Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- thisisthelife
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
"Изненада!". Оказа се, че ЦСКА - София е Литекс rebranded. Не, че не се знаеше, но вече и от УЕФА потвърдиха. Да научите песните за Литекс, че сегашните са за един покойник. Със здраве! 

Truth is hate for those that hate the truth.
-
- Контакти:
1982 написа:Спортал просто цитират сайта на УЕФА, като не ти изнасят неудобните факти, djd, чети Гонг, Тема спорт и другите платени от Ганчев "журналисти", там само удобни неща ще четеш ....
Тема спорт е най-нормалната спортна медия,а журналистите там са наистина журналисти,а ти ти си, Христо Ботев е казал какъв си.....
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- Cheradonna
Абе кой го интересува загубеният сайт на уефа като на всяка страница имат нещо записано противоположно?Ма аз ако съм един отговорен фактор там тея дето поддържат информационното им сайтче с камъни ще ги пребия...Аман от глупостите на некви некадърници....

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

[center]И отново да уточним: Първан Първанов "УЕФА няма правомощия да признава кой на кого е правоприемник. Кой на кого е правоприемник няма никакво отношение (нула) относно продължаването на спортната традиция на ЦСКА" [/center] Повече подробности утре на пресконференцията. Армейците да стягат редиците за предстоящите мачове....Бог Гриша Таралежа си знае работата 

ГРИША ГАНЧЕВ резко разрязва душите на душманите!
НЯМА ГРЕШЕН ХОД ТОЯ ЧОВЕК!
По пътя към 32-РАТА!
ПП Толкова ми е кеф да гледам злоба и ГЪРЧ, че направо плискам бири на земята от кеф в нас!

По пътя към 32-РАТА!
ПП Толкова ми е кеф да гледам злоба и ГЪРЧ, че направо плискам бири на земята от кеф в нас!

Teo написа:ГРИША ГАНЧЕВ резко разрязва душите на душманите!![]()
![]()
![]()
![]()
По пътя към 32-РАТА!
[center]давай Теодоре

-
delqnski47 написа:
Почвам като бачо Кашо да ядем букви:
Начи аз тук чета за ''брой участия в еди кой си турнир'',а не за ''брой титли на съответния отбор''.Спиртал какво приказва глупости...
''Ама то щом са 4 участия,начи и 4 титли'' ... чакай сега.Това си е интерпретация.Де пише ЧЕТИРИ ТИТЛИ??
В класацията която сте пуснали тук:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Има два отбора ЦСКА
PFC CSKA Sofia и PFC CSKA-Sofia JSC
Срещу името на PFC CSKA-Sofia JSC стои числото 4 и някой тук твърдят че това са четирите титли на Литекс.
А срещу името на PFC CSKA Sofia се мъдри числото 25. До колкото знам PFC CSKA Sofia имат 31 титли и тая година живот и здраве ще стана 32.
До тук и с тая Ви конспирацийка
Нека рязането на вени продължу... сега!!!
Какви са тези бръщолевения, че с купуването на емблемата и плащането на 8 милиона ще си откупят историята и т.н. ЦСКА фалира и край, ако не се плати всичко до последната стотинка и или няма сключване на споразумения нищо не може да си върнат.
Защо тогава да са 8 милиона от 22? Защо не 1 от 22 или 17 от 22 и да си върнат всичко.. Пълни глупости, цска умре и това е. Радвайте се там на оранжево морето, оранжево небето и и се припознавайте, ако искате и за Реал Мадрид. И да купите емблемата пак си оставете Литекс с ново име и нова емблема.
Защо тогава да са 8 милиона от 22? Защо не 1 от 22 или 17 от 22 и да си върнат всичко.. Пълни глупости, цска умре и това е. Радвайте се там на оранжево морето, оранжево небето и и се припознавайте, ако искате и за Реал Мадрид. И да купите емблемата пак си оставете Литекс с ново име и нова емблема.
thisisthelife написа:"Изненада!". Оказа се, че ЦСКА - София е Литекс rebranded. Не, че не се знаеше, но вече и от УЕФА потвърдиха. Да научите песните за Литекс, че сегашните са за един покойник. Със здраве!
А .... голяма изненада , оказа се , че УЕФА смятат ЦСКА и Литекс за съвсем различни отбори ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Mitata написа:Честита Баба Марта!
За съжаление има и друга опция - мотивите на адвокатите на ЦСКА не са били в полза на ЦСКА, а на ловешкия клуб, което е накарало шефовете на УЕФА да преразгледат становищетето, че ЦСКА – София е нов клуб и за тях вече не е. Следва ужасяваща промяна и в страничката на ЦСКА София.
Възможно е хакери да са си поиграли с класацията на УЕФА, но това е малковероятно.
Честита Баба Марта, Мита, жив и здрав

Адвокатите въобще не трябваше да мятат ловешки мотиви. И според мен е малко вероятно хакери да са си поиграли с класацията, но човек никога не знае

Teo написа:ГРИША ГАНЧЕВ резко разрязва душите на душманите!![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно! Няма грешен ход! Гришата е като Супер Марио в момента, влизат му с някакви шаноспънки, но той ги прескача с лекота

antverpenn написа:А срещу името на PFC CSKA Sofia се мъдри числото 25. До колкото знам PFC CSKA Sofia имат 31 титли и тая година живот и здраве ще стана 32.
Може би защото КЕШ започва от 1955/56 година. До този сезон ЦСКА е спечелил няколко титли, но не е участвал в КЕШ, защото... Ами защото не е имало КЕШ