CSKA_1948_ написа:А я вижте какво означава JSC!
ЕАД...мисля.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:icko65 написа:Не знам кви опорни точки са ви в главите пак като не ви отърва но факта е че в класацията има два клуба:старото ЦСКА и ЦСКА-София.Което е достатъчно да замълчите и да мислите.Ама много да мислите.За това как Гришони ви пика на мозъците.
Пика ви на вас.Утре като излезнем на сцената с евентуално взетата емблема хората ще знаят,че играят с ЦСКА.Това е истината.
Според информацията за момента Литекс е с 0,750, а ЦСКА с 0,500. Черно море също е с клубен коефициент 0,500, а Дунав и Славия са с 0,250.
topsport.bg
IND написа:Честито Армейци!
Рядко пиша тук, но когато има добри новини се включвам. А ето и поредното доказателство, че нито сме нов клуб нито сме Литекс:Според информацията за момента Литекс е с 0,750, а ЦСКА с 0,500. Черно море също е с клубен коефициент 0,500, а Дунав и Славия са с 0,250.
topsport.bg
CSKA_1948_ написа:Аз знам какво значи!Помислете защо го пишат това след CSKA-Sofia!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта