Първа лига XI кръг: Етър (Велико Търново) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Първа лига XI кръг: Етър (Велико Търново) - ЦСКА (София)

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2017 16:59

PFC Litex написа:Как реши, че точно той ги е стимулирал, а не някой друг?

А не може ли?Да не би да има някаква забрана,която да не знам?Може да е той,може да не е.Аз смятам,че е той.Какъв ти е проблема?Това е форум за изразяване на мнения.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 30 сеп 2017 17:00

Понякога дори съдиите не могат да помогнат. Достатъчно беше в отбора на Етър да има няколко момчета със сини сърца.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2017 17:00

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:След, като неразбираш от футбол, как разбра, че някой си имагинерен враг е стимулирал единия отбор?

Толкова ли не може да приемете равния мач и да си признаете, че треньора на Етър надигра Белчев?

Какъв е проблема в стимулирането и къде видя,че имам проблем с това?По скоро ти си въобразяваш нещо.Изказах мнение,че Ага-та е стимулирал Етър най вероятно просто и това е.Не мисля че има забрана за изразяване на мнение.

Как реши, че точно той ги е стимулирал, а не някой друг?

Веднъж стомна за вода (Септември), втори път стомна за вода (Черно море)... е третия път стомната се счупи и то в доста кофти момент.

А кой ги е стимулирал :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2017 17:00

DrAvalanche написа:Понякога дори съдиите не могат да помогнат. Достатъчно беше в отбора на Етър да има няколко момчета със сини сърца.

Ха-ха :lol: "Много като тебе вече плакаха" е казал класика и следва в края на месеца ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 30 сеп 2017 17:02

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:След, като неразбираш от футбол, как разбра, че някой си имагинерен враг е стимулирал единия отбор?

Толкова ли не може да приемете равния мач и да си признаете, че треньора на Етър надигра Белчев?

Какъв е проблема в стимулирането и къде видя,че имам проблем с това?По скоро ти си въобразяваш нещо.Изказах мнение,че Ага-та е стимулирал Етър най вероятно просто и това е.Не мисля че има забрана за изразяване на мнение.

Абе Вие луди ли сте? Видяхте някой да дава пари ли? Не виждам защо футболисти като Иван Стоянов, Сърмов, Сашо Александров и Минев да не играят надъхано срещу ЦСКА, пък били те и София, а останалите искахте да се разхождат ли? Пълен стадион, атмосфера и те да играят ганкиното? Пичове, може би сте свикнали да играят срещу васкакто Берое за купата преди година и половина? Забравете, така в Европа не играе никой, така че ако исакте да излезете на всяка цена, дори със съдийски подаръци, подкупени футболисти на противника и т.н., то в Европа няма да имате този шанс и ще увяхнете още след първият кръг.
Започнете на чисто, платете си емблемата, а шампионската титла след това,че срам ще сте в Европа, без емблема на жребия!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 30 сеп 2017 17:03

BFS написа:
realist написа:Е, честита нова поредна титла на Лудогорец! Остава ни да се концентрираме за купата. Домус ага доказва, че докато реши той ще бъде шампион. Най-безинтересното и безсмислено първенство в света.

Би ли ми казал, какво общо имат Лудогорец, Домусчиев, НАСА и световната конспирация в този мач? Щото аз видях съдията да свири в полза на ЦСКА в поне три ситуации, а централните защитници оставяха футболисти на ЦСКА сами срещу вратаря, Каранга се възползва от такава ситуация най-вече при вторият гол. Засадата, която съдията не му свири, но той изтърва сам срещу вратаря и т.н. и .т.н. Може Домуса е казал на страничният да не свири засадите за ЦСКА, за да е интересно първенството до края?

Ти си видял, щото гледаш със сини или зелени очила. От началото на първенството ЦСКА е най-ощетения отбор в България. Нямам намерение да ти давам примери, те са десетки. Несвирени дузпи, отменени чисти голове, смешни картони.
А Домуса всеки път, щом види, че някой застрашава царуването му, включва специалните си оръжия: стимулиране на отбори, съдии, БФС и медии. Дотук не можаха да ни спрат със съдиите, но другото оръжие проработи. Гледай същия отбор на Етър как ще играе с Лудогорец. Не само ще паднат без съпротива, ами и ще ги пазят да не ги ритнат случайно, че да не им контузят звездите.
Що се отнася до твърдението ти, че Етър са искали да паднат, ма не могли, без коментар!

venom

Мнениеот venom » 30 сеп 2017 17:03

То не може само победи, ще има тепърва да се изпускат още точки. Въпросът е в оспорваните мачове с Левски и Лудогорец да бием. Успяхме да спечелим тежки гостувания като Ботев, Берое, Черно море, ако вземем и тези двата ще бъде сериозна крачка към титлата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2017 17:04

BFS написа:
delqnski47 написа:

Абе Вие луди ли сте? Видяхте някой да дава пари ли? Не виждам защо футболисти като Иван Стоянов, Сърмов, Сашо Александров и Минев да не играят надъхано срещу ЦСКА, пък били те и София, а останалите искахте да се разхождат ли? Пълен стадион, атмосфера и те да играят ганкиното? Пичове, може би сте свикнали да играят срещу васкакто Берое за купата преди година и половина? Забравете, така в Европа не играе никой, така че ако исакте да излезете на всяка цена, дори със съдийски подаръци, подкупени футболисти на противника и т.н., то в Европа няма да имате този шанс и ще увяхнете още след първият кръг.
Започнете на чисто, платете си емблемата, а шампионската титла след това,че срам ще сте в Европа, без емблема на жребия!

Аз нямам проблем със стимулиране.Както казах получи се приятен за зрителя мач.Стана празник за града,а ние винаги го носим този празник като сме някъде извън София.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 сеп 2017 17:04

Сами се прецакахме, това е! Първият път им върза на Етър, втори шанс нямаха и си ги биехме. Стават такива работи и е добре ,че с този автогол не паднахме. Както и да е гледаме напред.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 сеп 2017 17:06

Спирането на серията дойте в идеално време!
@ Сега 15 дена малко да си починат и след това продължаваме... не може всички мачове навън да се печелят, момчетата играха много добре. Имам само забележка към Стамен Белчев... имам чувството, че върна отбора от 60-тата минута и направи две много тъпи смени, но както й да е. Мисля, че й той ще си вземе полука от мача като треньор!
САМО ЦСКА!

ПП Успех утре на Берое, ама като ги знам какви са легачи ми е ясно от сега какъв ще е резултата! 8-)

Върни се в “ЦСКА”