Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bonjour

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Bonjour » 28 юни 2017 13:30

vaskonti написа:
Mitata написа:Васконти, нали ти и твоите съмишленици твърдите, че няма ЦСКА. Ми закрийте подфорума, бъдете честни пред вашата съвест докрай. А ние ще се прехвърлим в официалния форум на ЦСКА.

Що, сега насила ли ви държи някой тук?
Проблемът е, че и Гонг са припознавачи, но те поне си гледат интереса. По тази причина този раздел още не е заключен. Ако зависеше от мен, отдавна този раздел да е заключен(не закрит) и щеше да си имате нов раздел. Точно по аналогия с ЦСКА-София.

Подкрепям на 100% промяната на името или създаването на нов форум на ЦСКА-София. Надявам се тогава всички модератори, които не подкрепят ЦСКА-София да имат доблестта и да се оттеглят.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юни 2017 13:36

onegavon написа:Много си умен каква пазарна икономика има в безвъзмездните дарения. Софиянски ви хариза ВИВАКОУ безвъзмездно, а нас ни щавеха с наеми. Взеха ни 4-ти километър нарочно.Да не продължавам.
Нашия стадион не е заложник за разлика от вашия. Да ви питам аз вас утре като се гътнете какво става със Кабриото? Даже и да почнете начисто трибуната няма да е ваша, а най- вероятно на Маджо. Да ви видя аз тогава къде ще търсите стадион!

Можехте да си разсрочите задълженията към НАП 1000 пъти, но не го направихте! 40 000 лева за наем на стадион в центъра на София, много ли ти се виждат? Отделен е въпроса, колко сте ги плащали изобщо някога.

Сектор "А" на Герена е част от концесията, която имаме за стадиона, не е на Маджо или Баджо. Ако Левски фалира и се създаде нов отбор, който да иска да бъде приемник на стария, той ще трябва да кандидатства за нова концесия, каквото изпълнение вече видяхме от Кралев и сие.

Между другото, как МС прекратява концесията на фирма, която се води на Ганчев, заради неплатени задължения и дава стадиона на концесия на друга фирма, отново на Ганчев?
Последна промяна от W84me на 28 юни 2017 13:40, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юни 2017 13:37

PFC Litex написа:
Red_Neck написа:
vaskonti написа:Само че за беда Паслар реши да пречи на бившия си шеф да приключи с нещата по-бързо...язък! Таман беше надиплил милионите и тоя виден мениджър да му направи сечено... Няма ли декларация срещу Паслар за това, че пречи?

Явно Паслар защитава интересите на ПФК ЦСКА АД и за него те са над личните взаимоотношения с ГГ, .... което не е проблем, нали ;) :mrgreen:

Това мнение наистина заслужава Оскар.
Защо трябва да се правите на идиоти само и само да браните видимите дори за вас нередности не зная.
Паслар ще пусне жалба без разрешението на ГГ, кога се върне Дунав обратно да тече на запад

А бе ти обясняваше навремето и, че Ганчев няма да премести компанията в София и футболния си проект също. Ама ей ги идвете са на бул. Драган Цанков в София. Заповядай, града е хубав. Разгледай. Убеди се. А за Ловеч и ловешката публика макар и със закъснение прецени, че потенциала им е да са сателити на колоса на българския футбол - ЦСКА! Това е положението.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 юни 2017 13:37

1982 написа:
Red_Neck написа:Баце, кажи как се съботира оздравяване!

Само един лек пример ...... предстои мач, в който очевидно стадионът ще се понапълни, чудесен начин да се съберат малко повечко парички за така нуждаещия се от тях клуб ...... и изведнъж, от същия този клуб пускат цена на билетчето .... 1 лев. :lol: :lol: :lol: :lol: (и накрая взимат едни трици)

Също така, един букмейкър предлага спонсорски договор за няколко стотин хиляде лева на въпросния клуб ..... и той отказва. :lol: :lol: Иначе, в същото време, пуска молба до съда за преждевременен фалит, защото нямал средства да си покрива разходите.

Има и още много примери, ама да не навлизаме в детайли, че дълго ще стане, това е просто илюстрация.

Говориш тъпотии!
ОП се приема от кредитори и съд и няма нищо общо с посочените от теб залагалки!
Ако черепа имаше споразумение с МФ, цял сезон без вход свободен нямаше го спре.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 юни 2017 13:39

BRF написа:Мокрите ви сънища на всички дребни душици!И като стане какво от това?Тича или владислав ще започнат да са над пето място ли?Ще почнете да играете на стадион във Варна ли?

На мен ми е все едно какво ще се случи с ЦСКА-София. ЦСКА никога не съм ги харесвал, но поне съм ги уважавал като клуб и като съперник. ЦСКА-София не е достоен за моето уважение, затова не ме интересува съдбата му. Това е една най-долнопробна и нагла измама, много далеч от моето разбиране за футболен клуб.

