Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 19:12
Dedo1948 написа:Ozzimozzi написа:Dedo1948 написа:settopbox написа:Dedo1948 написа:settopbox написа:Пич, имам още един въпрос ,защо лицето Емил Коцев бе свален от поста си административен директор в ЦСКА 1948? Поради некъдърност или злоупотреби? Или нещо друго? И какъв е сега ... да не е домакин на отбора и да са му зачислени фланелките на отбора? Ще съм ти благодарен да ми отговориш! Все по близо съм до ЦСКА 1948.

Коцев е освободен защото не става за тази позиция. Той е само фен на ЦСКА 1948 от юни месец.
Изключително информиран си! Браво! Такъв чо век ми трябва за да приема каузата ЦСКА 1948. Би ли ми казал къде мога да видя екипи за да си избера подходящ? Имаш ли някакви линкове? И наистина ли няма да има шествие утре до Драгалевци? Ех да му се се не види. А когато има шествие (което предполагам е по Черни връх до Драгалевци) дали се спира движението?
Коцев освен фен дали някъде пише? Има ли блог? Защо не го поканиш тук?
Екипите ни се продават в Спорт Депо и на нашия стадион си имаме мобилен фен корнер,за ставнение Литекс Ловеч вече 20 години не можеш да си купиш една фланелка. Даже и от най-новите им,май имаха и някаква нова емблема. Нали там УЕФА,КАС.маркетинг.
А защо "старите" армейци не си купуват фланелки? Гледам снимката със "старите" армейци и виждам 2-3 с фланелки на ЦСКА. Скъпи ли са или има други причини?
Продали сме в пъти повече фланелки отколкото Гриша Ганчев е продал за 20 години,нали с него ни сравняваш.
С никой не сравнявам. Само попитах защо не ги обличате, когато ходите на мачовете на отбора си? Това ми беше интересно, но явно има някаква причина, която не може да се сподели, както и повечето неща около вас. Иначе аз на Гриша Ганчев фланелка никога не бих си купил.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов