Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2017 07:32

1982 написа:
Кашчей написа:Екипите са страхотни, материята също и са правени по дизайн от клуба, а не са просто фирмена серия, като на ребрандираните. Материята е изключително качествена-седя, гледам ги, пипам трикото-невероятно е. Дори един бивш съфорумец е участвал в разработката на дизайна. Дизайнът беше готов още преди края на предния шампионат, някъде в началото на март.

Ти па кога успя да ги опипаш ??! ...... да не си си купил, нали си от Дунав уж ??! :lol: :lol: :lol:

Имам приятели, изпращат ми, с маркетингова цел :mrgreen: Няма само Ганчев да ползва името ЦСКА с маркетингова цел :twisted: :mrgreen: Официално ще се пуснат в Спорт депо от 1-и септември. Цената е 99 лева, но си заслужава.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2017 09:18

Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Екипите са страхотни, материята също и са правени по дизайн от клуба, а не са просто фирмена серия, като на ребрандираните. Материята е изключително качествена-седя, гледам ги, пипам трикото-невероятно е. Дори един бивш съфорумец е участвал в разработката на дизайна. Дизайнът беше готов още преди края на предния шампионат, някъде в началото на март.

Ти па кога успя да ги опипаш ??! ...... да не си си купил, нали си от Дунав уж ??! :lol: :lol: :lol:

Имам приятели, изпращат ми, с маркетингова цел :mrgreen: Няма само Ганчев да ползва името ЦСКА с маркетингова цел :twisted: :mrgreen: Официално ще се пуснат в Спорт депо от 1-и септември. Цената е 99 лева, но си заслужава.

[offtopic]Мнения: 38467 ;) .[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2017 09:25

peliforewer написа:
Кашчей написа:
1982 написа:

[offtopic]Обаче мнения,а не само тиквони и числа! Любопитно ми е какво целиш с тази не особено умна идея да ми показваш бройката мнения? Нали си наясно, че точно ти не си този, който може да ми нарежда каквото и да било![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 27 авг 2017 09:27

peliforewer написа:
Кашчей написа:
1982 написа:

[offtopic]Прекрасно е да имаш цел в живота и да си я гониш. ;)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 27 авг 2017 09:33

delqnski47 написа:
kremi82 написа:Ми, пич, и сега по толкова му събирате в центъра на двумилионна София. Е, 20 чак не, ама с Бистрица бяхте поне 500.
В Ловеч редовно ходехме по 800-1000 човека срещу по-безинтересните отбори и по 3-3500 срещу софиянци и делиорманци.

Че то винаги е било така в София(с изключение на мачове срещу по сериозни съперници).Така че не ми казваш нищо ново. ;)

Колко сте жалки припознавачите. Само и само да изкарате, че ребрандирания Литекс има нещо общо с ЦСКА, твърдите,че и преди Девети Септември ЦСКА не са имали публика срещу по-несериозни съперници.
Не те ли е срам от написаното?
Че то, когато копаеха дъното през пролетта на 2015г, след 10(десет) мача без вкаран гол и 12(дванадесет) мача без победа в "А" група, имаха в пъти повече публика, отколкото сега.
Наистина, много ниско си паднал последно време.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 авг 2017 13:59

Kevin Mercado tuvo media hora en triunfo por goleada de CSKA Sofía
Un nuevo triunfo y esta vez por una aplastante goleada de CSKA Sofía por 3 tantos a 0 ante Beroe, tuvo la presencia en cancha de Kevin Mercado, que volvió al rol estelar de su equipo, tras varios juegos en los que no ha sido considerado, con lo que se afirman en el primer lugar del tablero de colocaciones de la Liga de Bulgaria, cumpliendo una campaña que es realmente excepcional en esta séptima jornada.

La conquista en contra por parte de Kohei Katō (27′) puso el tanto de apertura en favor de los de Sofía, con lo que el camino se fue allanando hasta conseguir quedarse con el triunfo y con la contundente goleada por intermedio del portugués Fernando Karanga (56′) y Nikolai Bodurov (67′), haciendo más que inexpugnable este nuevo triunfo que les pone a buen recaudo en la mencionada competición.

