Mitata написа:PFC Litex написа:Mitata написа:Смятам, че бихме могли да му обещаем трансфер в голям европейски клуб, ако стане шампион с ЦСКА и голмайстор на страната.
Определено ме разсмя... ти ще се окажеш голям мечтател и наивник.
Нищо не пречи да му обещаем с уговорката, че успешният трансфер е преди всичко в неговите ръце и крака. Ако подпише с турски клуб, завинаги се разминава с големия футбол.
Ти не знам в кой век живееш, ама турците са светлинни години пред нас във всяко едно отношение. Отиди например в Одрин, който е един малък град за турските стандарти. Местният отбор играе сигурно в осма окръжна. Стадиончето им е не по-лошо от на повечето отбори в А група, посещаемостта също. За парите на турските отбори да не говорим. Ти къде мислиш, че би могъл да отиде Каранга? В Реал Мадрид ли? Ако отиде в Бешикташ ще е огромно постижение и за него, и за вашия клуб. Отделно съм сигурен, че и отбор от втора дивизия може да му предложи по-добри условия от вашите.
Каранга върне ли се в България, жална му майка. Ще получи ваучер за безплатна почивка на ловно стопанство Бялка + осигурен транспорт в багажник на немски автомобил.