ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2018 16:20

blue avalanche написа:
Avanti_Ragazzi написа:Кой отбор има по-добри играчи за мен би се решило ако тези 22-ма от вчера играят в един отбор и трябва да избера 11 от тях за титуляри! А аз бих избрал следните:

Черниаускас, Горанов, Холмар, Яблонски, Цветкович, Тиам,Малинов,Паулиньо,Обертан, Десподов и Мауридес!

И смятам, че не влагам и 1% клубно пристрастие в това си мнение! ;) Просто именно тези играчи бих избрал аз ако мога да избирам!

Ще ме извиниш, обаче Полачек(такъв-онакъв) автогол не си е вкарвал. А Черняускас вече успя да си вкара два. Като първият беше особено впечатляващ.
А Малинов с какво е по-добър от Мариани? Че не се сещам...

Може да има два автогола ,но поне не гледа ,като теле всяка центрирана топка. Къса памет имате ,как вчера Яблонски му върна от 50 сантиметра абсолютно негова топка и замалко ,щяхте да си вкарате и вие автогол. Вчера ни бихте и виждаме ,че имате феномални защитници и халфове :) 99 процента от мненията във форума ви.
Чакаме да видим тази феноменалност ,как ще се развие.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 сеп 2018 16:20

Чета, че не сте показали играта, която можете. А коя е тя? Кажете един мач, в който сте показали нещо, с изключение на двата срещу Адмира Вакер, които са на ниво 3 лига на Австрия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2018 16:22

gihuelo написа:Може да има два автогола ,но поне не гледа ,като теле всяка центрирана топка. Къса памет имате ,как вчера Яблонски му върна от 50 сантиметра абсолютно негова топка и замалко ,щяхте да си вкарате и вие автогол. Вчера ни бихте и виждаме ,че имате феномални защитници и халфове :) 99 процента от мненията във форума ви.

Ключовите думи тук: "замалко" и "щяхте". ;)
При вас - дела, дела и пак дела... :mrgreen:
Никъде не съм писал, че Полачек е Лев Яшин.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2018 16:35

blue avalanche написа:
gihuelo написа:Може да има два автогола ,но поне не гледа ,като теле всяка центрирана топка. Къса памет имате ,как вчера Яблонски му върна от 50 сантиметра абсолютно негова топка и замалко ,щяхте да си вкарате и вие автогол. Вчера ни бихте и виждаме ,че имате феномални защитници и халфове :) 99 процента от мненията във форума ви.

Ключовите думи тук: "замалко" и "щяхте". ;)
При вас - дела, дела и пак дела... :mrgreen:
Никъде не съм писал, че Полачек е Лев Яшин.

Сам разбираш ,че далечните удари с които взехте няколко мача са до голяма степен късмет и той все някога ще свърши.
Нормално е да сте с приповдигнато настроение от вчера , но ни бихте защото ние играхме много зле , а не че вие сте направили някакъв мач. Но сте с правото да си мислите ,че играчите са ви ФЕНОМЕНАЛНИ , даже по-добри и от тези на Лудогорец! Всеки има право да мечтае.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2018 16:42

gihuelo написа:Сам разбираш ,че далечните удари с които взехте няколко мача са до голяма степен късмет и той все някога ще свърши.
Нормално е да сте с приповдигнато настроение от вчера , но ни бихте защото ние играхме много зле , а не че вие сте направили някакъв мач. Но сте с правото да си мислите ,че играчите са ви ФЕНОМЕНАЛНИ , даже по-добри и от тези на Лудогорец! Всеки има право да мечтае.

Както писах и вчера:
Много ми е интересно как ВСИЧКИ, които сме победили после излизат да обясняват, че САМИ се били. :mrgreen:
Нямам нищо против така да се бият САМИ до края.
Всеки играе толкова, колкото му позволи противника. Или не??? :?
Нали Мауридес щеше да "кърти мивки" и да "къса мрежи" в България? Да не ти цитирам какви оди се писаха тук за него.
Ти вчера колко пъти му чу името?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 сеп 2018 16:51

Ми, аз от това, което съм гледала вие играете с центрирания към Мауридес. Ще го отречете ли? Разчитате на крилата си, най-вече или и това не е вярно? Ние като фенове го знаем, какво остава за Стоянович? Затова и пусна Давид с Холмар да ви обират високите топки и там бяхте смазани, Цветко и Горанов пък не пуснаха никое от редовните влизания и Милош дори не ходеше толкова напред, както го прави попринцип. Тиам отново ви биеше за всяка топка, а до него Мариани дори не е дефанзивен, а е плеймейкър. Факт е, че отпред стояхме по-добре от вас и това няма как да го отречете. Най-слабото ни звено беше Кабрал, щото на крилото, ако беше Обертан, а не той бека ви щеше да стане разноглед. Проблемът ни идва от там, че при нас няма кой да вкара, докато вие имате, но сте с малоумен треньор. Само един Господ знае що разкарахте Янев ;) .
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 30 сеп 2018 17:05

Както каза Славиша не сме направили кои знае какво , това е дерби моментната форма няма голямо значение имахме шанс при гола .

Marto17
Контакти:

Мнениеот Marto17 » 30 сеп 2018 17:05

Много слаб мач като цяло. Нашият треньор нядавам се някой да му набие в канчето, че при тази малоумна схема оставаме без център. Играе само с двама халфове, а на всичко отгоре двамата ни най-добри халфове се хабят. Единият е необяснимо резерва, а другият е външен халф. В средата играят двама играчи, които "лека" се затрудняват, когато трябва да градят играта.

Мауридес се хаби супер много, защото няма плеймейкър, който да му създава положения. Вместо да е около наказателното и да държи противника в напрежение, той е принуден да се връща и да играе с топката, за да раздава пасове. Глупости пълни. И на Лясков явно е нямало кой да му обясни да не лъже пред наказателното поле, ама то и това би трябвало да се подразбира.

Никакъв мач, почти без положения. Те стояха по-стабилни в защита и центъра просто защото играчите им си играха по местата и имаха трима халфове, а не си правиха експерименти като нашият треньор. Ще ми налага 4-4-2, при положевие че нямаме играчи за тази схема. Имаме играчи за 4-4-3, 4-2-3-1. Това е някакво безумие в момента.
Последна промяна от Marto17 на 30 сеп 2018 17:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 30 сеп 2018 17:07

Като цяло посредствен мач.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2018 17:18

blue avalanche написа:
gihuelo написа:Сам разбираш ,че далечните удари с които взехте няколко мача са до голяма степен късмет и той все някога ще свърши.

Както писах и вчера:
Много ми е интересно как ВСИЧКИ, които сме победили после излизат да обясняват, че САМИ се били. :mrgreen:
Нямам нищо против така да се бият САМИ до края.
Всеки играе толкова, колкото му позволи противника. Или не??? :?
Нали Мауридес щеше да "кърти мивки" и да "къса мрежи" в България? Да не ти цитирам какви оди се писаха тук за него.
Ти вчера колко пъти му чу името?

Името му не съм го чул ,защото за разлика от теб ходя на мачове.
Иначе Мауридес игра ,толкова пъти с топката ,колкото супер звездата Паулиньо, Костов и мега таланта Кабрал взети заедно. Пусни си мача и го гледай пак.
Пак ти казвам ! Мечтай имаш пълното право! И аз от десет години да се надявам на някаква купа, да съм загубил три финала за купата от далеч по - посредствени отбори и да съм свидетел на чутовни мега издънки в Европа и на мен вчерашния мач ,ще ми се вижда като супер победа и че футболистите са ни феноменални.

Върни се в “ЦСКА”