Consolidado en el primer lugar de la clasificación en Bulgaria, el elenco de CSKA Sofía totaliza 16 puntos y contando con la presencia de Kevin Mercado que desde el minuto 60 tuvo actividad al cambio y con ello volviendo a ser tomado en consideración, tras haber estado fuera de dos convocatorias, tras purgar una sanción al ser expulsado en las primeras jornadas del certamen.
http://planetafutbol.com.ec/?p=22999
:) :) :) :) :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2017 14:11

kremi82 написа:
delqnski47 написа:
kremi82 написа:Ми, пич, и сега по толкова му събирате в центъра на двумилионна София. Е, 20 чак не, ама с Бистрица бяхте поне 500.
В Ловеч редовно ходехме по 800-1000 човека срещу по-безинтересните отбори и по 3-3500 срещу софиянци и делиорманци.

Че то винаги е било така в София(с изключение на мачове срещу по сериозни съперници).Така че не ми казваш нищо ново. ;)

Колко сте жалки припознавачите. Само и само да изкарате, че ребрандирания Литекс има нещо общо с ЦСКА, твърдите,че и преди Девети Септември ЦСКА не са имали публика срещу по-несериозни съперници.
Че то, когато копаеха дъното през пролетта на 2015г, след 10(десет) мача без вкаран гол и 12(дванадесет) мача без победа в "А" група, имаха в пъти повече публика, отколкото сега.

Ти лично няма какво да ''изкарваш'',защото просто го нямаш,така че не се пени много много. 8-) Аз просто виждам и казвам фактите.Иначе като няма какво да кажем и почваме с нападките.Жалки припознавачи,тва онова... Факт е че има някакво дръпване,но то не е чак ''толкова невероятно критично'' както се опитвате да го извъртите.Въртете си,но фактите са други,а аз обичам да говоря с тях :!: А примерът ти с 2015 не е адекватен.Тогава нещата бяха критични,хората го знаеха и заради това ходеха на стадиона,поради простичката причина че знаеха че нещо лошо ще се случи.Нещата са горе долу като преди.На гостувания пак има много публика.Домакините(ако изобщо имат публика) също идват на стадиона заради ребрандирания Литекс.Върти го,сучи го,печи го...това е.Аз за разлика от други не извъртам реалността само за да се интегрира изкуствено към моето мислене и да се вкара в някаква си моя фиктивна рамка.
Масовата бройка публика се определя на един единствен критерий - когато има интрига!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ibonev
Контакти:

Мнениеот ibonev » 27 авг 2017 14:24

kremi82 написа:
delqnski47 написа:

Средната посещаемост за 2014-2015 на Цска е 3,885 зрителя. За 2016-2017 е над 5,000 човека. И в двата случая левски не е близо.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2017 14:25

Делянски, интригата не винаги е с положителна насоченост, а дали Креми има какво да "изкара", мисля, че не е му е мястото тук да го обсъждаш. Ако си чел по-внимателно постовете на този ник би трябвало да си забелязал нещо, а не да тръгваш първосигнално!
Между другото, вчера са пошегувах за екипите на ЦСКА 1948, но сега вече са вкъщи и мога с абсолютна убеденост да кажа, че са страхотни-и като дизайн, и като материя, особено основният. Изпълнението също е на високо ниво. Емблемата е пришита, а не лепена, при това е пришита с бродериен шев.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 27 авг 2017 14:30

ibonev написа:
kremi82 написа:
delqnski47 написа:

Средната посещаемост за 2014-2015 на Цска е 3,885 зрителя. За 2016-2017 е над 5,000 човека. И в двата случая левски не е близо.

Делянски, като си толкова стриктен, хайде да видим колко време ще съществува това мнение с грешно изписани имена на отбори.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “ЦСКА”