ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: ЦСКА София - Левски |29.09.2018г.| 17:00ч.

Мнениеот Лимонадения Джо » 30 сеп 2018 13:01

Kalin123 написа:То е ясно, че няма как да го махнат безхаберника НЕМ, както и оная хлапетия брат му, въпреки че това е единствения шанс за спасение на сезона. Тези младежи няма как да респектират и надъхват отбора, видя се и от към тактика са зле, отбора няма заучени ситуации, не сменя темпото и т.н. Освен дербитата, който загубихме доста други мачове пък взехме с уникален късмет, за момента му пиша СЛАБ 2, по-зле е и от Йорданеску, оня също се провали ама с много по-слаби играчи. И аз да бях треньор щеше да бием младежката формация на Армира, и отборите от дъното на таблицата. Няма какво да се лъжем, освен недоразумението НЕМ вина има и ръководството - така и не намериха разиграващ халф, трябваше веднага да вземат и опитен ляв бек след контузията на Жеферсон... минало заминало, надявам се, че поне те не натискат мекошавия НЕМ да налага Черни за да го продадат. Вече е за посмешище, кой ще даде пари за него? Два гола има за две седмици, ако още е титуляр може голмайстор да стане. Както е писал тук един във форума, не съм вярвал, че ще дойде време безхарактерен треньор като Белчев да ми липсва.

От крайност в крайност. Само преди месец НеМ беше уникален треньор, а сега е безхаберник. Все пак е треньор, а не факир- нужно е време.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 сеп 2018 13:04

Kalin123 написа:Както е писал тук един във форума, не съм вярвал, че ще дойде време безхарактерен треньор като Белчев да ми липсва.

Белчев въобще не е лош треньор за нашите стандарти. При много по-слаба селекция записа само една загуба от Левски от шест мача миналата година.
Просто се убеждавам, че голяма част от феновете ни са малоумни-в смисъл какво- очаквахте, че ще вземем титлата ли миналата година и че сме по-добри от Лудогорец, и Зидан да беше треньор, пак нямаше да я вземем или се сърдите за единствената загуба от Левски за купата- да, дойде в неподходящ момент, но се случват и такива мачове, затова ли повечето тук мислят, че е слаб треньор. С Белчев и сегашната селекция влизахме в групите от раз.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 30 сеп 2018 13:05

Време , време най-много до декември и това ще му е , ако не се случи нещо позитивно.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 сеп 2018 13:13

Кой отбор има по-добри играчи за мен би се решило ако тези 22-ма от вчера играят в един отбор и трябва да избера 11 от тях за титуляри! А аз бих избрал следните:

Черниаускас, Горанов, Холмар, Яблонски, Цветкович, Тиам,Малинов,Паулиньо,Обертан, Десподов и Мауридес!

И смятам, че не влагам и 1% клубно пристрастие в това си мнение! ;) Просто именно тези играчи бих избрал аз ако мога да избирам!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 сеп 2018 13:20

Avanti_Ragazzi написа:Кой отбор има по-добри играчи за мен би се решило ако тези 22-ма от вчера играят в един отбор и трябва да избера 11 от тях за титуляри! А аз бих избрал следните:

Черниаускас, Горанов, Холмар, Яблонски, Цветкович, Тиам,Малинов,Паулиньо,Обертан, Десподов и Мауридес!

И смятам, че не влагам и 1% клубно пристрастие в това си мнение! ;) Просто именно тези играчи бих избрал аз ако мога да избирам!

Рубен Пинто е далеч по-добър футболист от Малинов. Иначе горе-долу съм съгласен. Иначе бих сменил Мауридес с Али Соу. Чернилката ми се струва далеч по-комплексен играч.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 сеп 2018 13:44

и аз ден след мача.........

Уникално слаб мач на Лясков. Не е само заради гола. Картоните на Тиаго и Пинто бяха негово дело. Всеки пробив от там - опасност...Позициите на Джеси и Тиаго вече се коментираха, а аз само ще отбележа, че съм съгласен с коментарите.
Много слаб мач от тактическо естество за НЕМ. Тактиката е ясна: Мауридес към центъра, за да печели първа топка. Да, обаче той цял мач стоеше много пред наказателното поле на Левски. Не очаквам това от централен нападател. Никаква идея в играта на ЦСКА. В този мач нямаше дори и неточни центрирания. Нямаше никакви пасове по земя към някой от нападателите ни. Това е нормално за такава тактика. За първи път виждам: двама дефанзивни халфа на правят играта на отбора в предни позиции. Тиаго на крилото е все едно нямаме плеймейкър и крило едновременно. Като сложим липсата на игра от Деспода и Джеси - работата е ясна.

