Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2018 14:01

Анкетата спечели г-ца Гери-Никол.За съжаление участниците не познахте отговора,който беше ''Чужденец''. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2018 14:44

baraba написа:
шивача написа:Тоя вратар вместо Китанов ли го взимате? Положението на вратарския пост вместо да се влошава става трагично...
Тоя клоун, резерва през цялата си 10г кариера, ще вдига нивото :lol:
Може да ме налазвате :mrgreen:

п.п. много качествени чужденци са освободили, жалко, а ткакова уникално скаутско звено, пъ някой ги разкриват по клипове.....макар че Алберг и Укра определено имат качества, но покрай сухото гори и мокрото :cry:

Този клоун в последните два сезона е титуляра на Хайдук ... нека бъдем коректни и да не изопачаваме фактите ;) Освен това още по сладкото е , че го отмъкнахме под носа на милиционерите ... а според тях е "велик" вратар :mrgreen:
https://www.transfermarkt.com/dante-sti ... eler/86635

:lol: :lol: :lol:
ебати титуляра, за 36 кръга е участвал в 17 мача :mrgreen: поне излъжи нещо като носмокито, че бил португалоговорящ. Аз няма как да знам кви езици владее :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2018 14:46

k_oleto написа:
шивача написа:Тоя вратар вместо Китанов ли го взимате? Положението на вратарския пост вместо да се влошава става трагично...
Тоя клоун, резерва през цялата си 10г кариера, ще вдига нивото :lol:
Може да ме налазвате :mrgreen:

п.п. много качествени чужденци са освободили, жалко, а ткакова уникално скаутско звено, пъ някой ги разкриват по клипове.....макар че Алберг и Укра определено имат качества, но покрай сухото гори и мокрото :cry:

Шивач, тоя вратар е по-добър от Черни и Китанов + по навик бие Левски

Сигурно е така, щом казваш. Честно казано нямам впечатления от него, нито съм му гледал клипове, само по визитка го осъдих :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 07 юни 2018 14:55

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:100 дни!

Тео му дава 5 години.... :roll:
Все тая де, важно е Ганчев какво ще каже, вие ще одобрите всичко.

Всеки има право на своите 100 дни,знам,че не ме разбираш,ти не би дал шанс на човека да се докаже.Е,аз му давам.Има моята подкрепа 100 дни,след това каквото сам си е надробил....

Дали ще му дам 100 дни или не и дали ми пука колко време ще бъде треньор на ЦСКА-София, това са неща, които сам решавам. Докато "твоята" позиция зависи от това какво решение ще вземе Ганчев, както и кога ще го вземе. И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил.

100-те дни на Ганчев отдавна изтекоха, като „води от първескиня”, но отрочето родено „31- кратен шампион”, все още не може да проходи!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2018 15:01

шивача написа:
baraba написа:
Тоя клоун, резерва през цялата си 10г кариера, ще вдига нивото
Може да ме налазвате

п.п. много качествени чужденци са освободили, жалко, а ткакова уникално скаутско звено, пъ някой ги разкриват по клипове.....макар че Алберг и Укра определено имат качества, но покрай сухото гори и мокрото

Този клоун в последните два сезона е титуляра на Хайдук ... нека бъдем коректни и да не изопачаваме фактите ;) Освен това още по сладкото е , че го отмъкнахме под носа на милиционерите ... а според тях е "велик" вратар :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
ебати титуляра, за 36 кръга е участвал в 17 мача :mrgreen: поне излъжи нещо като носмокито, че бил португалоговорящ. Аз няма как да знам кви езици владее :roll:

Казах последните ДВА сезона , а не последния ПОЛУсезон ;) До пролетта е бил ТВЪРД титуляр, включително и в ЕКТ , а от пролетта ръководството им сменя политиката и почват да налагат 21 годишен талант считан от тях за един от най големите таланти на Европа ! Това е и причината да успеем да го привлечем при нас ... както вече казах нека бъдем коректни , а не голословни :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2018 15:02

Между другото не се шегувах , като казах , че го отмъкнахме под носа на милиционерите ;)

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 07 юни 2018 15:06

И как разбра, че сте го отмъкнали под нечий нос тоя неможач? От новспорт, които сутринта го пишеха сигурен за Левски ли? :lol: Така преди ЦСКА ни отмъкна Нджонгата под носа, та много плакахме от мъка по него.
Левски ще вземе много по-класен вратар, не ги мисли. Тоя рибар като му гледаш статистиката, Митрев пред него изглежда като Шмайхел.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 07 юни 2018 15:11

Achtung_Juden написа:И как разбра, че сте го отмъкнали под нечий нос тоя неможач? От новспорт, които сутринта го пишеха сигурен за Левски ли? :lol: Така преди ЦСКА ни отмъкна Нджонгата под носа, та много плакахме от мъка по него.
Левски ще вземе много по-класен вратар, не ги мисли. Тоя рибар като му гледаш статистиката, Митрев пред него изглежда като Шмайхел.

Мда, гроздето е кисело, ама много кисело. Ако го бяхте взели, щеше да е поне от класата на Дунарума , ама сега гроздето е кисело. :mrgreen:
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2018 15:21

Мене ме е яд малко за Бланко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 07 юни 2018 15:33

delqnski47 написа:Мене ме е яд малко за Бланко.

И аз мисля, че трябваше да му се даде шанс. Има поглед върху играта и след всяко свое включване се вдигаше темпото.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”