Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот Mitata » 07 юни 2018 19:34

niki.al написа:Този сръбски джендър цели два пъти го е било срам от името му. Брат му и него веднъж. За баща му неща да си помислям.

А вие какво общо имате с ЦСКА? Нито феновете, с изключение на малък процент, нито легендите ви подкрепят. ДЮШ на ЦСКА е на Армията и Панчарево. Като контрапункт преди година изгонихте почти всички юноши от червената школа, които през 2016 г. бяхте съблазнили. За тяхна сметка в състава ви се включиха всякакави причудливи имена, половината от които сега гоните. С две думи, въпреки че вече сте в Б група при вас е пълна обърквация. Не знам на какво разчитате. Нямате шанс да се превърнете в клуб с многолюдна публика, даже собственикът "Х" да ви направи шампиони.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 07 юни 2018 19:43

Появи се статия за катеначото на Нестор.
Не че съм фен на Сломка, от когото се е учил Нестор. Но ето едно друго интересно четиво:

http://bundesligafanatic.com/20110418/t ... over-side/

Могат да се направят изводите, че акцентът с избора на нов треньор пада върху мачовете от евротурнирите и директните мачове с делиорманци.
Мое мнение е че през миналия сезон именно контраатаката, която изисква много заучени комбинации и синхрон, куцаше, а в някои мачове забавеното изнасяне на топката и излишните пасове си бяха откровено изнервящи. И това при все, че Белчев разполагаше с бързина в предни позиции - Десподов, Енрике и Каранга, а и подавач в лицето на Тиаго.
Не е случайно и че от ръководството направиха необходимото, за да придобият правата и да задържат Енрике. При продажба на Каранга, Десподов спокойно може да е новия централен нападател, а по другото крило да се ползва Джеси или ново попълнение.
Дотук се очертава и най-тежката задача за Нестор - да настрои играта на двамата дефанизвни халфове. Ако Малинов би могъл да се справи в офанзивен и дефанзивен план, то за Пинто съм малко скептичен - "мек" футболист е и трудно ще вдигне нивото си дефанзивен план. Още повече, че безкомпромисен едрогабаритен дефанзивен халф близо до защитата ще е необходим и поради свалянето на ръста на централната двойка защитници, ако тя е Бодуров и Перейра.
Следващите нови попълнения до голяма степен ще подскажат, какво да очакваме от поведението ни на терена.
Със сигурност трябва да се миксира, защото противниците в 90% от мачовете ще започват затворено, но както се загатва и в статията "тоталният футбол (на Микелс) е именно контраатакуващия стил приведен във формата на изкуство".

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 07 юни 2018 21:12

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:100 дни!

Тео му дава 5 години.... :roll:
Все тая де, важно е Ганчев какво ще каже, вие ще одобрите всичко.

Всеки има право на своите 100 дни,знам,че не ме разбираш,ти не би дал шанс на човека да се докаже.Е,аз му давам.Има моята подкрепа 100 дни,след това каквото сам си е надробил....

Дали ще му дам 100 дни или не и дали ми пука колко време ще бъде треньор на ЦСКА-София, това са неща, които сам решавам. Докато "твоята" позиция зависи от това какво решение ще вземе Ганчев, както и кога ще го вземе. И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил.

Странно мислене имаш,странно...Собствените си мисли и желания ги приемаш за някаква реалност,странно...
Ама нищо стабиляга си все пак.:)
Ясно е че не можем да докараме Капело,наши българи явно си нямаме качествени,така,че на нас ни трябват някакви такива лудаци,жадни за успехи и слава,пък може да ни е на късмет цялата тая работа,знае ли се,по резултатите ще го коментираме,сега е рано! 8-)
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2018 21:17

С Ел Маестро вдигаме Купата на България следващия сезон.
Титлата се съмнявам, но ще сме в борбата за нея също!

ЦСКА ИЛИ УМРИ!

batekrasi
Контакти:

Ел .... кой ????

Мнениеот batekrasi » 07 юни 2018 21:28

Безумна грешка на Гриша Ганчев е назначаването на никому неизвестния, недоказан и очевАдно неопитен самохвалко Ел Някой си . Две годишния му договор ще донесе огромни финансови неустойки на ЦСКА /когато го изгонят след няколко месеца / , ще поднесем на тепсия поредната титла на Делиорманеца и ще реанимираме онова недоразумение от Герена. Запомнете ми думите. :idea:
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 юни 2018 21:28

Teo написа:С Ел Маестро вдигаме Купата на България следващия сезон.

ЦСКА ИЛИ УМРИ!

Тео моля те не давай прогнози,не си на кадем :) ,САМО ЦСКА!
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2018 21:38

peliforewer написа:
Teo написа:С Ел Маестро вдигаме Купата на България следващия сезон.

ЦСКА ИЛИ УМРИ!

Тео моля те не давай прогнози,не си на кадем :) ,САМО ЦСКА!

Хахха е не мога да не съм оптимист д*ба :mrgreen: :lol:

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 07 юни 2018 23:03

За мен избира на Ел Маестро е тотална грешка на фона, че можеше да бъде назначен Мачей Скоржа. Последния е бил в трите гранда на Полша, а там се плаща доста добре, затова мисля че не им е допаднало на ръководството исканата заплата. Все пак тая надежда, че е възможно да ме изненада Ел Маестро и да направи нещо, въпреки че няма логика това да се случи. Статистиката му в дербитата в Словакия е плачевна, стила му е супер защитен и това е видно от минималните победи. Едно е да си треньор в отбор където ако станеш 3-ти е успех и ставаш шампион, друго е когато се чака само титла от теб. Натиска и стреса при нас са други и ще видим как ще се справи с напрежението. Обезкоражаващо е и че се започва пак със свободни агенти, няма как да вдигнем нивото с такива хора. Перейра е бил титуляр, но в средняк във втора лига, физиката му не изглежда като за централен защитник, все пак това, че е играл редовно обнадеждава. Що се отнася до вратаря - не е бил неизменен титуляр, но винаги е бил сочен за добър вратар в Хърватия, има страхотна физика и навлиза в най-силната си възраст. Според мен е нужно да се вземат ляв и десен бек, дефанзивен халф, още едно крило, втори нападател и таран. Реално не мисля че е възможно Каранга да остане, така че ако не броим и него нападателя трябва да е доказано име.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2018 23:36

Всички сме притеснени от избора на треньор,обаче трябва да му се даде шанс на Ел Маестро да се докаже.100 дни,това е подкрепата в аванс която Ел Маестро получава от мен.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 08 юни 2018 00:59

При положение, че играта в защита през цялата година куцаше и се допуснаха много балъшки голове, не виждам нещо лошо да се вземе треньор, който да стабилизира първо точно този компонент. А оттам нататък да се търси развитие на играта в атака. Така че добре започнаха селекцията с вратар и защитник. Бековете не са добре. Един читав централен нападател е нужен и алтернатива на Тиаго. Пинто, Малинов и Николай Колев, ако го оставят, ще се справят с опорните функции. По крилата има достатъчно хора според мен. И накрая да си направят поуките от зимната подготовка и футболистите да са в отлична форма през целия сезон, а не 2-3 месеца през есента само.

Върни се в “ЦСКА”