Като цяло: Не ми харесва тактиката на отбора. Ебаси директния футбол. Това е все едно навремето пред блока - който хване топката и ритане напред, а напред - каквото стане.
Боза.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 30 сеп 2018 13:49

bubka написа:
Kalin123 написа:Както е писал тук един във форума, не съм вярвал, че ще дойде време безхарактерен треньор като Белчев да ми липсва.

Белчев въобще не е лош треньор за нашите стандарти. При много по-слаба селекция записа само една загуба от Левски от шест мача миналата година.
Просто се убеждавам, че голяма част от феновете ни са малоумни-в смисъл какво- очаквахте, че ще вземем титлата ли миналата година и че сме по-добри от Лудогорец, и Зидан да беше треньор, пак нямаше да я вземем или се сърдите за единствената загуба от Левски за купата- да, дойде в неподходящ момент, но се случват и такива мачове, затова ли повечето тук мислят, че е слаб треньор. С Белчев и сегашната селекция влизахме в групите от раз.

Факт е, че с Белчев щеше да се представим по-добре в мачовете до сега, но е факт, че и той като НЕМ е лимитиран. Той получи доста доверие, незнам за теб ама аз си спомням как загуби купата и титлата в една седмица. Няма спортна злоба в него, не знае поне един англииски, колкото и да е добър във всичко друго няма как да е на топ ниво без тия неща в съвременния футбол. Не е мотивитор, говори с 90% от футболистите с преводач, е не става така. За съжаление НЕМ се оказа от трън на глог, дето вика народа.
А на лимонения Джо, дето ме е коментирал ще кажа, че още от като избраха НЕМ пред опитния и доказан Мачей Скоржа, съм написал 100 коментара тук, даже и на е-mail на клуба писах, че тоя НЕМ няма качества и ще търпим загуби с него във всеки възлов мач.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 сеп 2018 15:21

Аз към треньора единствено имам претенции за слагането на Тиаго на крилото и за отслабването на халфовата линия на ЦСКА.
На лявото крило трябваше да е Жоржиньо. Може да търчи като муха без глава, но поне нямаше да остави Цветкович да отива в предни позиции и десният им фланг щеше да е неутрализиран.
От другата страна при Десподов и Борис Секулич нямаше кой знае колко опасности, а и се направиха доста атаки към вратата на Левски.
Основните ми забележки са към Джеси. Стоеше много далеч от Малинов и Пинто и халфовете на Левски достигаха до наказателното поле без проблеми. В атака Джеси също беше кръгла нула.
Ако голът на Левски беше грешка на Лясков и щастлив рикушет във вратаря, то липсата на организация в средата на терена и слабия ляв фланг бяха причина да няма голови ситуации за ЦСКА и да не вкараме гол.
Възможно е да има и някакви проблеми между играчите. Ако някой се е помислил за звезда и не изпълвява указанията на треньора или пък не се разбира със съотборниците си, да сяда на пейката или да изчезва. Но на терена са необходими 11 футболисти, които играят заедно и си помагат.
Нестор не е лош треньор според мен, но трябва да накара футболистите да го слушат.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 сеп 2018 15:46

Нищо общо с мотивацията ви при Стамен Белчев . След отпадането от ЛЕ нещо ви куца , не играете с това настроение от преди това . НЕМ и в Разград и на Васил Левски излезе да не загуби мача а да не да ги спечели .
Вчера най голямата му грешка беше , че остави на скамейката Манолев !
Вчера Х беше нарисуван , просто късмета покри по-добрия отбор !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2018 15:58

Avanti_Ragazzi написа:Кой отбор има по-добри играчи за мен би се решило ако тези 22-ма от вчера играят в един отбор и трябва да избера 11 от тях за титуляри! А аз бих избрал следните:

Ще ме извиниш, обаче Полачек(такъв-онакъв) автогол не си е вкарвал. А Черняускас вече успя да си вкара два. Като първият беше особено впечатляващ.
А Малинов с какво е по-добър от Мариани? Че не се сещам...

Върни се в “ЦСКА”