Kalin123 написа:То е ясно, че няма как да го махнат безхаберника НЕМ, както и оная хлапетия брат му, въпреки че това е единствения шанс за спасение на сезона. Тези младежи няма как да респектират и надъхват отбора, видя се и от към тактика са зле, отбора няма заучени ситуации, не сменя темпото и т.н. Освен дербитата, който загубихме доста други мачове пък взехме с уникален късмет, за момента му пиша СЛАБ 2, по-зле е и от Йорданеску, оня също се провали ама с много по-слаби играчи. И аз да бях треньор щеше да бием младежката формация на Армира, и отборите от дъното на таблицата. Няма какво да се лъжем, освен недоразумението НЕМ вина има и ръководството - така и не намериха разиграващ халф, трябваше веднага да вземат и опитен ляв бек след контузията на Жеферсон... минало заминало, надявам се, че поне те не натискат мекошавия НЕМ да налага Черни за да го продадат. Вече е за посмешище, кой ще даде пари за него? Два гола има за две седмици, ако още е титуляр може голмайстор да стане. Както е писал тук един във форума, не съм вярвал, че ще дойде време безхарактерен треньор като Белчев да ми липсва.
От крайност в крайност. Само преди месец НеМ беше уникален треньор, а сега е безхаберник. Все пак е треньор, а не факир- нужно е време.