Ozzimozzi написа:maxi1914 написа:Ozzimozzi написа:maxi1914 написа:Ozzimozzi написа:todorov написа:От клипчето изглежда добре. Добре се пласира, добре играе с глава, добре стреля от средна и далечна дистанция, бори се. По борбеност прилича на Каранга, по визия малко на Зику. Ако е взел добрите качества от двамата, ще е безценен.
Да наистина физиката му малко напомня на Зику. Ако има и неговия голов нюх и ефективност, ще е попадение. Хубаво е, че идва във форма и ще може да се включи бързо.
Ако има тези качества няма да е във втора девизия .
Той и Каранга дойде от втора бразилска, но в България стана Вкаранга и само Кешару му се опира. Разбира се това се дължи на много слабото ниво на първенството ни, а не на извънземните качества на футболистите. Щом защитник ти е водещ голмайстор смятай. Иначе Зику и сега на 34 години да дойде тук, ще вкарва доволно голове.
Тук съм съгласен със всичко . Но да се надяваш на някаква смесица от Зику и Каранга е несериозно .
Тепърва ще го видим. Аз лично не съм голям оптимист, още повече че изобщо не е ясно как ще се адаптира и как ще се впише в отбора. Ще съм доволен ако се доближава до показаното от Каранга, но да няма неговите проблеми с апартамента.
Каранга ще му помогне с аклиматизацията щом се познават . Само да не са съседи и да имат общи ядове с имотите . По-важните въпроси според мен са дали изобщо ще подпише . И дали маестрото го е одобрил или си върви старата практика .