Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedSkin

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот RedSkin » 18 юли 2017 00:30

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Тоест, преди около 2 години казахте, че няма да приемете преместване и преименуване на Литекс, но Ганчев ви постави условия ли? Каза ли ви директно, че не го вълнува какво вие искате? То и не трябваше де-замириса на А група, чрез Литекс, на бой над говедата, на ЕКТ, купи, титли (званието Шампион е и титла) и започнахте да точите лиги като цигане пред кебапчийница-ох, батьооооооооо..к`во ше ги правим сега, като Литекс стане ЦСКА. Така и не разбрахте за тези 2 години, че в симбиозата клуб-отбор, водещ е клубът, а отборът е следствие от съществуването на клуба. Отборът не може да взема самостоятелни решения, той е зависим от ръководството на клуба. Отборът не може да се мести там, където на него му скимне! Играчите не са сами по себе си отбор, те стават отбор, когато са заедно с клуба и са картотекирани в него, през останалото време са свободни електрони и наистина могат да си сменят клуба.
Това, че на вас ви харесва да ви правят на улави, не означава, че трябва да смятате останалите за улави!

Ми да,именно.Поради простата причина че отбора(който феновете подкрепят) няма как да съществува в тоя вид се прави нов клуб от два други клуба и той продължава своето си съществуване под името ЦСКА.Това е.Просто и ясно.За да може обаче УЕФА да защити интересите на хората,то трябва да се плати това,което трябва да се плати.Оня византиеца си го е казал в писмото.Това което пиша са неговите думи.И като се платят всичко ще е наред.Ако и тогава на някой не му харесва нещо - да не гледа,не е задължително!Но ако се платят парите от ликвидацията тука искам тишина!Който не му харесва - да се оплаква другаде.Да е платил нещо....разбирам да се оплаква.Ама и ако тогава има мрънкалници....оо не!Няма да сте познали.

Пак си оставате литекс, пак си остават платените наркомани от аналс
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 юли 2017 00:33

RedSkin написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Тоест, преди около 2 години казахте, че няма да приемете преместване и преименуване на Литекс, но Ганчев ви постави условия ли? Каза ли ви директно, че не го вълнува какво вие искате? То и не трябваше де-замириса на А група, чрез Литекс, на бой над говедата, на ЕКТ, купи, титли (званието Шампион е и титла) и започнахте да точите лиги като цигане пред кебапчийница-ох, батьооооооооо..к`во ше ги правим сега, като Литекс стане ЦСКА. Така и не разбрахте за тези 2 години, че в симбиозата клуб-отбор, водещ е клубът, а отборът е следствие от съществуването на клуба. Отборът не може да взема самостоятелни решения, той е зависим от ръководството на клуба. Отборът не може да се мести там, където на него му скимне! Играчите не са сами по себе си отбор, те стават отбор, когато са заедно с клуба и са картотекирани в него, през останалото време са свободни електрони и наистина могат да си сменят клуба.
Това, че на вас ви харесва да ви правят на улави, не означава, че трябва да смятате останалите за улави!

Ми да,именно.Поради простата причина че отбора(който феновете подкрепят) няма как да съществува в тоя вид се прави нов клуб от два други клуба и той продължава своето си съществуване под името ЦСКА.Това е.Просто и ясно.За да може обаче УЕФА да защити интересите на хората,то трябва да се плати това,което трябва да се плати.Оня византиеца си го е казал в писмото.Това което пиша са неговите думи.И като се платят всичко ще е наред.Ако и тогава на някой не му харесва нещо - да не гледа,не е задължително!Но ако се платят парите от ликвидацията тука искам тишина!Който не му харесва - да се оплаква другаде.Да е платил нещо....разбирам да се оплаква.Ама и ако тогава има мрънкалници....оо не!Няма да сте познали.

Пак си оставате литекс, пак си остават платените наркомани от аналс

Еми окей.Жив и здрав,както се казва.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 18 юли 2017 10:43

И тука да питам...липсва едно знаме на най-достойния евробоец на България за тази година...
Да знаете нещо по въпроса ? :lol:

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 18 юли 2017 11:22

1982 написа:
delqnski47 написа:Грозната истина,която нещо не щеш да приемеш,ама си е твой проблем,е че НЕ можеш да поставяш условия на тоя,дето поръчва музиката !

"Музиката" я поръчва държавата, на която аз чинно плащам като поп какви ли не данъци и такси. Ето, онзи ден ме обрулиха със 6.40 лева за една миниатюрна бележчица, че не съм осъждан, на служителката й отне точно 20 секунди да ми я драсне и изпринти, много тежка и сложна процедура. Изображение Изображение

Тези милиони неплатени към НАП нали знаеш кой ще ги покрие накрая ??! Българският данъкоплатец .......

