Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 28 юни 2017 14:11

yavorescu написа:
MilenG35 написа:От време на време трябва да се слиза и на земята, а не да се лети в облаците. Това, което искаш е похвално. Но ако всички правила се спазваха, в ППЛ щяха да останат...0 отбори. Това е положението. Но иначе предлаганата от теб утопия е похвална.

Ами като няма клубове, които да отговарят на критериите, лигата се реформира и става аматьорска. Както в много други европейски държави, които поради икономическата реалност не могат да си позволят лукса професионален футбол. Пак ще има футбол, но на нивото, което заслужаваме.

@BRF
[offtopic]Аз навсякъде държа правилата да се спазват, на опашки не се пререждам и данъците си ги плащам. При това навреме. Сигурно съм съгрешил тук-там, все пак съм човек, но не съм измамил никой. Освен това едно нарушение не може да служи като оправдание за друго нарушение. Както и да е, аз не ви нападам и не разбирам защо минавате в режим на лични нападки.[/offtopic]

Какви нападения?Задал съм ти въпроси!Не е нужно да ми отговаряш!Това са просто въпроси в чийто отговори се крие и част от истината!Най-важната е,че в България ни управляват по стария римски метод-разделяй и владей!
Ще ти дам пример-сега от Сектор Г са пуснали декларация за незабавна оставка на Перукан и неговите лешпери!Ти съгласен ли си,че трябва да си идат и че вредят на българския футбол?

MilenG35

Мнениеот MilenG35 » 28 юни 2017 14:11

yavorescu написа:
MilenG35 написа:От време на време трябва да се слиза и на земята, а не да се лети в облаците. Това, което искаш е похвално. Но ако всички правила се спазваха, в ППЛ щяха да останат...0 отбори. Това е положението. Но иначе предлаганата от теб утопия е похвална.

Ами като няма клубове, които да отговарят на критериите, лигата се реформира и става аматьорска. Както в много други европейски държави, които поради икономическата реалност не могат да си позволят лукса професионален футбол. Пак ще има футбол, но на нивото, което заслужаваме.

Както написах, утопията ти е похвална. Но реалностите са други, при това не само в България.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юни 2017 14:15

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:А това помниш ли го ??!

http://clubz.bg/20635-akcioneri_cska_bezotgovorno_se_vodi_kym_umishlen_falit

Малко след това цъфна Ганчев ..... и ни поведе уверено към въпросния фалит. Оказа се, че Манджукови и Инджов просто са подготвили почвата.

За пореден път лъжеш най-безсрамно!
СГС определя начална дата на неплатежоспособността - 31.12.2014 г.

Нищо не лъжа, при неплатежоспособност се влиза в процедура, при която може да има оздравяване ...... само че и тази процедура бе саботирана от знаем кого. И ЦСКА в крайна сметка бе доведен до така жадувания от тези хора фалит.

Т.е. Ганчев е фалирал ЦСКА, тъй като не пожела да го оздрави?! Без коментар! :)

Хахаха, тая мантра пак ли я пробват да я пуснат в обръщение? По тая логика и всички китайци са фалирали старото ЦСКА, щото не са го оздравили. Жеуезну.

Истината е, да припомним за пореден път, че оздравяването може да се направи от всеки мераклия. От всеки жив човек на земята. Иска се само да предложиш приемлив за съда и кредиторите оздравителен план. Мераклии имаше само двама. Единият бе Ганчев. Но съдът не допусна нито единия план да стигне до кредиторите. Това са фактите. В тая връзка, Бекалка, ти що фалира клуба? Що не го оздрави? Мхм? Мръсник!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 юни 2017 14:18

ivo55 написа:
vaskonti написа:
ivo55 написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:Васконти, нали ти и твоите съмишленици твърдите, че няма ЦСКА. Ми закрийте подфорума, бъдете честни пред вашата съвест докрай. А ние ще се прехвърлим в официалния форум на ЦСКА.

Що, сега насила ли ви държи някой тук?
Проблемът е, че и Гонг са припознавачи, но те поне си гледат интереса. По тази причина този раздел още не е заключен. Ако зависеше от мен, отдавна този раздел да е заключен(не закрит) и щеше да си имате нов раздел. Точно по аналогия с ЦСКА-София.

Я се самобанирай, бре. Нямаш право да пишеш против администрацията на сайта. По ник и по IP. :mrgreen:

Идея си нямаш колко съм писал против тях, но това е вътрешен проблем.
Тук не съм написал нищо повече от сухите факти - те си гледат интереса, а той им диктува да са припознавачи, макар и насила.

[offtopic]Току що Ники ми писа в скайп: Мани го Васко, той е обелка, все гледа да е интересен. Държим го, защото ни бачка за без пари, хахаха.

