yavorescu написа:BRF написа:Мокрите ви сънища на всички дребни душици!И като стане какво от това?Тича или владислав ще започнат да са над пето място ли?Ще почнете да играете на стадион във Варна ли?
На мен ми е все едно какво ще се случи с ЦСКА-София. ЦСКА никога не съм ги харесвал, но поне съм ги уважавал като клуб и като съперник. ЦСКА-София не е достоен за моето уважение, затова не ме интересува съдбата му. Това е една най-долнопробна и нагла измама, много далеч от моето разбиране за футболен клуб.
Интересува ме да има кардинална реформа в българския футбол, истинска реформа, а не замазване на очите и още по-големи нарушения. Някои от тях дори с право могат да се нарекат престъпления.. Искам веднъж завинаги да се спазват правилата за всички и ако моя любим клуб наруши правилата и се окаже потърпевш, така да бъде.
Като не те интересува съдбата му,спри да пишеш и да даваш наклон на оная работа!Изисквай навсякъде да се спазват правилата,а не само във форум скрит зад никнейм!
С какво е тази измама по-различна от преместването на Велбъжд,Олимпик,Симитли..........?Къде са парите на фалиралите Хасково,Любимец,Марек,Локомотив,Ботев,Берое,Нефтохимик,Нафтекс,Черноморец,Спартак Варна,Добруджа........................................................................................................
Илия Миланов си тръгна от Литекс като върна 3 заплати,Мапуку от Берое по същия начин-последствия за отборите в които заиграха-никакви!Анисе си тръгна от Черноморец по същия начин-наказание за ЦСКА -без трансфери!Някакъв коментар,ооооооо ти справедливииии!?!?!