Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот peliforewer » 09 май 2018 15:50

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:[offtopic]
realno написа:
baraba написа:Мрънкачите нека си мрънкат и злобеят ... армейците си се радват :

Изображение

Червеното море

Изображение

Само да попитам, че ми е любопитно:
1. Защо на финала с Монтана за купата имаше 33 000, а на юбилея 20 000 фена? Къде отидоха другите фенове?
2. Вие ли си избрахте цвета на парашута или така ви изпратиха от ВВС?
[/offtopic]
Защото имаше ''демотивиращи обстоятелства'',бяха празници,а и имаше агресивна пропаганда последните 2 години (от чужди и ''свои'') с цел разделение на червената общност,но това го пиша на трето място,щот не е повлияло кой знае колко.

Ама ако трябва да сме честни, точно поради агресивната пропаганда (от "чужди" и свои, умишлено обръщам кавичките), барабар с платените журналя-подлоги и вресливите глашатаи-подлеци, се събрахте и толкова. :roll:

За първи път чувам че xора които призовават феновете да отидат на стадиона са подлеци,подлоги и вресливи глашатаи,много извратени разбирания имаш.Какво да кажем за такива като теб на които злобата им е движещата сила,а бе аланкоолу отборът ти след 3 часа финал играе ти пак с ЦСКА се занимаваш.Колко бяxте на юбилея на Гунди,че се занимаваш с публиката на ЦСКА.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 май 2018 22:43

Наздраве момчета... велика вечер! ;)

ПП Гришата да плаща емблемата и да обединява общността ни.
Обеща... така, че крайно време е да се плаща! Стига простотиите от ерата на Лупи...!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 май 2018 23:06

Честито на Милчо Машината! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 май 2018 23:07

Teo написа:Наздраве момчета... велика вечер! ;)

Обеща... така, че крайно време е да се плаща! Стига простотиите от ерата на Лупи...!

Нали завчера каза нещо от сорта- ЦСКА да се обича и закриля. Демек, имате си емблема и момчета играят с червени фланелки, на Армията и тн. Предстой облъчване, колко тая емблема е куха няма смисъл от нея :mrgreen: това са си 8-милиона на вятъра :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 май 2018 23:09

шивача написа:
Teo написа:Наздраве момчета... велика вечер! ;)

Нали завчера каза нещо от сорта- ЦСКА да се обича и закриля. Демек, имате си емблема и момчета играят с червени фланелки, на Армията и тн. Предстой облъчване, колко тая емблема е куха няма смисъл от нея :mrgreen: това са си 8-милиона на вятъра :)

Хахах :lol: :lol:
Емблемата има значение от юридическа гледна точка... защото "наранените" нали искат да се плащат дългове... емблемата е равна на почти 300 кредитора!
Като се плати всичко приключва баце! Докато не се плати е такъв хал ще си е като сега!

ПП Червен Младост и МС се връщат на стадиона... момчетата чакат Гришата да плати... :idea:
@ Това трябва да го направи от морална гледна точка към тях... те искат да почустват юридическа връзка със старото дружество. А такава връзка ще се осъществи РЕАЛНО само като се платят тия 7 милиона и 800 000 хиляди лева!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 10 май 2018 09:39

Информацията за Марко Силва ако е вярна ще е много добре. Но той е европейски треньор и първо ще иска много висока заплата и второ ще иска селекция за много пари. А дано

