Любо да звъни на разни играчи, които познава и на познато по Испания ... ала всеки му казва, че вече е много късно. И евентуално лятото нещо може да се измисли. А пък далавераджията Стойкас Стоилас вероятно интригантства и нервничи тихичко някъде.

Хубаво, Иво, с повечето неща, които мислиш съм съгласен, макар че не бих ги формулирал така. Обаче, искам да питам - ок, според теб Г.Г. тъп ли е? И ако е, как развива бизнеса си толкова години? Щото .Г.Г. държи Стоилов в ЦСКА, той му плаща заплатата..Значи, следва че или е тъп, или е сляп, или и двете. И не ме разбирай погрешно - аз също не харесвам С.С.! Големите му удари като скаут или като какъвто там се води, са , изброявам : Асприля, Дока Мадурейра, Барт / за времето си и за България /, Джордан / пак същото /, Джазула ,мисля че се казваше - много качествен плеймейкър беше и Каранга. Диого Виана, Арсенио, Кулма, Новакович, както и онзи брадат португалец,Шимао, дето шибна два гола на Левски, са в графата " ненанесли вреди ", продадени не на загуба. Сигурно има и още, но не ми се рови. ОК, сега хайде да ми кажеш трансферните удари на сините братчеди? Лудогорец имат 2-3, но те са несравними, защото са от 7 години. Та? Нещата никога не са само бели или само черни, просто момента е такъв. Платиха се едни "дълги" пари за емблемата, прави се нещо по Панчарево, преговаря се за Армията, не може непрекъснато да се наливат пари и всеки полусезон да взимаме по 8-9 човека. Това е приоритет на един друг отбор. Но Стоилов ме дразни! Наистина! Просто не може да извади селското от себе си.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Върни се в “ЦСКА”