Летен трансферен период

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: Летен трансферен период

Мнениеот maxi1914 » 08 юли 2018 13:26

Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
maxi1914 написа:
Ozzimozzi написа:
todorov написа:От клипчето изглежда добре. Добре се пласира, добре играе с глава, добре стреля от средна и далечна дистанция, бори се. По борбеност прилича на Каранга, по визия малко на Зику. Ако е взел добрите качества от двамата, ще е безценен.

Да наистина физиката му малко напомня на Зику. Ако има и неговия голов нюх и ефективност, ще е попадение. Хубаво е, че идва във форма и ще може да се включи бързо.

Ако има тези качества няма да е във втора девизия .

Той и Каранга дойде от втора бразилска, но в България стана Вкаранга и само Кешару му се опира. Разбира се това се дължи на много слабото ниво на първенството ни, а не на извънземните качества на футболистите. Щом защитник ти е водещ голмайстор смятай. Иначе Зику и сега на 34 години да дойде тук, ще вкарва доволно голове.

Тук съм съгласен със всичко . Но да се надяваш на някаква смесица от Зику и Каранга е несериозно .

Тепърва ще го видим. Аз лично не съм голям оптимист, още повече че изобщо не е ясно как ще се адаптира и как ще се впише в отбора. Ще съм доволен ако се доближава до показаното от Каранга, но да няма неговите проблеми с апартамента.

Каранга ще му помогне с аклиматизацията щом се познават . Само да не са съседи и да имат общи ядове с имотите . По-важните въпроси според мен са дали изобщо ще подпише . И дали маестрото го е одобрил или си върви старата практика .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 юли 2018 13:30

Може на Каранга да са му поставили условие първо да си доведе заместник и тогава трансфер. Т.е СС да няма пръст в този трансфер. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 08 юли 2018 15:34

Това злобата и скудоумието нямат граници! Двамата с Каранга са били съотборници. Имат общи снимки в социалните мрежи. Съвсем наскоро Каранга доведе друг свой бивш съотборник - Енрике. Нужно ли е да се обяснява повече?
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 юли 2018 15:37

Новия има профила на Каранга. Играе добре с глава, пресира добре, добре държи топката, има добра физика и излгежда сякъш има нюх към гола. Това разбира се на прима виста от едно липче където са показани само най - добрите му изяви.
Може би малко прибързано изгонихме Хеан Бланко. Момчето загатна за качества, но не успя да се адаптира бързо, а и попадна в кофти обстановка.
Дъглас е играл доста успешно последната година в серия Б, което е добра предпоставка за силен сезон в България.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e3ZU7TnrbXo[/youtube]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юли 2018 16:08

Много ме е яд за Бланко!
Момчето беше използвано на позиция, за която нямаше необходимите качества и най-вече скорост.
В схема с двама нападатели или на позиция зад нападателя щеше да е перфектен!
Личеше вродения му усет за играта и много добра комбинативност.
Изглеждаше свястно момче.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 юли 2018 16:43

Red_Neck написа:Много ме е яд за Бланко!
Момчето беше използвано на позиция, за която нямаше необходимите качества и най-вече скорост.
В схема с двама нападатели или на позиция зад нападателя щеше да е перфектен!
Личеше вродения му усет за играта и много добра комбинативност.
Изглеждаше свястно момче.

На мен ми казаха ,че сам е помолил да си тръгне ,заради бременната му жена ,която не знам дали роди тук или сега ще ражда.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 юли 2018 18:54

Бланко е добър футболист, харесваше се като човек. Но било каквото било.

Жалко, че се налага да продаваме Каранга, но във вчерашната контрола се видя, че някак нямаше желание да рискува, пазеше се. Вече е на друга вълна. А и собствениците са заинтересовани да вземат някое евро за него.

Радващото е, че Жоржиньо е техничен, агресивен и много повратлив. Такива са ни нужни в нападение. Ако подпишем с Мичел нападението ни ще е атомно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 юли 2018 19:25

И на мен това бразилче ми се струва дебеличко, но те си знаят. Лошото е, че пак почнахме да освобождаваме по едно дузина футболисти и да привличаме толкова. После пак нека ни казват, че сме Литекс, които имат много по-мъдра трансферна политика. :roll: А най-лошото е, че и ние се превръщаме в отбор с девет малки негърчета като Националната кауза, но с тази разлика, че ние привличаме без пари и под наем, а Методи Томанов им вдига класата със скъпи попълнения.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 юли 2018 08:18

От личния ФБ на Киро:
“Мичел получи предложение от българския ЦСКА и всичко вече е уредено. Остава единствено да ни платят обезщетение за футболиста. Дъглас ке ни липсва, защото беше една от най-важните фигури в нашия отбор. Пожелавам му успех и силни игри в Европа”, коментира президентът на КСА Раймундо Таварес.
Местните медии разкриват, че Дъглас е имал предложения от Португалия и Южна Америка, но е избрал офертата от България, заради възможността да играе в Европа.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юли 2018 09:54

Фернандо Каранга е продаден в Китай. За това информира преди броени минути "Блиц". Медията се позовава на информация, получена от служител на "Армията".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”