Интересува ме да има кардинална реформа в българския футбол, истинска реформа, а не замазване на очите и още по-големи нарушения. Някои от тях дори с право могат да се нарекат престъпления.. Искам веднъж завинаги да се спазват правилата за всички и ако моя любим клуб наруши правилата и се окаже потърпевш, така да бъде.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юни 2017 13:41

maxi1914 написа:
Just1948 написа:По логиката на Бекалката:
Ако организират референдум (примерно за АЕЦ Белене) и ако 90% от гласувалите гласуват със "За",то пак не трябва да се прави нищо щото "няма закон,който да го позволява".
Май няколко човека от тоя форум не разбират,че к'вото кажат феновете - т'ва е.Футбола е за феновете.Трябва ли да ми пука какво мислят говедата за нас?

По твоята логика . Ако ГГ заколи БМ буквално на Армията . Трябва да питат феновете какво да е наказанието . А не да се гледа законът ?

[offtopic]Какви ги плещиш не, тая материя се регулира от ветеринаро-медицински стандарти. Основното е месото да се държи в хладилни камери докато стигне до крайните клиенти.[/offtopic]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 28 юни 2017 13:42

maxi1914 написа:
Just1948 написа:Правоприемство може да се получи и след като едно дружество е обявено в несъстоятелност.Трябва да се купят активите и ставаш правоприемник.Някои хора така правят бизнес.

По скоро трябва да купиш пасивите . Така се прави бизнес .

Имаме сделка, вие купете пасивите на фалиралото ЦСКА. Ние като будали ще купим активите. :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2017 13:45

Red_Neck написа:Говориш тъпотии!
ОП се приема от кредитори и съд и няма нищо общо с посочените от теб залагалки!
Ако черепа имаше споразумение с МФ, цял сезон без вход свободен нямаше го спре.

Не говоря глупости, неслучайно имаше подадени в съда 2 молби за преждевременен фалит, още преди да се стигне до предлагането на оздравителни планове. Ганчев го беше страх да не вземе вЕрно някой да предложи ОП и бързаше, ако можеше да се фалира предварително. Затова и се правеше всичко възможно да се ограничат всякакви приходи на ЦСКА, а клубът да бъде натоварен с още и още задължения. Пример - Милко претендираше за 250 000 лева, че му дължи ...... ЦСКА.
Последна промяна от 1982 на 28 юни 2017 13:47, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

MilenG35

Мнениеот MilenG35 » 28 юни 2017 13:46

yavorescu написа:Интересува ме да има кардинална реформа в българския футбол, истинска реформа, а не замазване на очите и още по-големи нарушения. Някои от тях дори с право могат да се нарекат престъпления.. Искам веднъж завинаги да се спазват правилата за всички и ако моя любим клуб наруши правилата и се окаже потърпевш, така да бъде.

И кой е твоят любим клуб?
От време на време трябва да се слиза и на земята, а не да се лети в облаците. Това, което искаш е похвално. Но ако всички правила се спазваха, в ППЛ щяха да останат...0 отбори. Това е положението. Но иначе предлаганата от теб утопия е похвална.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юни 2017 13:50

yavorescu написа:
BRF написа:Мокрите ви сънища на всички дребни душици!И като стане какво от това?Тича или владислав ще започнат да са над пето място ли?Ще почнете да играете на стадион във Варна ли?

На мен ми е все едно какво ще се случи с ЦСКА-София. ЦСКА никога не съм ги харесвал, но поне съм ги уважавал като клуб и като съперник. ЦСКА-София не е достоен за моето уважение, затова не ме интересува съдбата му. Това е една най-долнопробна и нагла измама, много далеч от моето разбиране за футболен клуб.

Интересува ме да има кардинална реформа в българския футбол, истинска реформа, а не замазване на очите и още по-големи нарушения. Някои от тях дори с право могат да се нарекат престъпления.. Искам веднъж завинаги да се спазват правилата за всички и ако моя любим клуб наруши правилата и се окаже потърпевш, така да бъде.

Като не те интересува съдбата му,спри да пишеш и да даваш наклон на оная работа!Изисквай навсякъде да се спазват правилата,а не само във форум скрит зад никнейм!
С какво е тази измама по-различна от преместването на Велбъжд,Олимпик,Симитли..........?Къде са парите на фалиралите Хасково,Любимец,Марек,Локомотив,Ботев,Берое,Нефтохимик,Нафтекс,Черноморец,Спартак Варна,Добруджа........................................................................................................
Илия Миланов си тръгна от Литекс като върна 3 заплати,Мапуку от Берое по същия начин-последствия за отборите в които заиграха-никакви!Анисе си тръгна от Черноморец по същия начин-наказание за ЦСКА -без трансфери!Някакъв коментар,ооооооо ти справедливииии!?!?!
Последна промяна от BRF на 28 юни 2017 13:55, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”