Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sisi 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2018 12:39

Red_Neck написа:СС тази сутрин за евентуална продажба на Каранга:
Нямаме желание да го продадем. Има много сериозен интерес, но в клуба няма постъпила оферта. Не искам да коментирам цифри, но цената е много висока. Ако се стигне по някакъв начин до трансфер, цената ще е умопомрачителна за българския пазар.

За мен е пълна спекулация.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 яну 2018 13:56

Милчо в Етър!
Дано стъпи на земята и заиграе на ниво.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2018 18:07

Red_Neck написа:Милчо в Етър!
Дано стъпи на земята и заиграе на ниво.

Нема да стъпи на земята, защото и там ще е твърда резерва, според мен!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 яну 2018 09:53

Тази сутрин сайтовете гръмнаха с "новина" за интерес на Бешикташ към Каранга .... Даже ръководството на Бешикташ било потвърдило ;)
Всички родни медии се позовават на инфо от Fotospor.
Хвърлих един поглед от чисто любопитство и се оказа, че турският сайт действително има подобен материал.
http://www.fotospor.com/haber-besiktas-icin-bulgaristandan-gol-makinesi-karanga-275508
Оказва се, че Фотоспор се позовава не на инфо от клуба (за потвърждение и дума не става), а на .... информация от Топспорт, че скаути на Бешикташ са гледали Каранга 3 пъти :)
От своя страна Топспорт цитира Фотоспор .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 яну 2018 10:50

Дано не се стигне до раздяла с Каранга.....

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 11 яну 2018 10:53

Човекът с най-дългото рамо! Започващо от главата и стигащо до върха на пръстите му.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 11 яну 2018 11:27

TeodoraDJeryMoqnomer написа:Човекът с най-дългото рамо! Започващо от главата и стигащо до върха на пръстите му.

Яблонски ли имаш предвид ?
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 11 яну 2018 11:28

Red_Neck написа:Тази сутрин сайтовете гръмнаха с "новина" за интерес на Бешикташ към Каранга .... Даже ръководството на Бешикташ било потвърдило ;)
Всички родни медии се позовават на инфо от Fotospor.
Хвърлих един поглед от чисто любопитство и се оказа, че турският сайт действително има подобен материал.
http://www.fotospor.com/haber-besiktas-icin-bulgaristandan-gol-makinesi-karanga-275508
Оказва се, че Фотоспор се позовава не на инфо от клуба (за потвърждение и дума не става), а на .... информация от Топспорт, че скаути на Бешикташ са гледали Каранга 3 пъти :)
От своя страна Топспорт цитира Фотоспор .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Оказа се, че турците искали Манджукич, но не били комплоти, а компоти .

[wrapimg=]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20180111/d2b52c534a4510c5e56ffbee79ddc8af.jpg[/wrapimg]
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 яну 2018 11:38

trokadero_ написа:Дано не се стигне до раздяла с Каранга.....

Вчера чух Белчев да обяснява как Каранга получил разрешение да закъснее за подготовката заради...някакви неуредици с къщи,апартаменти...не точна,ама...Което ме наведе на мисълта че Каранга вече се чувства като играч на друг отбор и не иска да се върне в София.Цигански номера,което ме навежда на едни спомени с едни други бразилци дето изчезнаха за малко и повече никой не ги видя и чу.И в случая рекордните милиони ще се стопят като утринна мъглица и вариантите са Каранга да не играе футбол известно време като говеждото перуанче ли беше,мексиканче ли беше Деса ,който си излежа наказанието по плажовете и започна да поритва отново без сините да получат и стотинка.Другият вариант е да получите някое евро,колкото да не сте капо,защото този великан на футбола няма да се върне повече при вас.Това ми го говорят фактите,а не някоя врачка. :mrgreen:
п.п.Не да не се е случвало и преди.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 яну 2018 11:39

Готвача написа:
trokadero_ написа:Дано не се стигне до раздяла с Каранга.....

Вчера чух Белчев да обяснява как Каранга получил разрешение да закъснее за подготовката заради...някакви неуредици с къщи,апартаменти...не точна,ама...Което ме наведе на мисълта че Каранга вече се чувства като играч на друг отбор и не иска да се върне в София.Цигански номера,което ме навежда на едни спомени с едни други бразилци дето изчезнаха за малко и повече никой не ги видя и чу.И в случая рекордните милиони ще се стопят като утринна мъглица и вариантите са Каранга да не играе футбол известно време като говеждото перуанче ли беше,мексиканче ли беше Деса ,който си излежа наказанието по плажовете и започна да поритва отново без сините да получат и стотинка.Другият вариант е да получите някое евро,колкото да не сте капо,защото този великан на футбола няма да се върне повече при вас.Това ми го говорят фактите,а не някоя врачка. :mrgreen:
п.п.Не да не се е случвало и преди.

Дано не е това.

Върни се в “ЦСКА”