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 май 2018 18:10

[offtopic]Журналистите от Гонг по Дарик удариха дъното! Аз не разбирам вчера мач на националния отбор ли имаше или финал за Купата. Такова ,реване,такова чудо! Това е абсолютно непрофесионално .1 час рев и погребална музика ,че любимият ти отбор е загубил. За 1 час нямаше 1 изречение за победителите. Все едно те са от някаква друга планета. Всички знаем,че там са все Левскари,но Левски е клубен отбор и това,че еди кой си реве и ближе рани,не значи,че целокупния български народ е така. Пълен потрес! Мен щеше да ме е срам ,ако ЦСКА падне и някой журналист излезе и почне да реве в ефир в съпровод на погребална музика. Имат си Левски ТВ,да ходят и да си реват там. Щом Дарик е национално радио подобни пристрастия в ефир са недопустими. Пълна аматьорщина и непрофесионализъм.
Споделям това впечатление ,като фен на ЦСКА. Може би не е точно по темата на форума,но страшно ме подразни, и реших да го споделя тук.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

faidata

Мнениеот faidata » 10 май 2018 18:20

hydetoshi написа:[offtopic]Журналистите от Гонг по Дарик удариха дъното! Аз не разбирам вчера мач на националния отбор ли имаше или финал за Купата. Такова ,реване,такова чудо! Това е абсолютно непрофесионално .1 час рев и погребална музика ,че любимият ти отбор е загубил. За 1 час нямаше 1 изречение за победителите. Все едно те са от някаква друга планета. Всички знаем,че там са все Левскари,но Левски е клубен отбор и това,че еди кой си реве и ближе рани,не значи,че целокупния български народ е така. Пълен потрес! Мен щеше да ме е срам ,ако ЦСКА падне и някой журналист излезе и почне да реве в ефир в съпровод на погребална музика. Имат си Левски ТВ,да ходят и да си реват там. Щом Дарик е национално радио подобни пристрастия в ефир са недопустими. Пълна аматьорщина и непрофесионализъм.
Споделям това впечатление ,като фен на ЦСКА. Може би не е точно по темата на форума,но страшно ме подразни, и реших да го споделя тук[/offtopic].

[offtopic]Напълно съм съгласен с теб.
Опитаха се умаловажат победата на Славия.
Опитват се със всички възможни приоми да убедят нас слушателите а и едва ли не самото ръководство на сините че нещата им се получават и са на прав път.
Могат да заблудят само сините фенове
Истината обаче е съвсем друга и няма по реално и нормално стечение на обстоятелствата от това сините да са аут от европа фалит и припознаване.[/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 май 2018 18:33

Малко съм извън темата, но предпочитам за нов треньор Томаш. Берое играят много приятен футбол, а ние имаме много по-добри играчи. Тук ще му се получи на Томаш, дано!
Хайл Мусолини

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 май 2018 18:51

CaptainBertorelli написа:Малко съм извън темата, но предпочитам за нов треньор Томаш. Берое играят много приятен футбол, а ние имаме много по-добри играчи. Тук ще му се получи на Томаш, дано!

Навремето крилатата фраза на Бай Тошо беше :" Сега всеки ден,всеки час,навсякъде има матриал". Обаче минаха 30-ина години и вече никъде няма "матриал". Нито треньорите в България са като хората,нито футболистите. Само се менкат и нивото им е едно и също. Без да се обиждат, но треньорите в България са на ниво физкултурници(буквално). Като добавиш,че 95% от футболистите имат проблем със спирането на топката,на какво можеш да се надяваш? Нарочно не съм гласувал в анкетата за треньор,защото наистина не виждам каква е разликата този ли ще е или онзи.
Ще добавя само,че скоро някъде четох,че Берое щели да похарчат 1 млн. лв за селекция през лятото. Приемаме ,че при нивото на футбола и отборите в България и другите (може би без Лудогорец) биха похарчили подобни пари.Много ми е интересно при положение,че под селекция се разбира да купиш 3-4-5 футболиста,и че в съвременния футбол читави футболисти се купуват за 5-10 млн евро и нагоре,аджеба какви ще са тези футболисти,дето ще струват по 200 000 лв(не евро). Сигурно ще са пара олимпийци. За такива безпарични отбори,като българските истината е в собствените кадри,но и там нещата са катастрофални. По-добре да се инвестира в добри треньори за школите ,отколкото за недоказани ментеата,които за капак някой дан ,могат да имат и претенции за пари и могат спокойно да ти фалират отбора.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”