На 30.10.18 от 19:00 посрещаме Витоша Бистрица за Купата на България 1/8.
Мисля ,че няма какво да очакваме освен задължителна победа , която обаче няма да забрави мача с Берое.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
phd написа:Сектор "А" - 20 лева
Сектор "В" - 15 лева
Сектор "Г" - 10 лева
VIP ложа - 150 лева
delqnski47 написа:phd написа:Сектор "А" - 20 лева
Сектор "В" - 15 лева
Сектор "Г" - 10 лева
VIP ложа - 150 лева
Абсолютно адекватни цени.Може и да има 5 човека на стадиона,но това ще е реалното и естественото.
phd написа:delqnski47 написа:phd написа:Сектор "А" - 20 лева
Сектор "В" - 15 лева
Сектор "Г" - 10 лева
VIP ложа - 150 лева
Абсолютно адекватни цени.Може и да има 5 човека на стадиона,но това ще е реалното и естественото.
E! Пет човека. Публиката иска да върне осемте милиона, хвърлени от господин Ганчев в канала, това може да стане само с по-високи цени и силна посещаемост.
delqnski47 написа:phd написа:delqnski47 написа:phd написа:Сектор "А" - 20 лева
Сектор "В" - 15 лева
Сектор "Г" - 10 лева
VIP ложа - 150 лева
E! Пет човека. Публиката иска да върне осемте милиона, хвърлени от господин Ганчев в канала, това може да стане само с по-високи цени и силна посещаемост.
Принципно си прав.Или едното,или другото,но и двете не е лошо.В крайна сметка не може само да чакаме на готово,трябва и ние да вложим нещо в отбора.С билетчета от 1 лев,например,няма как да постигнем каквото и да е изплащане -> било то на емблема или друго,с което,например,сме задължени по договор да изплащаме,ама с тва 1 левче ще стане след 100 години.Примерно...
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 55 госта