Нещо шефа на сайта се бъзика с теб?!?[/offtopic]

Дообре :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 14:21

vaskonti написа:
1982 написа:Пардон, подцених Милко .... не бяха 250 000 лева, повече са:

https://www.blitz.bg/sport/cska/vtreshen-chovek-sdi-tsska_318164.html

Няма такъв нагъл наглец като тоя. Беше шеф в ЦСКА и като такъв е подсъдим от себе си в качеството му и на кредитор на същото ЦСКА. Такава простотия и безочие съм сигурен, че няма аналог в света. А тук някои люде го наричат г-н Георгиев. Не е истина просто....

Милко е готов за затвора, нужно е само да има държава ...... за разлика от Ганчев, който умно не фигурира никъде по документи, Милко е затънал с името си навсякъде и при желание, ще бъде осъден за нула време.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юни 2017 14:22

1982 написа:
Red_Neck написа:Баце, кажи как се съботира оздравяване!

Само един лек пример ...... предстои мач, в който очевидно стадионът ще се понапълни, чудесен начин да се съберат малко повечко парички за така нуждаещия се от тях клуб ...... и изведнъж, от същия този клуб пускат цена на билетчето .... 1 лев. :lol: :lol: :lol: :lol: (и накрая взимат едни трици)

Също така, един букмейкър предлага спонсорски договор за няколко стотин хиляде лева на въпросния клуб ..... и той отказва. :lol: :lol: Иначе, в същото време, пуска молба до съда за преждевременен фалит, защото нямал средства да си покрива разходите.

Има и още много примери, ама да не навлизаме в детайли, че дълго ще стане, това е просто илюстрация.

Наглец, без парите на оня, който плюеш дали ЦСКА щеше да има отбора, който стгна финала за КБ? Изобщо спомняш ли си с колко играчи останахме след като ни изхвърлиха във В група? Какви спонсори, какви 5 лева? Локомотив Сф намериха ли си спонсор тогав? То бива наглост, ама твоята край няма!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 юни 2017 14:24

2015г. В "черния списък" на феновете са: Милко,Инджов и най-черния Манджуков,защото е казал,че ПФК ЦСКА трябва
да мине през фалит.Само е казал!
2017г.В "белия списък" на феновете са:Милко,Инджов и най-белия,най-великия е Ганчев,защото само той превърна
думите на Манджуков в реалност.
Това са фактите,които никой нормален от вас не би оспорил.Другото дето го търкаляте в момента си е бла-бла.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 14:24

Ozzimozzi написа:Т.е. Ганчев е фалирал ЦСКА, тъй като не пожела да го оздрави?! Без коментар! :)

Никой не го обвинява, че не е пожелал да оздрави ЦСКА ..... но той го фалира умишлено.

Кой подаде 2 молби до съда за преждевременен фалит още преди да се стигне до предлагането на оздравителни планове ??
Кой накара Милко да съди ЦСКА за 600 000 лева ??

Да питам ли още ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 юни 2017 14:27

BRF написа:Ще ти дам пример-сега от Сектор Г са пуснали декларация за незабавна оставка на Перукан и неговите лешпери!Ти съгласен ли си,че трябва да си идат и че вредят на българския футбол?

Разбира се, че съм съгласен. Но не заради декларацията, тя е пълна глупост и голяма излагация. Перукан и неговите лешпери направиха и невъзможното, за да играе вашия клуб в ЛЕ. Момчетата от Сектор Г трябва малко да почетат и да започнат да мислят самостоятелно, за да го разберат това. Интелект не се развива с хореографии по стадионите или митинги в Кърджали. И аз ходя по стадионите, ама и чета, иначе как ще ги храня тия деца.

За останалите ти въпроси, обясних сигурно 10 пъти, и то не само аз. Всички тия примери изобщо не са аналогични с ЦСКА-София. Хвани един такъв казус, проучи го сам и открий разликите, те са от небето до земята. А относно Мапуку/Миланов какво да кажа? Неадекватно законодателство, нарушение няма. Това пак е проблем, но съвсем друг проблем.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 14:29

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Red_Neck написа:Баце, кажи как се съботира оздравяване!

Само един лек пример ...... предстои мач, в който очевидно стадионът ще се понапълни, чудесен начин да се съберат малко повечко парички за така нуждаещия се от тях клуб ...... и изведнъж, от същия този клуб пускат цена на билетчето .... 1 лев. :lol: :lol: :lol: :lol: (и накрая взимат едни трици)

Също така, един букмейкър предлага спонсорски договор за няколко стотин хиляде лева на въпросния клуб ..... и той отказва. :lol: :lol: Иначе, в същото време, пуска молба до съда за преждевременен фалит, защото нямал средства да си покрива разходите.

Има и още много примери, ама да не навлизаме в детайли, че дълго ще стане, това е просто илюстрация.

Наглец, без парите на оня, който плюеш дали ЦСКА щеше да има отбора, който стгна финала за КБ? Изобщо спомняш ли си с колко играчи останахме след като ни изхвърлиха във В група? Какви спонсори, какви 5 лева? Локомотив Сф намериха ли си спонсор тогав? То бива наглост, ама твоята край няма!

"Наглецът" просто припомня как ЦСКА бе саботиран отвътре, отречи примерите, които съм дал, хайде ??! ;) ;)

Върни се в “ЦСКА”