Аз тук все повтарям и за КТБ ама се прайте на улави и не ви дреме че там ще платите много повече от 6 и 50

Ганчев няма да се махне от Армията.
Скоро вземаме базите което е цел номер 1 на ганчев.
Няма как да се махне на много хора им се иска да се махне ама няма да се случи.
Той има всичко има отбор отбор има подкрепата на по-голямата част от феновете скоро ще има и базите не му трябва нищо друго за да гради отбор
Последна промяна от demon777 на 18 юли 2017 11:41, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 18 юли 2017 11:39

demon777 написа:
1982 написа:
delqnski47 написа:Грозната истина,която нещо не щеш да приемеш,ама си е твой проблем,е че НЕ можеш да поставяш условия на тоя,дето поръчва музиката !

"Музиката" я поръчва държавата, на която аз чинно плащам като поп какви ли не данъци и такси. Ето, онзи ден ме обрулиха със 6.40 лева за една миниатюрна бележчица, че не съм осъждан, на служителката й отне точно 20 секунди да ми я драсне и изпринти, много тежка и сложна процедура. Изображение Изображение

Тези милиони неплатени към НАП нали знаеш кой ще ги покрие накрая ??! Българският данъкоплатец .......

Аз тук все повтарям и за КТБ ама се прайте на улави и не ви дреме че там ще платите много повече от 6 и 50

абе то е ясно,че 30 милиона на ЦСКА са най-големият проблем на всички...виж там 4 милиарда на КТБ,почти милиард на ВИВАКОМ,стотици милиони далавери с БМФ .....там проблеми нема,нали касаят "правилните" хора....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 юли 2017 11:47

soulfly1948 написа:е 30 милиона на ЦСКА са най-големият проблем на всички...виж там 4 милиарда на КТБ,почти милиард на ВИВАКОМ,стотици милиони далавери с БМФ .....там проблеми нема,нали касаят "правилните" хора....

Аз щях да съм най-щастливият човек на Земята,ако същата енергия за тия 20-30 милиона беше използвана и за милиардите източвани от България последните 25 години :!: Тук не говорим за оправдания,а за принципи!
Заслужаваме си съдбата!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 18 юли 2017 11:56

delqnski47 написа:
soulfly1948 написа:е 30 милиона на ЦСКА са най-големият проблем на всички...виж там 4 милиарда на КТБ,почти милиард на ВИВАКОМ,стотици милиони далавери с БМФ .....там проблеми нема,нали касаят "правилните" хора....

Аз щях да съм най-щастливият човек на Земята,ако същата енергия за тия 20-30 милиона беше използвана и за милиардите източвани от България последните 25 години :!: Тук не говорим за оправдания,а за принципи!
Заслужаваме си съдбата!

аз също не говоря за оправдания,
казвам само да си припомним Библията-който е безгрешен първи да хвърли камък....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2017 12:22

Проблемът не е в това кой е грешен и кой не - всички са грешни. Проблемът е когато умишлено и без никакво основание - нито правно, нито дори чисто логично - е узурпирано името на ЦСКА, марката ЦСКА, историята на ЦСКА. И не само това, ами и всеки, който реши да напомни тези факти е наричан плювач, говедо и хейтър. ЦСКА 1948 били еничари, а всъщност те са точно толкова ЦСКА колкото и това НЕЩО, което се е настанило самоволно на Армията!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 18 юли 2017 13:03

vaskonti написа:Проблемът не е в това кой е грешен и кой не - всички са грешни. Проблемът е когато умишлено и без никакво основание - нито правно, нито дори чисто логично - е узурпирано името на ЦСКА, марката ЦСКА, историята на ЦСКА. И не само това, ами и всеки, който реши да напомни тези факти е наричан плювач, говедо и хейтър. ЦСКА 1948 били еничари, а всъщност те са точно толкова ЦСКА колкото и това НЕЩО, което се е настанило самоволно на Армията!

В законово отношение, както и според правилниците за провеждане на футболни състезания и двата отбора имат еднакво право на претенции по отношение наследството на покойния клуб. В морално отношение няма никакво място за сравнение, 1948 не са се казвали Литекс само преди година...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2017 13:39

Това не би бил такъв проблем ако се платят 8-те милиона. Не може да не бъде отчетен факта, че тия пари реално няма да отидат за маси и столове, а за дълговете на ЦСКА. УЕФА също ще отчете това и ще признае този клуб за приемник на ЦСКА. Разбира се, хич не очаквам да се плати нещо. Но дори това не е най-големия проблем. Проблемът е, че същите тия умници ни обясняват как Ганчев искал да плати, ама много искал, но видиш ли, бабето му пречи, съда му пречи, УЕФА му пречи, КАС му пречи, Вальо Илиев му пречи, космоса му пречи. Иначе е надиплил пачките, но не искат да му ги вземат, горкият!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”