Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sisi 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Мнениеот Sisi 1914 » 12 яну 2018 08:36

Red_Neck написа:Истерията с Каранга се подхранва от липсата на позиция от негова страна и несериозното "обяснение" за закъснението от страна на ръководството на клуба.
Един телефонен разговор (ако Каранга не се сеща сам) + пост в социална мрежа по избор ще отнеме около 10 минути!
Стойчо, ..... грабвай телефона :!:

То Стойчо може да е говорил с Каранга и ако има действително евентуален трансфер излизат с тези номера, че имал проблеми с имоти.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 яну 2018 09:04

GOLEADOR написа:Взимаме Кишада без пари (делиорманци са го освободили) и ако Каранга не се върне , търсим още един нападате (но да е от типа на Каранга - таран)!

А-а, без такива :lol: Тоя Кишада не стига, че е 1,40 с вдигнати ръце, прилича на типичен гражданин на Факултето ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 12 яну 2018 09:28

Кашчей написа:
demon777 написа:
Кашчей написа:Те, Карангите, се търкалят по земята и Стоилов само се навежда и вдига един от тях. Всеки читав футболист има освобождаваща клауза и ако някой клуб е готов да я плати не може да бъде спрян. С тоя пич наистина уцелихте десятката, но трудно ще се задържи у нас до края на договора си, а и Ганчев е доказал, че не го вълнуват сантименти.

Kъде го е доказал Ганчев че не го вълнуват сантименти? В ЦСКА ли?
Да не се пипа Каранга трябва ни да отпори сините

Навсякъде го е доказал, но за това трябват очи, а не очила с цветни стъкла. Твърде са малки нашите клубове, за да си позволят да не продават добрите си играчи при добра оферта.
И още нещо....Винаги ме е учудвала радостта на феновете на някои клубове, когато техен играч бъде продаден за сравнително солидна сума в чужбина, че и за "трансферен удар" се говори.

В ЦСКА все още не го е доказал
Нашите клубове са твърде малки защото все още си позволяват да продават добрите си футболисти бих казал аз
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 яну 2018 10:15

Mitata написа:
PFC Litex написа:
Mitata написа:Смятам, че бихме могли да му обещаем трансфер в голям европейски клуб, ако стане шампион с ЦСКА и голмайстор на страната.

Определено ме разсмя... ти ще се окажеш голям мечтател и наивник.

Нищо не пречи да му обещаем с уговорката, че успешният трансфер е преди всичко в неговите ръце и крака. Ако подпише с турски клуб, завинаги се разминава с големия футбол.

Ти не знам в кой век живееш, ама турците са светлинни години пред нас във всяко едно отношение. Отиди например в Одрин, който е един малък град за турските стандарти. Местният отбор играе сигурно в осма окръжна. Стадиончето им е не по-лошо от на повечето отбори в А група, посещаемостта също. За парите на турските отбори да не говорим. Ти къде мислиш, че би могъл да отиде Каранга? В Реал Мадрид ли? Ако отиде в Бешикташ ще е огромно постижение и за него, и за вашия клуб. Отделно съм сигурен, че и отбор от втора дивизия може да му предложи по-добри условия от вашите.
Каранга върне ли се в България, жална му майка. Ще получи ваучер за безплатна почивка на ловно стопанство Бялка + осигурен транспорт в багажник на немски автомобил.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 яну 2018 10:24

Ами, багажника на немския автомобил би трябвало да е удобен :lol: :lol: Колкото до Бешикташ - не ми се вярва да има реален интерес ... Вярно, че продадоха Тосун, ама имат Негредо и Пектемек, а и Талиска играе понякога отпред :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 яну 2018 10:38

И в Касъмпаша да го искат, не мисля, че ще им откаже. Не съм много наясно с турския футболен пазар, ама съм сигурен, че е по-силен от нашия. Друга тема е, че ако Каранга беше в Звезда/Партизан щеше да е поне 2 пъти по-скъп. Тоя негър Боакие от Звезда, който пише че го искат от Челси, ако го шитнат за под 5 милиона евро, ще се изненадам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2018 10:44

Red_Neck написа:Истерията с Каранга се подхранва от липсата на позиция от негова страна и несериозното "обяснение" за закъснението от страна на ръководството на клуба.
Един телефонен разговор (ако Каранга не се сеща сам) + пост в социална мрежа по избор ще отнеме около 10 минути!
Стойчо, ..... грабвай телефона :!:

Каранга е доста активен в социалните мрежи. Писали са му и доста българи. Мненията са на двата полюса, от "моля те върни се" до "преподписването на договора,ще бъде в кръчма в горубляне" . Лично аз мисля ,че трябва да изчакаме до неделя -понеделник и след това да съдим. Това за имотите е несериозно, за тази цел има адвокати и пълномощно.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 12 яну 2018 10:59

gihuelo написа:Каранга е доста активен в социалните мрежи. Писали са му и доста българи.

Че какъв му е профила
Официалния де
я подхвърли насам
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2018 11:20

Каранга ако не си дойде викам да пробваме Камбура за трети път майка и баща:)

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 12 яну 2018 11:24

Няма страшно .ГОШЕТО КАБАКА е с НАС .

Върни се в “ЦСКА”