Честит да ни е Юбилея, армейци!
[offtopic]Лошите и днеска ли пукат жлъчките бе, с колко жлъчки са тези хора та ежедневно им се пукат! Арна работа е да им пукаме жлъчкине, колкото и да са. Дано имат повече жлъчки, отколкото фенчета имат!

[/offtopic]
Поднасят поздравление на 1948 заедно публично и га им речем, че са си дупе и гащи се сърдят! Пропаднала история.. Какво да се каже.
Имам едно питане, което ме озадачи -погледнах програмата за телевизиите и не открих по коя тв ще вървят честванията ни от юбилея, ок, имаме кинти за хеликоптери ама за две камери не намерихме ли?

Къв е този наш юбилей, без да го дават по телевизията? Кръгла година е все пак. Може ли такова нещо! Как хилядите армейци по света ще разберат, че най-големият български клуб навършва 70?!

И телевизиите ли не ни припознават бре, ами как ще вадят заплати от кого и с какво? Няма да могат да видят как надуваме балонете преди новия сезон.

За треньора не знам за кого да гласувам, ще изчакам да видим Ицко Янев ше бие ли Лудогорец и тогава за него, щото това ще е добро мерило... Ние от Стамен Белчев по-добър трудно ще намерим, това ми е мнението и не виждам как и кой ще го промени. Слаби са тези имена в сравнение със Стамен! Не трябваше да се сменя треньора ам му купи футболисти дето да не си изкарват 70 картона за четири мача. Жълти и червени картони са в основата на проваления ни сезон, затова е време да се помисли как ако запазим същите играчи да се избегне това. Откровено казано през пролетния сезон само се ритахме със съперниците. И ей го и резултатът.
Искам да разберем и аджеба заради недоволни от Белчев играчи ли се получи този психологически срив или толкова си можем. И знаете ли кога ще го разберат всички, когато отидем в Европа и не си изкараме и пет картона.