Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 22 авг 2017 22:22

k_oleto написа:
Ето какво написа отец Стоян от село Александрово, Бургас:

„Може ли да ми помогнете? Фен на ЦСКА съм от 1973, когато играхме с Аякс. Не съм си помислял нито за секунда и в най тежките дни да оставя отбора. Макар и тежко болен от рак и пари за акции изпращах! Но макар и да се чувствам победител с великия ни отбор, признавам, че загубих битките с рака. По всички прогнози ми остават месеци. И макар погребението ми като свещеник ще е много особено, то на ВСЯКА ЦЕНА ИСКАМ ДА СИ ОТИДА СЪС ЗНАМЕ НА ЦСКА!!! Съпругата ми е от Москва и едва ли ще успее да го организира, затова МНОГО ВИ МОЛЯ – ПОМОГНЕТЕ МИ ДОКАТО СЪМ ОЩЕ ЖИВ И АДЕКВАТЕН ДА НАМЕРЯ ГОЛЯМО ЗНАМЕ НА МИЛИЯ МИ ОТБОР! И ако може да е поносима цена, всичко което имам го давам за лекарства и надежда! МОЛЯ НАМЕРЕТЕ МИ ЗНАМЕ, ВСЕ ЩЕ НАМЕРЯ НАЧИН ДА СИ ГО ПЛАТЯ! ИСКАМ ДА СИ ОТИДА КАТО ФЕН НА ЦСКА!“.

Пишете глупости - всички. Никой не коментира поста ми. Ето, това доказва, че тука е пълно със спамери и има моменти, като този, в които съжалявам, че и аз съм мърша като вас - че пиша тук.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:27

k_oleto написа:
k_oleto написа:
Ето какво написа отец Стоян от село Александрово, Бургас:

„Може ли да ми помогнете? Фен на ЦСКА съм от 1973, когато играхме с Аякс. Не съм си помислял нито за секунда и в най тежките дни да оставя отбора. Макар и тежко болен от рак и пари за акции изпращах! Но макар и да се чувствам победител с великия ни отбор, признавам, че загубих битките с рака. По всички прогнози ми остават месеци. И макар погребението ми като свещеник ще е много особено, то на ВСЯКА ЦЕНА ИСКАМ ДА СИ ОТИДА СЪС ЗНАМЕ НА ЦСКА!!! Съпругата ми е от Москва и едва ли ще успее да го организира, затова МНОГО ВИ МОЛЯ – ПОМОГНЕТЕ МИ ДОКАТО СЪМ ОЩЕ ЖИВ И АДЕКВАТЕН ДА НАМЕРЯ ГОЛЯМО ЗНАМЕ НА МИЛИЯ МИ ОТБОР! И ако може да е поносима цена, всичко което имам го давам за лекарства и надежда! МОЛЯ НАМЕРЕТЕ МИ ЗНАМЕ, ВСЕ ЩЕ НАМЕРЯ НАЧИН ДА СИ ГО ПЛАТЯ! ИСКАМ ДА СИ ОТИДА КАТО ФЕН НА ЦСКА!“.

Пишете глупости - всички. Никой не коментира поста ми. Ето, това доказва, че тука е пълно със спамери и има моменти, като този, в които съжалявам, че и аз съм мърша като вас - че пиша тук.

Съжалявам , но не съм го видял ! Не чета назад постовете,защото 2-3 да не казвам какви са го превърнали в спам тема. Писмото е трогателно .....Към кой е адресирано и как да помогнем?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 авг 2017 22:36

Отец Стоян, Утре мисля да се свържа с него и да му осигоря знаме на любимия отбор !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:44

k_oleto написа:Отец Стоян, Утре мисля да се свържа с него и да му осигоря знаме на любимия отбор !

Дръж ни в течение какво става.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 авг 2017 22:49

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:
PFC Litex написа:Отново ще се повторя, колко чужденци играят в клубен отбор няма абсолютно никакво значение, а закачките на подобна тема може да отправят единствено завършени олигофрени.

Не по-малка олигофрения е да наспамиш подфорума на ЦСКА със състави на други отбори. Поне да ги бе сложиел в офтопик.

Ти не знай много, че освинихте подфорума на ЦСКА с глупости за Литекс .... вашият нов любим клуб.

Глупостите за Литекс ги пишеш ти и още неколцина.

Сред тези неколцина са и вашето ръководство ....... но за техните "глупости" все мълчите, защо така ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 авг 2017 23:03

BRF написа:Пак ще кажа,че се случиха прекалено много неща от 2008 година насам и няма правилен ход в цялата ситуация!

Правилен ход имаше, и той бе направен от не един и два големи европейски клуба ...... да, костваше им няколко години "по селата", но именно в такива моменти си личи истинската любов ..... другото е жалко глорихънтърство.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 авг 2017 00:44

k_oleto написа:Отец Стоян, Утре мисля да се свържа с него и да му осигоря знаме на любимия отбор !

Ако се свържиш с отеца ми пиши на лични как мога да му пратя оригинална топка на ЦСКА подарена ми от един от лидерите на най-готината фракция на червените Офанзива,защото знаме нямам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 23 авг 2017 10:43

Не ви ли омръзна да преливате от пусто в празно. Нещата отдавна се изясниха и огромното мнозинство направи своя избор с разум и сърце. Вместо да си губим времето с няколко души, които изоставиха отбора си и другарите си, за да си чешат егото колко са принципни и морални, да си обичаме любимия ЦСКА, да се радваме на успехите му и да съпреживяваме трудностите. Не си губете повече времето за глупости.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 авг 2017 10:47

Вчера ходихме при него!Малко след Росен,който му беше подарил знаме и фланелка!Много приятен човек на когото му остава малко!Пожела да го закараме на мач на ЦСКА преди да си отиде!Ще пробваме още в събота,ако се чувства добре и може да пътува!

Магията ЦСКА!

п.п.Който желае да помогне с нещо на отеца,може да го направи чрез мен!Не иска пари или храна или подобни работи.Говоря за неща свързани с ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”