Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sisi 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2018 12:42

Готвача написа:
trokadero_ написа:Дано не се стигне до раздяла с Каранга.....

Вчера чух Белчев да обяснява как Каранга получил разрешение да закъснее за подготовката заради...някакви неуредици с къщи,апартаменти...не точна,ама...Което ме наведе на мисълта че Каранга вече се чувства като играч на друг отбор и не иска да се върне в София.Цигански номера,което ме навежда на едни спомени с едни други бразилци дето изчезнаха за малко и повече никой не ги видя и чу.И в случая рекордните милиони ще се стопят като утринна мъглица и вариантите са Каранга да не играе футбол известно време като говеждото перуанче ли беше,мексиканче ли беше Деса ,който си излежа наказанието по плажовете и започна да поритва отново без сините да получат и стотинка.Другият вариант е да получите някое евро,колкото да не сте капо,защото този великан на футбола няма да се върне повече при вас.Това ми го говорят фактите,а не някоя врачка. :mrgreen:
п.п.Не да не се е случвало и преди.

Днес същото каза Стамен в 1 интервю, че Каранга имал неуредици и щял да закъснее.
Навежда ме мисълта, че май има уреден трансфер и за туй няколко дни говори 1 и също.
Дано да не е вярно и Фернандо ще ни радва още с червения екип!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 яну 2018 13:10

Каранга е с договор до Юни 2019, едва ли ще си позволи да върти номера.
Ако се стигне до продажба, цената ще е висока.
Дай да не го мислим ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2018 13:13

Рано или късно ще си проличи, дали остава наш играч или не.
Кога затваря трансферният прозорец, в края на януари ли беше?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 яну 2018 13:46

Цигански номера на повечето черни ритащи топчето, обичат да си удължават почивката след пауза :lol:
А историите им са невероятни, от изпуснат самолет поради липса на билети, до покупка на имоти. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 яну 2018 15:31

Red_Neck написа:Каранга е с договор до Юни 2019, едва ли ще си позволи да върти номера.
Дай да не го мислим ....

Медиите в България с целта да покажат че и ЦСКА-София са на трансферната карта не по зле от Лудогорец,надуха балона с цените за Каранга и опашката от "желаещи" за подписа му замъгли очичките на бразилчето.Някъде бях писал в подобна тема ,че има ли пферта за "звезда" като този,оня черния Дембеле и т.н. оценени,недооценени играчи трябва да се разкарват на секундата,защото в повечето случаи след това стават "преоценени".Не може за даден играч като този,който за първи път в кариерата си вкарва редовно/друг е въпроса как и защо,не е тема в момента/да искат много милиони,каквито в България не са искали досега.Имаше един Безяк дето струваше 10 млн и накрая замина за без пари.И много подобни случаи.Продава се на момента и се търси друг с подобни характеристики/не играл профи,не вкарвал,но голям талант,или надежда.Много пари да се искат на всяка цена за български млади играчи като Десподов например.Или Христов от Славия...Те са си наши и следва договорите им да не са за половин сезон,а да са железни,поне 4-5 годишни и да няма мърдане.Останалото е алъш-вериш да става.В Бразилия има много такива играчи и последния такъв за който се сещам е в Манчестър сити-Габриел Жезус.А такива като него с лопата да ги ринеш,само трябва някой да им даде шанс.Пари за добра скаутска мрежа и развиване на свои таланти-това е пътя.Едните ще ги продаваме бързо и на момента в който се дават пари за тях,а с парите ще доразвиваме нашите.Може да е сложно,но ще работи в бъдеще време.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 11 яну 2018 16:01

Ся кой ще вкарва...отиде титлата..

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 яну 2018 16:24

Готвача написа:
Red_Neck написа:Каранга е с договор до Юни 2019, едва ли ще си позволи да върти номера.
Дай да не го мислим ....

Медиите в България с целта да покажат че и ЦСКА-София са на трансферната карта не по зле от Лудогорец,надуха балона с цените за Каранга и опашката от "желаещи" за подписа му замъгли очичките на бразилчето.Някъде бях писал в подобна тема ,че има ли пферта за "звезда" като този,оня черния Дембеле и т.н. оценени,недооценени играчи трябва да се разкарват на секундата,защото в повечето случаи след това стават "преоценени".Не може за даден играч като този,който за първи път в кариерата си вкарва редовно/друг е въпроса как и защо,не е тема в момента/да искат много милиони,каквито в България не са искали досега.Имаше един Безяк дето струваше 10 млн и накрая замина за без пари.И много подобни случаи.Продава се на момента и се търси друг с подобни характеристики/не играл профи,не вкарвал,но голям талант,или надежда.Много пари да се искат на всяка цена за български млади играчи като Десподов например.Или Христов от Славия...Те са си наши и следва договорите им да не са за половин сезон,а да са железни,поне 4-5 годишни и да няма мърдане.Останалото е алъш-вериш да става.В Бразилия има много такива играчи и последния такъв за който се сещам е в Манчестър сити-Габриел Жезус.А такива като него с лопата да ги ринеш,само трябва някой да им даде шанс.Пари за добра скаутска мрежа и развиване на свои таланти-това е пътя.Едните ще ги продаваме бързо и на момента в който се дават пари за тях,а с парите ще доразвиваме нашите.Може да е сложно,но ще работи в бъдеще време.

Според мен си описал схемата на работа в ЦСКА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 яну 2018 16:26

TeodoraDJeryMoqnomer написа:Ся кой ще вкарва...отиде титлата..

Има нови нападатели,не следиш ли ЦСКА?

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 11 яну 2018 17:25

Голяма смехория се оформи с предполагаемия трансфер на Каранга . Топспорт цитират някаква турска медия, а се оказа, че тази медия цитирала Тъпспорт като източник на информацията .
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2018 18:17

TeodoraDJeryMoqnomer написа:Ся кой ще вкарва...отиде титлата..

Каранга, защото все още си е наш играч.
8-)

Върни се в “ЦСКА”