kremi82 написа:delqnski47 написа:kremi82 написа:Ми, пич, и сега по толкова му събирате в центъра на двумилионна София. Е, 20 чак не, ама с Бистрица бяхте поне 500.
В Ловеч редовно ходехме по 800-1000 човека срещу по-безинтересните отбори и по 3-3500 срещу софиянци и делиорманци.
Че то винаги е било така в София(с изключение на мачове срещу по сериозни съперници).Така че не ми казваш нищо ново.

Колко сте жалки припознавачите. Само и само да изкарате, че ребрандирания Литекс има нещо общо с ЦСКА, твърдите,че и преди Девети Септември ЦСКА не са имали публика срещу по-несериозни съперници.
Не те ли е срам от написаното?
Че то, когато копаеха дъното през пролетта на 2015г, след 10(десет) мача без вкаран гол и 12(дванадесет) мача без победа в "А" група, имаха в пъти повече публика, отколкото сега.
Наистина, много ниско си паднал последно време.
Ти лично няма какво да ''изкарваш'',защото просто го нямаш,така че не се пени много много.

Аз просто виждам и казвам фактите.Иначе като няма какво да кажем и почваме с нападките.Жалки припознавачи,тва онова... Факт е че има някакво дръпване,но то не е чак ''толкова невероятно критично'' както се опитвате да го извъртите.Въртете си,но фактите са други,а аз обичам да говоря с тях

А примерът ти с 2015 не е адекватен.Тогава нещата бяха критични,хората го знаеха и заради това ходеха на стадиона,поради простичката причина че знаеха че нещо лошо ще се случи.Нещата са горе долу като преди.На гостувания пак има много публика.Домакините(ако изобщо имат публика) също идват на стадиона заради ребрандирания Литекс.Върти го,сучи го,печи го...това е.Аз за разлика от други не извъртам реалността само за да се интегрира изкуствено към моето мислене и да се вкара в някаква си моя фиктивна рамка.
Масовата бройка публика се определя на един единствен критерий - когато има интрига!