HardWork написа:TristaNNN написа:Остават около 3 часа до началото на този пореден мегаспектакъл, а в темата има едва 3 страници писания. Ей, Богу! Не отиват на добре работите, да знаете!![]()
Иначе аз по традиция прогнозирам победа за Левски, надявам се да е с повече голове, та белким 3-4 хилядите на трибуните да се порадваме малко на играта футбол. Ако може да има малко повече драма и обрат ще е по-забавно, примерно нещо от сорта на 2-1 за вас на полувремето и победа за нас с 4-3, примерно. Ама хайде да бъдем реалисти и да ограничим победата до 3-2 за Левски. Мисля, че нашият отбор ще бъде пределно мобилизиран и по-вдъхновен да вземе трите точки, защото те са ни много нужни в момента, докато вие ще искате на всяка цена да ни смачкате фасона за Европа, 'щото сте лоши, та на това се базират очакванията ми за резултатна среща.
Погледни темите от мачовете които имаха значение за нас. Сега какво да коментираме някаква си контрола, та дори и с вас?! Ние се издънихме тази година и сега си ближем раните. Аз дори няма да гледам мача, защото ще водя половинката да гледам "Avengers: Infinity War". И честно казано мен не ме бърка дали вие ще играете в ЛЕ. Дали ще сте вие или Берое е абсолютно все едно.
[offtopic]Я дай снимки...