RedStar2016 написа:Един оранжев тъпанар написа в нета, че Стенли и Бербатов винаги са били скрити говеда и затова не са завършили кариерите си в ЦСКА.
Преди две години ако някой ми беше казал, че без никакво основание ще се оплюят хора които са носили червения екип и не са казали една обидна дума за бившия си тим, а същевременно ще се правят свирки на ГГ и СС които и в момента мислят за Литекс, щях да го помисля за луд.
За една година една калъфка и един терен на Панчарево, това успя да постигне големия милиардер. И едни неплатени 8 милки. И един документ в който се твърди че ЦСКА - София е всъщност Литекс и няма нищо общо с предишния ЦСКА. И един играч с потенциално строшени колена.
пф..малко взех пауза, че тука е натоварващо на моменти.
За Бербатов.....незнам дали му чете интервюто ? Аз не съм против да си цъка в Берое или в Славия или където иска. В тая връзка се разграничавам от позицията, изразена от официално от феновете. Причините са много, но.......те са си мой и няма нужда да ги обяснявам.
За Панчерево: За 1г. един терен, а за 30г. само разруха. Все от някъде се започва.
Какъв документ бе ? Много сте ми смешни като почнете да го дъвчете това. Това е защита (ако е вярно и ако е действително). В една защита се цели да се убеди съда, с определена цел. В тоз "документ" може да пише и че Левски и Лудогорец имат общ собственик - например КОЙ ? Ако това хване декиш пред съда - значи е вярно и защитата е успешна.
В конкретния случай - не хвана, а и КАС каза за клуба какъв е и кой е.
Обаче......съвсем сериозно го пиша последното. Направо ми се гади от комплексари .........тука пълно.пффффф