Първа лига V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Първа лига V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот W84me » 19 авг 2018 21:59

Искам да се уточните за едно - справедливо ли бе изгонен Чорбаджийски срещу Копенхаген или не? Защото от 1 месец разправяте как ви порязали, а сега искате ЧК за нещо далеч по-леко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 19 авг 2018 21:59

До тук ужасно. Съдията ни подготвя и второто няма да завършим 11. Тия безкрайни центрирания вече ми идват в повече. Да вади, ако трябва Мауридес, та да свалим топката по земя.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 19 авг 2018 21:59

W84me написа:
анто маина написа:Ясно що не си съдия.Благодаря.

Не съм съдия, защото мисля по същия начин, като съдия от А група?! :mrgreen: :mrgreen:

Да де, свириш не по правилата ,а по поръчка.

zagyben
Контакти:

Мнениеот zagyben » 19 авг 2018 22:00

W84me написа:Искам да се уточните за едно - справедливо ли бе изгонен Чорбаджийски срещу Копенхаген или не? Защото от 1 месец разправяте как ви порязали, а сега искате ЧК за нещо далеч по-леко.

кое е по леко бе и в двата случая има удар в лицето и преди седмица оревахте орталъка че така трябва да се свири и в бг а ся било по леко ... ай сик**р де

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2018 22:01

zagyben написа:
W84me написа:Искам да се уточните за едно - справедливо ли бе изгонен Чорбаджийски срещу Копенхаген или не? Защото от 1 месец разправяте как ви порязали, а сега искате ЧК за нещо далеч по-леко.

кое е по леко бе и в двата случая има удар в лицето и преди седмица оревахте орталъка че така трябва да се свири и в бг а ся било по леко ... ай сик**р де

Значи Чорбаджийски е правилно изгонен?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 авг 2018 22:01

Нищо не играем първата част, едва последните 10 минути погледнахме малко по-смело напред. Мачът ми прилича на първото полувреме на ЦСКА срещу Копенхаген в Дания. Няма кой да изнесе топката в защита, имаме трима полузащитници в средата + Тиаго в ляво, но няма кой да задържи топката , да успокои темпото, да направи точен пас и т.н. За съжаление НЕМ започва да ме разочарова с дефанзивния футбол, който изповядва с дълги топки и безсилието да се задържи топката по земя и да се потърси по-комбинативен и атакуващ футбол.
Дано има промени втората част в състава, както леше в Копенхаген
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 авг 2018 22:01

peliforewer написа:Има ли дето още се колебаят дали съдията е поръчков,картони на двата опорни халфа на ЦСКА,спестени на Дяков и Кампаняро,удар в лицето на Лясков пред очите на леката жена Йорданов няма сигнал,абсолютно нарушение на Моци за дузпа и втори жълт картон пак няма отсъждане на съдията.ЦСКА не направиха добро първо полувреме но тези съдийски аванти за Лудогорец несъмнено оказват влияние на червените.

Има ли вариант ваш играч да се пльосне в наказателното без да е фаулиран и да не претендирате за дузпа? Ако такова нещо го свирят във вашето наказателно ще виете до небесата. То бива бива запалянковщина, ама вашето е отвъд.

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 19 авг 2018 22:01

Как пък един не каза ИГРАЕМ СЛАБО все СЪДИЯТА това ви е манталитета все някой друг

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 19 авг 2018 22:02

MarianDimitrov написа:Грешката при гола е на Лясков, не на вратаря. Вратаря продължи да преследва, защото нямаше нито един защитник наоколо. Ако се беше върнал, Вандерсон веднага се обръща и вкарва. Лясков стигна до нашата врата и вместо да остане там, понеже вратаря преследва топката, да подсигури вратата, той тръгна напред, като муха без глава. от 4-ма защитници, никой не отиде да пази празната ни врата. Вратаря ни спаси положението, грешката е на Лясков, че не остана на вратата. Изобщо този Лясков е като пингвин с тази късокрачка. Не стига, че няма никаква скорост, ами и тръгва пробиви да прави. Ми за две крачки и са го настигнали. Малинов е същата работа, но поне в средата толкова скорост не се иска. Десподов и Мауридес ми се струва, че се карат и не играят заедно. Мисля, че Десподов прекалено насериозно се е взел.

Прочел си ми мислите!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 авг 2018 22:04

xtremeee написа:Как пък един не каза ИГРАЕМ СЛАБО все СЪДИЯТА това ви е манталитета все някой друг

И едно 6 годишно дете вижда, че навсякъде ви подкрепят. Отново спестени картони и дузпа, това ако беше в обратната посока 100% щеше да е дузпа за Лудогорец.
Последна промяна от LSFC 1914 на 19 авг 2018 22:04, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”