Не бързайте да скачате на Чорбаджийски

Гледайте телевизионните повторения - подобно единоборство в никакъв случай не е за червен картон, то се вижда ако има умишлен удар, а в случая няма подобно нещо. В последните месеци слушах доста мнения на "специалисти", че ВАР прецаквал играта и се губел "чара" на играта. Е, подобни хора могат да ме хванат за оная работа, защото подобна простотия като снощната не е чар

Дузпата си беше чиста "велизарка" - така като гледах повторението, посягане на Десподов нямаше, а и не съм сигурен дали имаше контакт изобщо

Общо взето тъпото копеле беше решил при изгодна ситуация да ни прецака, както и стана. Ако мога да перифразирам шефа на фенклуба на Пирин SS - " Червен картон на Чорбаджийски и всичко си ебава путката майчина. А на това копеле мръсно съдията му пожелавам да умре' , да умре' в най-скоро време"

Колкото до играта на отбора и воденето на мача от НЕМ - аз лично съм доволен, Лясков много ми се понрави с играта си, Бикел за пореден път беше бетон в средата. Вярно е, че след гола леко се дръпнахме, но това явно бяха указанията на треньора, по телевизията може да не се е видяло, но по време на еуфорията след гола НЕМ викна Тиаго при себе си и 20-30 сек. му обяснява нещо. За реваншът има малък шанс, но има такъв.
Колкото до лихтенщайнците, които пишат тука - как не ви е срам да говорите глупости, при положение, че вече сте станали редовни клиенти на разни сервитьори и колоездачи. Вадуц бил научен отбор и прочее глупости във вашите теми ... вие чувате ли се изобщо