Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Съвсем сериозно...Десподов е донесъл платове от ново поколение дето не се цапат нали е връзкар в НАСА
Кашчей написа:djd написа:Кашчей написа:Всички говорите за блато, за басейн и тъ нъ за терена на Националния, а на популярната снимка на Каранга след гола, по екипа му няма нито петънце, нито мокро място. Възможно ли е един нападател за 40 минути да не е паднал поне веднъж в тресавището?!?
Кой да падне? Каранга? Не, другите падат, само като го видят. Щото знаят, че или ще им отреже главите, или ще им счупи носа. А след като показа и надуваемия, вече и шпалир ще му правят.
Въпросът ми беше сериозен, защото и Роналдо пада понякога, а е с не по-лоша физика от Каранга. Затова е учудващо,че за 40 минути, преди гола, нито веднъж не е паднал на терена. Явно е нещо уникално яко, като грот-мачта.
Знам, че е сериозен, но не мога да се въздържа. Ако не се е въргалял в калта пред вратарското поле, може и да не е изцапан.
А може да се е преоблякъл за снимката с оя.

Кога трябва да бъде приет новия закон за спорта на второ четене, някой има ли идея ? Мисля че вече достатъчно чакаме и е време да се подновява договора за Армията на 30 години !
djd написа:Кашчей написа:djd написа:Кашчей написа:Всички говорите за блато, за басейн и тъ нъ за терена на Националния, а на популярната снимка на Каранга след гола, по екипа му няма нито петънце, нито мокро място. Възможно ли е един нападател за 40 минути да не е паднал поне веднъж в тресавището?!?
Кой да падне? Каранга? Не, другите падат, само като го видят. Щото знаят, че или ще им отреже главите, или ще им счупи носа. А след като показа и надуваемия, вече и шпалир ще му правят.
Въпросът ми беше сериозен, защото и Роналдо пада понякога, а е с не по-лоша физика от Каранга. Затова е учудващо,че за 40 минути, преди гола, нито веднъж не е паднал на терена. Явно е нещо уникално яко, като грот-мачта.
Знам, че е сериозен, но не мога да се въздържа. Ако не се е въргалял в калта пред вратарското поле, може и да не е изцапан.
А може да се е преоблякъл за снимката с оя.
Не говоря за снимката с уя. Достатъчно конкретен съм-снимката след гола!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
sever48 написа:Кога трябва да бъде приет новия закон за спорта на второ четене, някой има ли идея ? Мисля че вече достатъчно чакаме и е време да се подновява договора за Армията на 30 години !
Ако смяташ, че от средата на януари, до средата на март е мнооооооооооооооооого чакане

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Пише че е приет още средата на Декември 

sever48 написа:Пише че е приет още средата на Декември
Тогава що се тревожиш кога ще го приемат?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
Кашчей, ти си ненормален. Хайде, двата пъти, в които Тиам го свали, може и да не си им обърнал внимание. Ситуацията с Цветкович, как не я видя? Беше преди гола, Каранга беше на земята! Що за малоумно заяждане? Не му личало на фланелката... Еми респект за тези фанелки!
Хайл Мусолини
Това е на първо четене,написах защото каза средата на Януари. Иначе как защо се тревожа ? От това може би зависи кога ще започне строежа на най-модерния стадион в България ! Може би ще има още пречки с проекта за ПУП и зелените но никой няма да ни спре от това да имаме нов стадион ! Надявам се от лятото да започне строежа на новата Армия 

Кашчей написа:djd написа:Кашчей написа:Всички говорите за блато, за басейн и тъ нъ за терена на Националния, а на популярната снимка на Каранга след гола, по екипа му няма нито петънце, нито мокро място. Възможно ли е един нападател за 40 минути да не е паднал поне веднъж в тресавището?!?
Явно и този мач не си го гледал ,щом твърдиш ,че Каранга не падал на терена:) Всичките ти коментари ли са такива? На тъмно?