yavorescu написа:MilenG35 написа:От време на време трябва да се слиза и на земята, а не да се лети в облаците. Това, което искаш е похвално. Но ако всички правила се спазваха, в ППЛ щяха да останат...0 отбори. Това е положението. Но иначе предлаганата от теб утопия е похвална.
Ами като няма клубове, които да отговарят на критериите, лигата се реформира и става аматьорска. Както в много други европейски държави, които поради икономическата реалност не могат да си позволят лукса професионален футбол. Пак ще има футбол, но на нивото, което заслужаваме.
@BRF
[offtopic]Аз навсякъде държа правилата да се спазват, на опашки не се пререждам и данъците си ги плащам. При това навреме. Сигурно съм съгрешил тук-там, все пак съм човек, но не съм измамил никой. Освен това едно нарушение не може да служи като оправдание за друго нарушение. Както и да е, аз не ви нападам и не разбирам защо минавате в режим на лични нападки.[/offtopic]
Какви нападения?Задал съм ти въпроси!Не е нужно да ми отговаряш!Това са просто въпроси в чийто отговори се крие и част от истината!Най-важната е,че в България ни управляват по стария римски метод-разделяй и владей!
Ще ти дам пример-сега от Сектор Г са пуснали декларация за незабавна оставка на Перукан и неговите лешпери!Ти съгласен ли си,че трябва да си идат и че вредят на българския футбол?