Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Cheradonna » 10 авг 2017 19:12

svetlan29 написа:
demon777 написа:
ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.

Ти вземи да идеш да се прегледаш....
Никога отборът на ЦСКА не е бил изцяло от СОФИЯНЦИ ама НИКОГА

.....Което не променя факта,че НИКОГА досега не бе домъквано друго дружество на Армията -до вчера Литекс,от днес ЦСКА...опа...дошло време за ЕКТ пак станало Литекс!НИКОГА ама НИКОГА ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА не са били така разделени!!!И всичко това благодарение на вас,господа припознавачи!

Ама разделени сме бре,верно е..
Ред цесекари,ред чорбари и между тях ред армейци хах :mrgreen:

Тез глупости може да ги разправяш на бабите пред блока ти,макар,че се съмнявам дали и те ще ти повярват.... :roll:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 авг 2017 19:30

Разделени сме на милиони армейци и на сто разградски платени мекерета/включая и тукашните тролове/.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 10 авг 2017 19:55

Ако не влизах във форума нямаше да знам, че има разделение. На последните две домакинства половин час преди мача съм се редил по 10 - тина минути на опашка за билети. Армейците са на стадиона.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 10 авг 2017 19:55

Ако ще и от Левуново да дойде персонал да работи за ЦСКА, щом работи добре и има успехи отбора, добре дошли ! Ние подкрепяме тези, които работят за ЦСКА и го правят добре ! По трибуните много добре се вижда има ли деление, или няма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 авг 2017 20:54

Mitata написа:Ако не влизах във форума нямаше да знам, че има разделение. На последните две домакинства половин час преди мача съм се редил по 10 - тина минути на опашка за билети. Армейците са на стадиона.

Армейците са в армията, а Литекс( ЦСКА-София) няма нищо общо с нея. Хеле пък феновете на Литекс( ЦСКА-София)...армейци били, е нема спор!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 10 авг 2017 21:11

sin4ec написа:
Mitata написа:Ако не влизах във форума нямаше да знам, че има разделение. На последните две домакинства половин час преди мача съм се редил по 10 - тина минути на опашка за билети. Армейците са на стадиона.

Армейците са в армията, а Литекс( ЦСКА-София) няма нищо общо с нея. Хеле пък феновете на Литекс( ЦСКА-София)...армейци били, е нема спор!

Ok :) :) :)

Напред армейски лъвове....32-та зове!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 авг 2017 21:16

sin4ec написа:

Армейците са в армията ...

Армейците са на Армията и продължават да бъдат вашият най-голям комплекс, както винаги е било. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 авг 2017 21:34

ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.

Никой от цитираните не го направи толкова гнусно и нагло ...... те даже се молеха и на гнусния Бойко, за да натисне БФС да си погази всички правилници и наредби, и да си съчини някакво уж "ново първенство" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 авг 2017 21:36

onegavon написа:Разделени сме на милиони армейци и на сто разградски платени мекерета/включая и тукашните тролове/.

Единствените платени са вашите лидери от Анималс, неслучайно участват в гнусната схема около търга .... както и разни, като Дърпатов.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

svetlan29
Контакти:

Мнениеот svetlan29 » 10 авг 2017 21:45

Cheradonna написа:
svetlan29 написа:
demon777 написа:

Ти вземи да идеш да се прегледаш....
Никога отборът на ЦСКА не е бил изцяло от СОФИЯНЦИ ама НИКОГА

.....Което не променя факта,че НИКОГА досега не бе домъквано друго дружество на Армията -до вчера Литекс,от днес ЦСКА...опа...дошло време за ЕКТ пак станало Литекс!НИКОГА ама НИКОГА ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА не са били така разделени!!!И всичко това благодарение на вас,господа припознавачи!

Ама разделени сме бре,верно е..
Ред цесекари,ред чорбари и между тях ред армейци хах :mrgreen:

Тез глупости може да ги разправяш на бабите пред блока ти,макар,че се съмнявам дали и те ще ти повярват.... :roll:

Я по-добре попитай един от активните припознавачи защо ще иска малЪк човек да се махне от Армията ,ако не плати за емблемата?Питай и ще разбереш защо ще останете малцинство!Питай и защо на припотата 12 кинта са много за мач на любимия отбор?Нима не стигат кинтите от ГГ за секторГГ?

Върни се в “ЦСКА”