Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот delqnski47 » 05 май 2018 15:37

niki.al написа:Защо представителите на другите клубове са при 1948 а вашия измислен юбилей никой не го отразява някой има ли отговор

Защото същите са поканени,а ние не сме канили никого.На нас не ни трябват делиорманци или подуенци да ''ни одобряват''... :lol: За какво ни е?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 05 май 2018 16:22

Аз вече много се обърках...Литекс и Чавдар Етрополе са станали ЦСКА. Та ЦСКА днес играят с Лудогорец. В същото време друго ЦСКА играе също днес с Чавдар Етрополе, а Литекс играе с Черноморец Балчик. Всичкото това днес. А върви го обясни на някой чужденец.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 май 2018 16:33

Честит да ни е Юбилея, армейци! :)

[offtopic]Лошите и днеска ли пукат жлъчките бе, с колко жлъчки са тези хора та ежедневно им се пукат! Арна работа е да им пукаме жлъчкине, колкото и да са. Дано имат повече жлъчки, отколкото фенчета имат! :lol: :mrgreen: :)[/offtopic]

Поднасят поздравление на 1948 заедно публично и га им речем, че са си дупе и гащи се сърдят! Пропаднала история.. Какво да се каже.

Имам едно питане, което ме озадачи -погледнах програмата за телевизиите и не открих по коя тв ще вървят честванията ни от юбилея, ок, имаме кинти за хеликоптери ама за две камери не намерихме ли? :cry: Къв е този наш юбилей, без да го дават по телевизията? Кръгла година е все пак. Може ли такова нещо! Как хилядите армейци по света ще разберат, че най-големият български клуб навършва 70?! :lol: :lol: И телевизиите ли не ни припознават бре, ами как ще вадят заплати от кого и с какво? Няма да могат да видят как надуваме балонете преди новия сезон. :mrgreen: :)

За треньора не знам за кого да гласувам, ще изчакам да видим Ицко Янев ше бие ли Лудогорец и тогава за него, щото това ще е добро мерило... Ние от Стамен Белчев по-добър трудно ще намерим, това ми е мнението и не виждам как и кой ще го промени. Слаби са тези имена в сравнение със Стамен! Не трябваше да се сменя треньора ам му купи футболисти дето да не си изкарват 70 картона за четири мача. Жълти и червени картони са в основата на проваления ни сезон, затова е време да се помисли как ако запазим същите играчи да се избегне това. Откровено казано през пролетния сезон само се ритахме със съперниците. И ей го и резултатът.
Искам да разберем и аджеба заради недоволни от Белчев играчи ли се получи този психологически срив или толкова си можем. И знаете ли кога ще го разберат всички, когато отидем в Европа и не си изкараме и пет картона. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 05 май 2018 17:00, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 май 2018 17:55

Да ви изпитам аз: почвайте от трети ред на Средеца :mrgreen:
Изображение
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 05 май 2018 18:01

защо написа:
Red_Neck написа:Предлагам в навечерието на юбилея всеки да сподели по една (може и повече) свои любими снимки свързани с отбора ни.

Повличам крак с тази:
Изображение
Най-добрият отбор на ЦСКА от който имам реални спомени!
Тази снимка вися на стената до пожълтяване :)

Следващата година надградихме. Давайте и имената, има деца, дето не ги помнят тия времена. Аз ще свърша работата за тая снимка.

Седнали, отляво надясно: Костадинов, Янчев, Л. Пенев, Танев, Пл. Гетов, Стоичков, Д. Донев
Втори ред: Апостолов (по лявото ухо и десния показалец го познавам), Тр. Иванов, Н. Младенов, Качаманов, Д. Пенев, Г. Димитров, Киров, Вълов
Трети ред: Трънков, Безински, Витанов, следващия май е Стефан Бачев, ама се надявам някой да потвърди, Г. Георгиев, Жеков

През втория полусезон първи стъпки направи Виторио Павлов(16г :roll: ), даже вкара гол 35-40метра на Черноморец и мача май свърши 2-0 за нас, като другия май Ицо го вкара, но не съм 100 сигурен
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 май 2018 18:56

Red_Neck написа:
защо написа:Трети ред: Трънков, Безински, Витанов, следващия май е Стефан Бачев, ама се надявам някой да потвърди, Г. Георгиев, Жеков

Не е Бачев, а Румен Стоянов.
Нямам идея защо Бачев не е на снимката :)
... ми той Дончо Донев си беше дълбока резерва, смятай :)

Следващата година наистина надградихме с Марин Бакалов и Митко Младенов от Тракия, но пък Любо бе продаден след 6-тия кръг.

Румен Стоянов е, да.

А следващата година взехме и Емил Димитров от Етър, и Мариус Уруков от Плевен, той не ми е от любимците, ама беше към 1,90 висок, а го мъчехме да играе отляво в защитата и беше малко тромав там, иначе не беше лош. Гецата Георгиев заигра, предната година имаше тежка контузия. И вече почнахме да продаваме, да. Това беше последната година на тоя отбор, след това продадохме и Стоичков, и Костадинов, после и още няколко души в началото на следващия сезон и тоя отбор изчезна.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 май 2018 19:11

валидол за теб написа:През втория полусезон първи стъпки направи Виторио Павлов(16г :roll: ), даже вкара гол 35-40метра на Черноморец и мача май свърши 2-0 за нас, като другия май Ицо го вкара, но не съм 100 сигурен

С Черноморец играхме финал за купата през тая година, те отстраниха Левски на полуфинала, а на финала ние ги бихме с 3:0. Виторио не го помня на тоя мач, головете със сигурност вкараха първия Костадинов, втория Стоичков, третия Танев. А от А група Черноморец изпаднаха предната година. Иначе и аз си спомням, че Пенев започна да го пуска Виторио тогава съвсем млад.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 05 май 2018 19:31

Red_Neck написа:Предлагам в навечерието на юбилея всеки да сподели по една (може и повече) свои любими снимки свързани с отбора ни.

Повличам крак с тази:
Изображение
Най-добрият отбор на ЦСКА от който имам реални спомени!
Тази снимка вися на стената до пожълтяване :)

Тази снимка и на мен ми е любима. Бях си я сложил в бележника от училище( в подвързията- формат на пощенска картичка). Бележника и до днес си го пазя в едно кашонче и снимката още е там. Всички футболисти от снимката на сън да ме пипнеш веднага ги изреждам без запъване. Не съм сигурен, че ако ми дадеш снимка на днешния отбор бих ги познал всички.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 май 2018 22:22

ЦСКА е магия. На кой друг български клуб и враговете му са организирали паралелен празник за годишнината му. Един на Армията за армейците. А враговете на ЦСКА начело със сини и зелени - във военния клуб.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”